Vernieuwd! Layout + Over Lisanne

Waarschijnlijk is het je niet onopgemerkt gebleven, Lisanneleeft.nl heeft een nieuwe layout! Hij is nog niet af, de header die er nu boven zit wordt nog vernieuwd. Deze van nu heb ik zelf gemaakt, maar ik laat het liever over aan iemand die er wel verstand van heeft, haha! Maar dan moet ik natuurlijk eerst bedenken wat ik precies wil.

Daarnaast heb ik de pagina Over Lisanne compleet opnieuw geschreven, deze was namelijk al een jaar oud. En (helaas? haha!) zit ik niet meer op de Havo en ben ik geen 18 meer, dus dat moest wel even duidelijk worden.

Wat vinden jullie van de nieuwe layout? Een verbetering?

DELEN:

13 reacties

 1. Lieke 21 september 2011 / 06:39

  Ik vind het wel even wennen en ik vind alleen tekst in het midden wat vervelend lijken haha. Maar dat went vast wel xd

 2. Kimetc 21 september 2011 / 07:27

  Mooi! Clean, daar houd ik wel van. Ben benieuwd naar je aankomende header. 😀

 3. Alyssa 21 september 2011 / 07:54

  Mooi hoor, lekker rustig en overrzichterlijk.

 4. nathalie 21 september 2011 / 10:36

  Ik stem ervoor dat de oude banner tijdelijk terug komt. Deze is echt saai! Voor de rest vind ik t wel ok. Ik zie graag wat meer kleur 😉

 5. Renske 21 september 2011 / 19:09

  Mooie nieuwe layout! Het stukje over jezelf vind ik ook goed bij je passen, zoals je op je blog overkomt. Ik las daarin dat je, buiten het schrijven, ook schildert en tekent. Zou je daar misschien eens wat van op je blog kunnen plaatsen? Ik ben er erg benieuwd naar:)

 6. Patricia 21 september 2011 / 21:03

  Je lay-out is erg rustig en overzichtelijk wat ik persoonlijk erg fijn vindt ben benieuwd naar je nieuwe header

 7. Karin 22 september 2011 / 10:05

  Mooi die nieuwe lay-out. Lekker rustig, daar hou ik van.

 8. Valerie 22 september 2011 / 12:59

  Hai Lisanne, ik volg je blog al een tijdje met plezier. Ben er gekomen via een andere site (weet niet meer welke) en om eerlijk te zijn denk ik niet dat ik ‘verder gekeken zou hebben’ als die eruit zag zoals nu. Beetje saaie look voor zo’n gezellige meid. Maar gelukkig las ik je blog dus al eerder 🙂

  • Lisanneleeft 22 september 2011 / 13:58

   Hopelijk valt daar nog iets aan te doen met een nieuwe (leuke) header! 🙂

   • Valerie 22 september 2011 / 21:26

    Daar ben ik van overtuigd! 🙂

 9. Emmelien 25 september 2011 / 16:30

  Ziet er mooi uit, lekker clean. De header vind ik inderdaad een tikje saai voor zo’n vrolijke meid als jij, dus ik wacht vol spanning op de nieuwe! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.