Veiling schilderijen door de CreaSoof – Lopen voor Lyme

Sofie, de CreaSoof op YouTube, zag mijn Lopen voor Lyme oproepje en wilde mij graag helpen. Super lief! De schilderijen zijn af en ze gaan geveild worden! Super leuk en spannend natuurlijk. In de video geven we je meer informatie.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal! Het kanaal van Sofie vind je hier, ook heeeeel leuk!

dehond

Hier kun je bieden op de hond!

de-kat

En hier kun je bieden op de kat.

de-creasoof-schilderijen

Hier word je toch blij van?! Ikke wel! Zo lief ook van Sofie, dankjewel Sofie, je bent een schat! Welke van de twee is jouw favoriet?

DELEN:

10 reacties

 1. marije 28 maart 2016 / 06:29

  Sofie is zo’n creatieve en lieve vrouw. Geweldig haar schilderijen. Hoop dat ze veel opbrengen.

  Maak er een mooie dag van!

 2. MamaOnderneemt 28 maart 2016 / 07:16

  Wat een vrolijke schilderijen. Met name het schilderijtje van de kat vind ik erg leuk. En wat een leuke vrouw is Sofie. Ik had haar nog niet eerder gezien. Ik hoop dat de schilderijen een mooi bedrag opleveren 🙂

 3. Tiffany 28 maart 2016 / 07:55

  Wat leuk dat ze deze schilderijen doneert voor jouw team, leuke lieve vrouw lijkt her me. Ik vind die met de kat wel echt heel schattig!

 4. Darina 28 maart 2016 / 08:07

  Gaaf dat ze de schilderijen doneert. Ik vind ze allebei wel heel schattig!

 5. Maike 28 maart 2016 / 11:41

  Lief van haar dat ze deze schilderijen doneert. Het is niet helemaal mijn stijl, maar ik vind ze wel knap geschilderd!

 6. DisneyChicks.nl 28 maart 2016 / 12:52

  Wat een mooie, vrolijke schilderijen! Ik als poezenmoeder vind die met de kat uiteraard het leukste. 🙂

 7. Eilish 28 maart 2016 / 16:17

  Het is dat ik m echt nergens kwijt kan.. want ze zijn superleuk! Lief van Sofie!

 8. Leonie 28 maart 2016 / 16:55

  Wat lief! En wat een schattige schilderijtjes!

 9. monique 28 maart 2016 / 20:10

  Wow wat een gaaf aanbod van Sofie!!! top…en heel knap gedaan ook….ik doe al weken over om een vogeltje voor mijn stempel en logo te ontwerpen, laat staan een heel schilderij maken…complimenten voor Sofie ook haar betrokkenheid naar jou toe, geweldig om te zien! Ik hoop dat ze mega veel gaan opleveren, wat een leuke acties toch allemaal!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.