Verhuisvlog #1

Het leek me leuk om jullie mee te nemen in mijn verhuizing! We zijn al bezig geweest met het kopen van meubels en het in elkaar zetten. Dat laat ik je in deze eerste vlog zien!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Het is al een heel ander gezicht he? Ik krijg bijna zin om er al te gaan wonen (bijna…), haha. Begin september of eind augustus gaat dat waarschijnlijk gebeuren!

DELEN:

14 reacties

 1. Marion 6 augustus 2015 / 07:58

  Mooie lichte ruimte heb je daar! Dat bureau is inderdaad heerlijk groot. Fijn!

 2. Tiffany 6 augustus 2015 / 07:59

  Leuk om weer een vlog te zien! Het begint al mooi te worden. Heerlijk om een mega groot bureau te hebben. Vervelend dat er iets niet klopte bij de Ikea kastjes, wij hebben ook al eens een keer gehad. Zo vervelend, moet je weer helemaal terug (incl. 40 min rijden).

 3. Dina 6 augustus 2015 / 08:15

  Wat een grote en lichte kamer is het, heel fijn! Ik heb trouwens nog nooit gezien dat er iets niet klopte van een Ikea meubel, soms dacht ik het wel (maar dat had meer met mijn onkunde om meubels in elkaar te zetten te maken haha).

 4. Esther Marieke 6 augustus 2015 / 08:25

  Wat lief dat we mee mogen kijken met je verhuizing! Ik vind het zelfs spannend voor jou haha. Je komt in ieder geval terug op hun hele fijne plek! Dat bureau is ook echt prachtig!

 5. Kim | Kimsbloglife 6 augustus 2015 / 08:47

  Leuk om te zien Lisanne, zeker nu ik m’n kamer ook een beetje ga herinrichten! 🙂 Ze komen vandaag mijn oude kasten ophalen en dan kan ik losgaan in de Ikea haha! Ik ga het ook vloggen trouwens, te leuk om niet te delen haha! Ik ga ook voor die dubbele MALM-kast maar dan om m’n kleren in te doen 🙂 En zo’n groot bureau met Alex kastjes wil ik later ook, maar nu heb ik er helaas geen plaats voor 🙁 Ben al benieuwd naar het vervolg!

 6. Manon 6 augustus 2015 / 15:22

  Nou dat wordt een hele leuke kamer zie ik al!

 7. Iris 6 augustus 2015 / 16:12

  Ruime kamer zeg! Ziet er al leuk uit 🙂

 8. Godelieve 6 augustus 2015 / 18:28

  Wat een fijne lichte ruime kamer Lisanne.
  Dat bureau is heel erg ruim en het lijkt me heerlijk om aan te werken.

 9. Tamarah 8 augustus 2015 / 10:20

  Wat een heerlijke grote en lichte kamer. Daar kan je wel een lekker plekje voor jezelf maken.

 10. Zo simpel is dan geluk 9 augustus 2015 / 19:48

  Lekker ruim is jeet kamer, dat is wel fijn! Blijft denk wel een lastige stap om weer terug te moeten naar je ouders? Vind het knap hoe je ermee omgaat. Ben echt heel erg benieuwd hoe het er straks uitziet als het helemaal af is!

 11. Anouk 9 augustus 2015 / 21:59

  Ik vind t super dat je weer bij je ouders gaat wonen zolang Tim er niet is maar wat ik gewoon niet kan begrijpen is dat er niemand is die bij jou in huis komt in jou omgeving zodat jij die sorus niet hebt van de verhuizing en dergelijke begrijp mij niet verkeerd ik vind t super voor je dat t allemaal kan en mogelijk is maar ik had liever in mijn eigen omgeving geweest als ik in jou situatie zou zitten

 12. Miriam 10 augustus 2015 / 20:30

  Ik vind het altijd leuk om jouw video’s te bekijken, lekker vrolijk! Prachtige kamer en wat een leuk idee dat bureau op die manier plaatsen. Ik ben benieuwd naar het vervolg! 🙂

 13. Anneleen 11 augustus 2015 / 12:15

  Wat een groot bureau en een mooie, ruime kamer! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.