Vaste rubrieken op je blog

Dit onderwerp staat al tijden op het lijstje met onderwerpen die echt nog een keertje besproken moeten worden op zondag! Op dit moment lees je overigens ook een vaste rubriek – de blogtips op zondag! Waarom zijn vaste rubrieken nuttig? En kan het ook fout gaan?

vaste-rubrieken-op-je-blog

Flickr / thebittenword.com

Waarom zijn vaste rubrieken een goed idee?

 • Je blog wordt makkelijker te onthouden wanneer je vaste rubriek veel gelezen wordt! Na een paar keer een vaste rubriek lezen onthouden lezers je. Makkelijker dan wanneer je steeds ‘zomaar’ onderwerpen hebt die ze lezen op je blog.
 • Wanneer je een bepaald tijdstip vastmaakt aan je vaste rubriek, dan weten lezers wat ze welke dag kunnen verwachten. (sommige lezers komen bijvoorbeeld elke zondag speciaal naar mijn blog voor de blogtips, andere lezers slaan juist de zondag over! Jawel, je bent nu dus ook een vaste rubriek aan het lezen!)
 • Een vaste rubriek zegt veel over een bepaalde blog. Als iets vaker terug komt, dan zegt dat iets over het onderwerp van de blog die je bezoekt!

Waarop moet je letten wanneer je een vaste rubriek begint?

 • Dat de rubriek goed past bij het onderwerp van je blog
 • Er moet natuurlijk van jouw kant genoeg inspiratie zijn die binnen de rubriek past
 • Bedenk hoe je het wil gaan aanpakken. Wordt het een wekelijkse rubriek, of een maandelijkse? Of plak je er helemaal geen vaste dag aan, en ga je ‘ongeveer’ om de zoveel tijd een nieuw stuk maken? Laat dat je lezers ook weten!
 • Probeer iets unieks te bedenken! Niet iets dat je al op alle blogs kan lezen.
 • Werk niet met alleen maar vaste rubrieken, maar werk ook met elke keer nieuwe onderwerpen en meer unieke stukken. Denk bijvoorbeeld aan hoe een tijdschrift dit doet! Je vindt bepaalde vaste rubrieken, maar verder vooral unieke verhalen. Echter zijn die ook steeds opgedeeld, ook al merk je dat als lezer niet. Bij bijvoorbeeld Flow Magazine merk je dit heel duidelijk: zij hebben het hele magazine opgesplitst in vier onderwerpen. Ze kunnen natuurlijk niet de ene uitgave vol met het ene onderwerp stoppen en het andere onderwerp vergeten. Probeer ook jouw blog zo gelijk in te delen (tip: gebruik de contentkalender hiervoor!)
 • Tip: zorg ervoor dat je de rubriek elke keer een unieke titel geeft. Als ik bijvoorbeeld de titels van mijn blogtips had genummerd, en steeds deze de titel ‘Blogtip #1’ of ‘Blogtip #81’ had gegeven, dan waren ze waarschijnlijk veel minder goed gelezen dan nu. Terwijl de inhoud precies hetzelfde zou zijn! De titel moet zeggen waar je de blogpost over gaat, niet het ‘onderwerp’ waaronder de blogpost valt. Op die manier klikken mensen veel sneller door via social media. En ook google houdt van elke keer een eigen titel!

Natuurlijk kan het ook weleens anders gaan – de oplettende lezer heeft inmiddels, ook bij mijn andere blogtips, wel gemerkt dat ik me zelf ook echt niet altijd aan al mijn eigen tips houd. En dat is niet omdat ik mijn eigen tips niet goed vind, haha. Soms loopt het gewoon anders, ben je eigenwijs, of voelt het gewoon beter om het ‘anders’ te doen. Doe dat vooral, lekker doen waar je blij van wordt, dat doe ik ook!

Inspiratie en houvast voor jezelf

Wat ik persoonlijk een groot voordeel vind aan het werken met vaste rubrieken, is dat je weet wat je wanneer moet gaan schrijven. Zelf vul ik dit nog aan met de eerder genoemde contentkalender, zodat ik altijd weet wat ik moet schrijven.

Zo hoef je nooit op zoek naar random inspiratie, maar weet je binnen welk onderwerp je op zoek kan. Dat zorgt dat wanneer je even geen inspiratie hebt je toch makkelijk aan de slag kunt!

Voorbeelden van vaste rubrieken

 • De fotodagboeken die je op ongeveer elke blog wel vindt, vaak op vaste dagen. Niet zo heel uniek…
 • Op Beautygloss, een beautyblog vind je op zondag een ‘stel je vraag’ artikel en op zaterdag een tutorial video. Als je Beautygloss volgt, dan weet je dat waarschijnlijk ook uit je hoofd!
 • Op Kellycaress.nl, persoonlijke blog, vind je de vaste rubriek ‘Wat doe jij van 9 tot 5?‘ waarin je elke keer een kijkje krijgt in het leven van een van de lezers van deze blog.
 • Ook een hele mooie en unieke, vind ik: de Twitter Question op Veracamilla!
 • Saterday sparkle, een soort unieke manier van een dagboek bijhouden, op budget reisblog Explorista.nl.
 • Niet echt een rubriek, wel een herkenbaar punt op Teskuh.nl: op maandag en vrijdag vind je daar een video!
 • Op mijn blog vind je ook vaste rubrieken! Op woensdag dingen waar je blij van wordt, op zaterdag mijn fotodagboek en op zondag… mijn blogtips!

Maak jij ook gebruik van vaste rubrieken? Hoe zijn die van jou tot stand gekomen, wat is de gedachte erachter?

DELEN:

48 reacties

 1. Angela 31 augustus 2014 / 06:43

  Ik werk nog niet echt met vaste rubrieken, behalve ‘ my Life in pictures’. Je brengt me wel op ideeën!

 2. Marieke 31 augustus 2014 / 07:32

  Hahaha, ben vandaag een nieuwe rubriek begonnen met… nummering! Op zich is het niet verkeerd, denk ik. Veel hele grote blogs (Annemerel en Whatabouther bijv) doen het ook. Toch zit er wel wat in je titel-theorie. Ik doe het bij mijn diary wel met een unieke titel! Ga er bij deze toch nog eens over nadenken.

 3. Donna Luisa 31 augustus 2014 / 07:54

  Wat een handige tips dankjewel! Ik doe eigenlijk alles al, behalve die unieke titels voor mijn vaste rubrieken. Bij eentje moet ik dat eigenlijk wel gaan doen want het klinkt wel logisch wat je zegt!

 4. Dorine 31 augustus 2014 / 07:56

  Zo slim! Ik vind jouw vaste rubrieken altijd heel erg leuk, maar zelf heb ik eigenlijk maar een vaste rubriek met een vaste dag. Misschien moet ik dat toch maar eens meer doen!

 5. Kelly Caresse 31 augustus 2014 / 08:05

  Wat leuk dat je mijn rubriek laat terugkomen in dit artikel! 🙂 ik werk heel graag met vaste rubrieken, maandag is standaard mommy monday, op woensdag wedding wednesday en natuurlijk het fotodagboek op diary donderdag. Het geeft zowel voor mij structuur in het bloggen als voor mijn bezoekers is het duidelijk. Bezoekers die niets met het onderwerp mama hebben blijven gewoon op maandag weg, en sommigen lezen juist graag de persoonlijke verhalen op vrijdag. Ik vind jouw blogtips rubriek zo leuk!

 6. Frederique 31 augustus 2014 / 08:24

  Ik heb zelf maar een paar echt standaard terug komende rubrieken. Twee die gewoon echt elke week voorbij komen, voor muziek en recepten, eentje die wat minder vaak voorbij komt, voor films en eigenlijk vallen de herhalende onderwerpen bij challenges natuurlijk ook wel een beetje onder een rubriek. Ik hoor ook gewoon dat mensen juist op die dingen zitten te wachten en dat is wel erg leuk. Dat je weet dat ze maandagochtend zo snel mogelijk kijken om te kijken welke muziek ik ze mee wil geven voor de nieuwe werkweek. Stiekem maakt me dat wel een beetje blij 🙂 Toch zou ik niet echt alles in rubrieken willen opdelen, dan leg je jezelf ook veel meer vast dan nodig is.

 7. Tineke 31 augustus 2014 / 08:25

  Wat toevallig! Ik was ook net bezig met het bedenken van een nieuwe rubriek. Handige tips, deze komen zeker van pas!
  Liefs

 8. Anneleen 31 augustus 2014 / 08:33

  Ik ben nog maar pas aan het bloggen en heb hier dus nog niet echt bij stil gestaan… Hele handige tips, dankjewel Lisanne!

 9. Elize 31 augustus 2014 / 08:44

  Voor de zomervakantie had ik wel wat meer houvast. Ik wilde eens per week een recept, eens per week een review, eens per week een persoonlijk verhaal etc. Ik probeerde het zo dus wel in evenwicht te houden maar er waren niet per se vaste dagen per onderwerp (ook lastiger als je om de dag blogt). Maar in de vakantie heb ik dat een beetje laten varen en had ik gewoon zin om alleen maar te schrijven over wat er zomaar in me opkwam aan ideeën. Nu het weer bijna september is denk ik er wel weer over na. Ik krijg wat minder tijd en heb kan dan ook wel weer wat meer houvast gebruiken. Verder klinken de voordelen die je noemt voor de lezers ook heel logisch. Dankje weer voor de tips 🙂

 10. Diy's for you and me 31 augustus 2014 / 08:54

  Mmm… moet misschien toch maar eens gebruik gaan maken van vaste rubrieken. Nog eventjes over na denken! 🙂

 11. Margriet 31 augustus 2014 / 08:56

  Ik heb wel een aantal vaste rubrieken, maar geen vaste tijdstippen waarop ik een bericht binnen een bepaalde rubriek schrijf. Zo gebeurt het soms dat er drie berichten achter elkaar op mijn blog staan die binnen één rubriek vallen. Tegenwoordig ben ik me daar wel wat meer bewust van, en probeer ik dan zo snel mogelijk weer een rubriek te pakken waar ik al een tijdje niets meer in heb geschreven. Bedankt voor de tips, die maken me weer wat bewuster van mijn blogstijl waar ik nog veel in te leren heb.

 12. Anne 31 augustus 2014 / 09:03

  Ik ben groot fan van deze rubriek. Zelf heb ik geen vaste rubrieken, maar wel een beetje een indeling in mijn hoofd. Ik blog 3x per week (of dat probeer ik althans). Ik wil de week beginnen met een positief stukje en wekelijks een foto post. Maar ik hou me lang niet altijd aan mijn eigen regels…

 13. ninja moeder 31 augustus 2014 / 09:16

  Tot nu toe werk ik nog niet echt met vaste rubrieken. Maar ik zie de voordelen! Ook voor mijn eigen planning en de blog structuur. Ga er vandaag eens over nadenken. Bedankt voor de tip!

 14. Denise 31 augustus 2014 / 09:23

  Heel fijn artikeltje weer. Zelf heb ik inderdaad de Photo Diary standaard op maandag en ook donderdag nog een persoonlijk artikeltje!

 15. Amélie 31 augustus 2014 / 09:29

  Ik heb vaste rubrieken, ja! Bij mij zijn ze ‘eigenlijk’ in een soort noodzaak ontstaan. Bij bepaalde onderwerpen was/is het nu eenmaal handig ze in een volgorde aan te bieden. Ik bied deze rubrieken niet op een vaste dag aan. Juist omdat ik niet altijd zo ver veruit kan werken. Perfectionisme. Zucht.

 16. Miranda 31 augustus 2014 / 09:38

  Ik heb 2 vaste rubrieken: favorite friday, waarbij ik een favoriet laat zien. En om de week laat ik foodfoto’s zien en dat is altijd op donderdag.
  Ik wil niet teveel vaste rubrieken want dan zet je jezelf zo vast. Ik hou juist van de ruimte voor spontane artikelen.

  Ik merk wel dat ik een soort vast ritme begin te krijgen, die dag een DIY, die dag een recept, die dag vaak iets met nagellak etc. Dat sluipt er een beetje in omdat ik de content afwisselend wil houden:)

 17. overthuis.nl 31 augustus 2014 / 09:54

  Handig! Ik ben ook aan het nadenken over vaste rubrieken, dus kan je tips goed gebruiken.

 18. Laura 31 augustus 2014 / 10:08

  Ja, ik werk sindskort wel met vaste rubrieken, al ‘spijbel’ ik af en toe. Ik heb sowieso eens in de anderhalf/twee weken een blog vol geluksmomenten, en daarnaast als tegenhanger ‘Stom!’. Een lijst met alles wat ik stom vind, maar dan wat minder negatief gebracht 😉 Zondag is Travel Sunday (oeps, voor vandaag nog schrijven) en de eerste van de maand blik ik terug op de maand daarvoor met wat ik heb gezien, gelezen & gedaan!

 19. Manon 31 augustus 2014 / 10:23

  Interessant om te lezen! Wij kiezen er juist bewust voor om geen vaste rubrieken te doen (alleen de diary op maandag en de zwangerschapsupdate op vrijdag) omdat we anders juist “vast” zitten aan een bepaald onderwerp! Misschien heeft dat ook met onze persoonlijkheid te maken en ook een beetje wat we willen uitstralen haha: een lekkere, losse, casuale (is dat een woord?) blog. Veel “vaste” rubrieken zijn ook wel een beetje standaard: elke maandag een recept bijvoorbeeld, dan voel ik me verplicht om elke week een recept te zoeken terwijl ik geen zin heb om daarover te schrijven… Misschien dat we ooit een heel leuk, uniek idee hebben waar we een vaste rubriek van willen maken!

 20. Ilse 31 augustus 2014 / 10:49

  Ergens zijn rubrieken wel handig. Maar ik ben er toch een beetje mee gestopt. Ik wil me vrij voelen om te schrijven wat ik wil en vast zitten aan een rubriek houd me daarin tegen. Heeft denk ik ook te maken met het feit dat ik nog niet zo lang blog en nog niet precies weet over welk onderwerp ik nou wil schrijven. Mode of mindstyle. Nu doe ik een beetje van allebei.
  Xx

 21. Shaz 31 augustus 2014 / 11:16

  Nee ik heb geen vaste rubrieken. Misschien komt het ooit nog, maar voor nu wil ik mezelf niet vastleggen tot een verplichting.

  Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik sommige rubrieken totaal niet interessant vind en die skip ik dan ook standaard. Vaste rubrieken heeft dus niet alleen voordelen.

  • Lisanneleeft 31 augustus 2014 / 19:08

   Maar tegelijkertijd is het ook een voordeel als lezers een bepaald onderwerp niet leuk vinden, dat ze weten dat ze dat kunnen overslaan!
   Bijvoorbeeld mijn blogtips zijn helemaal niet boeiend als je zelf geen blog hebt, dus weten die lezers dat ze dan niet op zondag langs hoeven te komen 🙂

 22. Chantal 31 augustus 2014 / 11:23

  Ik heb twee maandelijkse rubrieken en er komt een derde bij. Ben nog aan het puzzelen met wekelijks, maar dat vind ik moeilijker, want het ene boek lees ik in een dag uit, over het andere doe 1,5 week. En de ene keer kijk 3 films in een week en de andere keer misschien 1 die nog eens niet geschikt is om over te bloggen 😉

 23. Hester 31 augustus 2014 / 11:29

  Hmmm, ik heb het juist niet zo op vaste rubrieken. Of nouja: bijvoorbeeld blogtips op zondag of een diary op zaterdag is nog redelijk ‘vrij’ qua invulling (hetzelfde onderwerp en dezelfde opbouw, maar wel telkens een andere inhoud), maar ik heb zelf bijvoorbeeld ook filmreviews op mijn blog en ik merk dat dat bijvoorbeeld op den duur minder goed gelezen wordt (misschien ook door de statische titels inderdaad) en dat ik het zelf ook minder leuk ga vinden. In de loop van de tijd heb ik best wat vaste rubrieken opgebouwd en daar ben ik nu eigenlijk wel een beetje klaar mee, haha. Aan de andere kant is het soms wel handig als je even geen inspiratie hebt! En wat jij hebt, vaste dagen met vaste onderwerpen, is wel handig op zich. In de afgelopen weken heb ik wel een 30 day challenge gedaan en dan drie keer per week één ‘dag’, dat beviel erg goed, dat ik gewoon wist waar ik over moest schrijven. Maar uiteindelijk vind ik vrijheid het lekkerst, zonder vaste dagen en onderwerpen!

 24. xx_Patries_xx 31 augustus 2014 / 11:33

  dat is zeker handig voor je lezers maar ook voor jezelf… zelf heb ik een weekly rewind op maandag en een leuke blogtips op zondag, verder tussendoor wissel ik het af met allerlei blogjes van beauty tot lifestyle etc.

 25. Bouchra 31 augustus 2014 / 11:36

  Leuk artikel! Ik heb wel een vaste rubriek, ”Beauty & Brains – wist je dat?…”. Begin van de maand plaats ik vier interessante weetjes/feiten. Ik heb tussendoor ook andere rubrieken, maar die hebben geen vaste tijd. Dank je wel weer voor de tips 🙂

 26. Dagmar 31 augustus 2014 / 11:39

  Wauw superinteressant om te lezen, ik ben er de laatste tijd veel meer mee bezig dan voorheen. En ik vind rubrieken ook heel handig omdat je dan het onderwerp wat meer afbakent en je toch meer inspiratie kunt krijgen omdat je er dieper op in kunt gaan. Superleuk om je artikel te lezen, echt heel handig en fijn!

 27. Justine 31 augustus 2014 / 12:16

  Inderdaad een punt van herkenning. Zelf heb ik ook vaste rubrieken. Niet alleen een fotodagboek, maar ook de happy monday (om elke week weer goed te beginnen!) en de new month. Sinds ik fanatieker sport en op m’n eten let, heb ik ook de fitspiration. Begonnen als eenmalig maar inmiddels wil ik het als een vaste rubriek inzetten. Ik merk dat lezers t wel fijn vinden als ze regelmaat zien. Zeker omdat ik verder niet over 1 onderwerp blog.

 28. Audrey 31 augustus 2014 / 12:24

  Ik vind het bij andere blogs fijn dat er vaste rubrieken zijn, maar doe het eigenlijk zelf niet. Ik heb geen vaste blogdagen en blog ook “maar” 2 à 3 keer per week, dus dan hou ik het liever wat vrijer. Al probeer ik wel op te letten dat het een beetje in balans blijft qua onderwerpen. Ik denk wel dat als ik meer zou bloggen, dat ik dan meer met rubrieken zou gaan werken, en dan 50/50 vast/vrij denk ik.

  Wel doe ik soms projecten, en bij een nieuw project met 2 andere bloggers heb ik er wel bewust voor gekozen om er een vast moment voor te kiezen.

 29. Isabel Cristina 31 augustus 2014 / 14:57

  Handige tips, ik blog eigenlijk helemaal niet met vaste rubrieken. Misschien als ik vaker ga bloggen dat ik dan wel een vaste rubriek maak.

 30. Joni 31 augustus 2014 / 15:29

  Ik heb net de eerste vaste rubriek op mijn blog geïntroduceerd; fandom friday 🙂 Elke vrijdag een fandom-related artikel; kan een outfit zijn of een make-up look gebaseerd op een personage uit een film/boek/serie, een review van een boek of film, cosplay…

 31. Lisa 31 augustus 2014 / 15:32

  Ik heb ook enkele vaste rubrieken op mijn blog maar ik merk wel dat je minder vrijheid hierdoor krijgt. Ach, zolang ik maar kan bloggen… 😉

 32. Ilse 31 augustus 2014 / 16:16

  Haah, handig! Ik moet zeggen dat ik niet altijd je blogtips lees, maar ik denk dat ik de meeste posts die ik lees wel in deze rubriek zitten! En of ik ook vaste rubrieken heb? Ja, eigenlijk wel! En dat is er in gesluimerd.

  Ik heb altijd zaterdagrecensiedag. Het zijn altijd boekrecensies. Onlangs maakte ik een recensie over de televisieserie “Fakin’ It”, maar die kwam gewoon op een andere dag online. Verder plaats ik nu bijna wekelijks een tag. Dat doe ik dan op dinsdag. Verder plaats ik columns, plogs en shoplogs. Maar dat is dan meer incidentieel en meer hoe het mij maar uitkomt.

  Nu ik dit zo heb gelezen, besef ik me dat ik het heel erg met je eens ben wat het volgende betreft: Rubrieken maken dat je zélf ook heel goed weet waar je aan toe bent! Ik denk dat ik, aangezien stage en school volgende week weer beginnen, weer wat meer inspiratie ga krijgen voor columns. Dus misschien wordt dat wel een rubriek waarin ik om de week iets post of zo. In elk geval ben ik de afgelopen tijd wel heel erg bezig met dingen te verbeteren zodat het voor mij én lezers fijner werkt. Zoals plannen en posts vooruit schrijven en zo. Gaat lekker! En jouw tips helpen daar altijd heerlijk bij. Thanks weer! =D

 33. Anne Solveig 31 augustus 2014 / 16:18

  Ik had de laatste tijd vele rubrieken, maar dat ga ik weer een beetje loslaten!

 34. Dionne 31 augustus 2014 / 16:35

  Handige tips! Ik heb zelf ook een aantal rubrieken, maar ze hebben geen unieke naam. Daar maar eens aan werken!

 35. Mariska 31 augustus 2014 / 18:50

  Handig artikel is dit inderdaad en hele goede tips! Ik heb tot nu toe niet echt vaste rubrieken en blog waar ik zin in heb en de tijd bepaal ik ook niet. Soms plan ik posts wel in, maar soms red ik dat niet wegens andere sociale dingen of mijn fulltime baan.

 36. MySimplySpecial 31 augustus 2014 / 19:12

  Ik heb verschillende vaste rubrieken op mijn blog en vind dat erg prettig werken!

 37. Jana 31 augustus 2014 / 19:38

  Je brengt mij meteen op een heel leuk idee! 😀 x

 38. Simone 31 augustus 2014 / 20:03

  Wat een fijne tips! Ik heb ook wel een vaste rubriek, waarin maandelijks weer wat terugkomt.

 39. Sylvia 31 augustus 2014 / 20:26

  Yup, ik heb op maandag altijd de Blogleesvoer-rubriek, een overzicht van leuke posts van medebloggers, groot of klein.

 40. Cindy 31 augustus 2014 / 21:37

  Vaste rubrieken zijn fijn, al hou ik me er niet helemaal aan. Op woensdag hou ik wel mijn fotodagboek “Sunshine Snapshots”, terwijl dat voorheen maar één keer in de twee weken was. Elke week vind ik leuker. Verder heb ik wel wat items die eens in de zoveel tijd terug komen, maar niet op vaste dagen. Ik heb zoveel inspiratie dat ik soms over zoveel dingen wil bloggen. Maar woensdag blijft mijn fotodagboekdag.

 41. Ruth 31 augustus 2014 / 22:01

  Ik gebruik wel rubrieken/ categorieën. Maar de meesten zijn alleen bij mij bekend. Dit doe ik om overzicht voor mezelf te houden en ook een mooie balans op te bouwen. De rubrieken die wel als ‘rubriek’ (ik gebruik het woord niet) terugkomen zijn ‘freewriting’ en ‘zentekenen’. Maar ik koppel ze niet aan vaste dagen. Dan zit ik te ‘vast’ denk ik.

 42. Olga (teamconfetti) 1 september 2014 / 12:40

  Wij hebben ook veel vaste plekken voor artikelen. Dat is heel erg prettig. Zo heb ik een vast ritme en weet ik wat Meike wanneer gaat doen. Ook vind ik het dan extra fijn op de dagen dat ik juist geen vaste rubriek heb, dan mag alles!

 43. Merel 1 september 2014 / 13:14

  Handig en inspirerend artikel weer. Heb gelijk weer zin om nieuwe artikelen/rubrieken in te gaan plannen, haha.

 44. Rianne 1 september 2014 / 16:48

  Op zaterdag zwijmel ik mee met Marja en op maandag verschijnt er altijd een aflevering van mijn vervolgverhaal over een lamme prehistorische jager. Dat zwijmelen is lekker makkelijk, elke week een aflevering van een vervolgverhaal wat minder en er zijn momenten dat ik er de brui aan wil geven maar een aantal fans hebben gedreigd met een demonstratie op het malieveld dus…. Die ik wekelijks mijn best.

 45. Kim 1 september 2014 / 22:54

  Mijn hele blog is gebaseerd op vaste rubrieken, deze pas ik al goed toe dus. Het is mijn bedoeling meerdere facetten van het leven te belichten, dus heb ik voor elke weekdag een andere rubriek die ik wekelijks zo goed mogelijk probeer te vullen. Helaas lukt me dat nog niet zo goed omdat ik nog fulltime werk. Binnenkort zit ik thuis en hoop ik er echt werk van te kunnen maken.

 46. Carlijn 2 november 2014 / 11:48

  Ik zit hier achter mijn laptop met een notitie boekje en ben al je blog tips aan het bekijken, door deze tips lukt het mij om mijn blog naar een beter niveau te brengen ♥

 47. Kim 4 december 2014 / 20:41

  Het is al een ‘oude’ post maar ik wil je via deze weg toch echt bedanken voor wat toch echt mijn favoriete rubriek is: je blogtips! Ik ben pas begonnen aan een blog en ik heb echt ontzettend veel aan je tips gehad, bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.