Video: The answers! (met oa kinderen, ontbijten & bloggen)

Jawel, de Lisanneleeft.nl filmpjes zijn schaars, maar ik heb er weer eentje gemaakt! Met de antwoorden op de vragen die jullie aan mij stelden. Ik doe soms een beetje gek (en zenuwachtig) maar ik hoop dat jullie het toch leuk vinden!

Kun je die video niet zien? Kijk hem dan hier.

Laatst zei ik op mijn Twitter dat ik misschien een filmpje wilde opnemen met de antwoorden op de vragen die jullie bij het Ask me anything artikel gesteld hadden. Maar ik durfde niet, vond het doodeng. Totdat Jiami tegen mij zei dat ik het zelf altijd had over uit mijn comfortzone komen. Dit was duidelijk buiten mijn comfortzone! Dus… thanks Jiami, je hebt me over de streep getrokken, haha!

Voor mij is een filmpje opnemen ongeveer net zoals een presentatie geven, haha. Word er behoorlijk zenuwachtig van, maar misschien is het dan juist goed voor me! En ik realiseer me nu ook dat ik toch niet helemaal accentloos Nederlands praat, ik hoop dat jullie me wel goed verstaan, haha!

Ik hoop dat ik bevredigende antwoorden heb gegeven. En ik hoop ook dat degene die tips voor liefdesverdriet vroeg niet te serieus was, want aan dit antwoord heb je natuurlijk helemaal niets, haha. Wat vinden jullie, vaker filmpjes maken, of liever niet?

23 reacties

 1. Petra 26 juni 2012 / 07:46

  Ik kan je prima verstaan hoor, haha! (maar mijn vader komt ook uit Den Helder, dus ja..) Ik vind het wel een heel leuk filmpje hoor!

 2. Naomi 26 juni 2012 / 08:36

  Leuk! Lekker uit die comfortzone en het zag er leuk uit!

 3. Lifesplash 26 juni 2012 / 09:30

  Ah, ik ben trots op je dat je toch een filmpje hebt gemaakt! Haha, goedzo. <3 Hij is trouwens heel leuk geworden. Ik ben eerlijk gezegd ook heel erg geïnspireerd door je blog. Dus wat je probeert lukt je in ieder geval. En als je een wens hebt, dat je gezond bent klinkt echt heel mooi. Normaal sta je er nooit bij stil, maar zodra je ongezond bent heb je opeens een hele andere wens. Super leuk filmpje, mag je van mij wel vaker doen haha.

 4. Janine 26 juni 2012 / 09:39

  Ik zeg vaker doeeeeeen
  Je bent lekker spontaan en jezelf:)

 5. Marilyne 26 juni 2012 / 09:47

  Ha, super! Ik vind je best wel grappig als je zenuwachtig bent 😀 En ik vind het ook wel leuk dat je je antwoorden improviseert! Dat einde, best wel hilarisch :p

 6. Karin 26 juni 2012 / 09:54

  Echt helemaal leuk dat filmpje. Grappig om je in levende lijve te zien en ondanks dat ik uit het zuiden kom kan ik je prima verstaan hoor, geen enkel probleem. Maar geen antwoord op de door mij gestelde vraag, was iet te serieus?

 7. Daniëlle 26 juni 2012 / 11:28

  Wat een leuk filmpje, je bent echt vrolijk en spontaan! Ik had alleen verwacht dat je anders zou praten, haha!

 8. linda kwakernaat 26 juni 2012 / 12:25

  Zoals gisteren tijdens #blogpraat beloofd, ik ga je volgen Leuk!
  wat een leuke film, stoer hoor!
  en hoezo accent???? Ik hoor het niet!

 9. Jenny 26 juni 2012 / 12:43

  haha moest wel lachen om hoe je steeds de vragen voorleest. zo serieus 🙂

 10. Sanne 26 juni 2012 / 12:46

  Leuk filmpje. het was vast wennen voor je, maar het was oke. Alleen mis ik de vraag of je ook vrienden/vriendinnen hebt. Je hebt het altijd over Tim, maar heb je naast hem nog een sociaal leven? Of hebben je vriendinnen je laten vallen vanwege je ziekte?

  • Lisanneleeft 26 juni 2012 / 13:08

   Hi Sanne! Haha, klopt dat ik die er niet in heb gedaan. Mijn antwoord was behoorlijk langdradig, vandaar dat ik hem eruit geknipt heb 🙂 Ik heb wel vrienden & vriendinnen hoor!

 11. Rosalie 26 juni 2012 / 13:46

  Echt een leuk filmpje! Ik heb je nog nooit horen praten, omdat je altijd artiekels maakt. En je andere filmpje had ik niet gezien. Maar echt leuk! vaker doen! 😀

 12. Fien 26 juni 2012 / 15:39

  Wow, ik had jouw stem heeeel anders verwacht, haha!

 13. Lizzy 26 juni 2012 / 19:14

  Erg leuk filmpje en leuke antwoorden! Grappig hoe je elke keer de vragen opleest haha! Moet je vaker doen, filmpjes maken! 🙂

  Ik heb een vraagje. Zou je een keer een artikel kunnen maken hoe je blijer word als je liefdesverdriet hebt? I need tips hahaha.

 14. Mike 26 juni 2012 / 19:41

  Toen ik je link bij de resultaten van mijn enquête voorbij zag komen, raakte ik toch nieuwsgierig. Maar wouw, wat een stoere website, en wat leuk om de vragen van lezers op deze manier te beantwoorden! Leuk om hier eens rond te neuzen, en nog leerzaam voor mij ook.

  Ik ga je in de gaten houden ;-)!

 15. Chantal 26 juni 2012 / 21:50

  Wat superleuk dat je een filmpje hebt gemaakt Lisanne, echt heel goed gedaan hoor!

 16. josien 26 juni 2012 / 22:16

  heel erg leuk gedaan lisanne!!!

  ik ben een oudere fm-er, maar volg je met veel plezier. ik zie aan jou en andere jongeren met fm dat jullie er nu gelukkig beter mee om kunnen gaan, doordat jullie beter en sneller worden behandeld. daarom was ik ook heel benieuwd hoe jij je weekend londen had doorgebracht. vakantie is voor mij helaas altijd een drama.

  en wat kom je goed over op het filmpje. je straalt dezelfde positiviteit uit als in je blogs. doorgaan zo meid 🙂

  groetjes, josien

 17. nath 27 juni 2012 / 01:49

  Hey. Wat een leuk filmpje. Ik vind je echt een heel mooi mens. Optimistisch en spontaan. Een inspiratie voor mij!

 18. Meisje 28 juni 2012 / 15:41

  jammer maar ik had wel verwacht dat je mijn vraag niet zou beantwoorden

 19. Patricia 29 juni 2012 / 09:58

  Enorm leuk filmpje en leuke antwoorden vindt het wel leuk dat je dit in een filmpje hebt beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.