Vanavond: Alex in Je zal het maar hebben!

Eerder schreef ik over opnames in de odeklonje van je zal het maar hebben, omdat Alex gefilmd werd terwijl hij aan het optreden (drummen) was. En vanavond is dit op tv! Zie hieronder de teaser die Alex zelf gemaakt heeft.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kKBy5V_lipk[/youtube]

Met Alex voel ik me stiekem toch een beetje verbonden. Omdat we in de 3e klas allebei naar Praag gingen met school, wat trouwens echt een reis was om nooit meer te vergeten! En omdat er, netals bij mij ook iets met zijn schildklier is. En als laatst omdat hij, netals ik ook 7 jaar doet over zijn HAVO.

Houd deze jongeman in de gaten, want volgens mij is dit niet het laatste wat jullie over hem gaan horen! En allemaal kijken natuurlijk vanavond, 21:15 op BNN! Ik ben zelf ook enorm benieuwd. Meer info over Alex vind je op zijn website.

8 reacties

 1. Lieke 15 februari 2011 / 08:36

  Ik zal kijken als het lukt!

 2. Olga 15 februari 2011 / 13:41

  Ik heb dat bericht toen al eens gezien en heb ook even op z’n site gekeken. Ik vind het zo goed van hem he, dat hij ondanks alles zo door blijft gaan. Daar heb ik echt bewondering voor!

 3. Hannah 15 februari 2011 / 13:44

  Oh leuk! Heb zelf geen tv maar zal het wel een keer op internet terugkijken.

 4. Yonne 15 februari 2011 / 21:54

  Ik heb het gezien, en jou ook 🙂 Vind ik altijd een leuk programma, en inderdaad zitten er altijd van die dappere mensen in.

 5. Laura 15 februari 2011 / 22:24

  Haha , ik zach jou !
  Ik had dit artikel even snel gelezen ging daarna tv kijken , en toen zach ik dat programma en dacht , ‘he!’ Lisanne :).

  echt leuk :d.

 6. Emma 17 februari 2011 / 14:52

  ik had dit artikel nog niet gelezen, maar keek het programma en herkende je haha! leuk man 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.