Bijzondere valentijnskaarten voor mannen

Advertorial

Wat zien we rond deze tijd van het jaar in de winkels? Juist: vooral heel veel roze, hartjes, en schattige valentijnspulletjes. Nu zullen sommige mannen dit kunnen waarderen, en ze vinden het ongetwijfeld heel lief, maar PostNL heeft iets bedacht om in te spelen op de mannen als het gaat om Valentijn. Met als resultaat een briljante collectie met allemaal bijzondere kaarten: duidelijk gericht op mannen!

mannenkaart-postnl

Kaartwereld van PostNL heeft onderzoek gedaan naar wat mannen graag zouden willen krijgen voor Valentijn. Dit zijn geen beertjes, of hartjes, maar gewoon een leuke kaart. Eentje met een goede grap of een hedendaags onderwerp. Ook blijkt uit hun onderzoek dat 50% van de 18 tot 30 jarigen vindt dat die Valentijnskaarten voor mannen op de markt moeten komen!

Ja, het is echt zo simpel: gewoon een kaart! Ik denk dat het bij Valentijn ook vooral om de moeite en liefde die je erin stopt draait, niet perse om het voorwerp wat je geeft. Dus eigenlijk is een kaartje al genoeg. En het is natuurlijk ook een erg leuke verrassing als je eigenlijk niet aan Valentijn doet!

overburennl1000dingendoekje

Twee vliegen in een klap, een lachende partner én een schoon keukenblad! Wat wil een mens nog meer?

En de rest is geschiedenis, die kaarten zijn er en ze zijn klaar om verstuurd te worden!  Er zijn verschillende ontwerpers ingezet om de veertien kaarten te maken, namelijk Studio Jona, Overburennl, Valezki én Kakhiel. Dan moet het wel goed komen, toch? Ik vind het resultaat in elk geval erg geslaagd! De mannenkaarten kun je hier op Kaartwereld bestellen en vanaf daar kun je ze meteen versturen. Stuur jij dit jaar een valentijnskaartje?

DELEN:

16 reacties

 1. Healthy Mommy 12 februari 2014 / 13:15

  Haha, geniale kaarten! Precies de humor die hier vaak in huis te horen is.. Nice!

 2. Laura 12 februari 2014 / 13:21

  Hahaha wat een leuke kaarten! En inderdaad miste ik altijd een leuke goede mannenkaart met valentijn. Een portie humor is voor elke man leuk!!

 3. cheyenne 12 februari 2014 / 13:22

  haha wat tof, die ga ik mijn vriend zeker sturen.
  xo, cheyenne

 4. Nicole 12 februari 2014 / 14:19

  Hartstikke leuk! Ik loop ook een beetje tegen het dilemma aan dat alle cadeautjes veel te veel op vrouwen gericht zijn. Heb mijn vriend maar gewoon gevraagd of hij nog iets leuks wil. (a)
  Maar misschien ga ik ook wel zo’n kaart sturen!

 5. Tiffany 12 februari 2014 / 14:41

  Hihi schattig, dat mannen dat het liefst krijgen! Had ik helemaal niet verwacht. Wij vieren geen valentijn, maar misschien geef ik hem dit jaar wel een kaartje… 😀

 6. Manon 12 februari 2014 / 14:51

  Hahaha, echt hele leuke grappige kaartjes. Gelukkig kan mijn vriend een zoetsappig kaartje wel waarderen dus ik heb een hele lieve gekocht <3

 7. Nancy 12 februari 2014 / 15:47

  Ja, ik verstuur dit jaar weer een kaartje (dat doe ik al 8 jaar trouw!). En ik koop ook altijd leuke kaartjes, geen kaartjes die alleen maar zoals ik dat noem ‘Mooshy-mooshy’ zijn. Dit jaar heb ik ook besloten om mijn kaartje naar zijn kantoor te sturen dus ik hoop nu helemaal dat het goed komt natuurlijk. Het idee was in eerste instantie om naar zijn werk te gaan en daar een liedje voor hem te zingen en een kus te geven en weer te verdwijnen (wat een hele opgave is, want je moet via security het pand in en ik weet niet wat maar ik had al een heel plan) maar helaas!!! Ik moet werken en kan geen vrij nemen…. Balen, balen, balen! Mijn Valentijnsideeën zijn dus nogal in het water gevallen (ik wilde hem ook verrassen met een weekendje weg maar toen planden gezamenlijke vrienden iets in en kon ik niet zeggen nee we kunnen niet maar jij mag niet weten waarom we niet kunnen en daarna vierde zijn oma ineens haar verjaardag in het weekend). Maar ach… het draait om de gedachte. Dus dat kaartje op kantoor, komt helemaal goed. En dan krijgt hij ‘s avonds ook nog eens lekker eten voorgeschoteld. Hij weet nergens van en dat maakt de pret alleen maar groter!
  Ik heb nog wat ideeën om eventueel te doen met Valentijn: http://mrsstilletto.blogspot.nl/2014/01/valentine-favourites.html Ik werd er helemaal vrolijk van in ieder geval!

 8. Marion 12 februari 2014 / 15:54

  Ik hoef normaliter echt niet met een kaartje aan te komen! Dit zou echter best een mogelijkheid zijn! Ik ga eens even neuzen…..

 9. MySimplySpecial 12 februari 2014 / 16:28

  Wat een leuke kaartjes! Iets leuks vinden wat niet te vrouwelijk is is best moeilijk.

 10. Hester 12 februari 2014 / 16:29

  Ik vind ze alsnog best wel cheesy moet ik zeggen, maar er zitten wel wat leuke tussen! Het is toch een heel aparte doelgroep hè, die mannen, haha.

 11. Eline 12 februari 2014 / 17:22

  Dit zou zelfs mijn vriend, die een hekel aan Valentijn heeft, weten te waarderen!

 12. Iris 13 februari 2014 / 12:41

  Wij doen nooit aan Valentijn eigenlijk maar ik vind die eerste kaart wel helemaal geweldig haha!

 13. Luca 13 februari 2014 / 17:43

  haha leuk die kaartjes!
  alleen jammer dat je dat het zo kort voor valentijn online zet want nu heb ik al een kaartje )=
  Xx

 14. Nicky 10 februari 2019 / 22:19

  Waar kan ik die kaarten dan zien???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.