VIDEO: Unboxing Glossybox + winnares winactie

De vorige keer kreeg ik onwijs leuke reacties op mijn artikel van de Glossybox. Deze keer dacht ik; doen we gewoon weer, maar dan in video-vorm! Verder laat ik nog twee mini reviews zien van twee producten uit de box in foto’s in dit artikel onder de video. En oja; ook in de video; de winnares van de mega Lisanneleeft.nl goodiebag!

Vergeet niet de video in HD te bekijken! Ik heb hier overigen de concealer op die ik hier noemde. Werkt als een tierelier!

Wat betreft de winactie: ik heb gekeken naar de reacties en daarbij heb ik de mensen die vaker commenten vaak het voordeel van de twijfel gegeven. Een beetje het totaalplaatje dus. De volgende keer kies ik een andere manier van winnaars trekken, zodat iedereen een beetje de kans krijgt om eens iets te winnen!

Mini reviews van twee producten uit de Glossybox!

Ik ben natuurlijk geen beautyblogger, maar wilde jullie toch even mijn bevindingen van na de video laten weten over het nagellakje en de bb cream!

glossybox

Als eerst, het nagellakje. Het lijkt misschien alsof ik niet netjes gelakt hebt, maar dit lakje dekte pas redelijk na 5(!) lagen. Nee, dit is geen succes, erg jammer, want ik vond het zo’n mooie kleur!

En de bb cream. De lichte kleur past prima bij mijn huid, maar heeft wel een heel lichte dekking. Is op zich prima voor mij, maar op dit moment niet, gezien het feit dat ik nogal veel pukkeltjes heb op het moment. Dan gebruik ik toch liever iets dat beter dekt. Maar deze lijkt me erg fijn op een warme dag wanneer je niet te veel op wil, maar toch wel iets op wil.

Voor meer info kun je op de website van Glossybox kijken.

Zoals je kan merken in de video ben ik niet heel erg enthousiast over de Glossybox deze keer, simpelweg omdat niet alle producten iets voor mij zijn. En ja… ik vind het ook erg jammer van het lakje. Wat is jullie mening over deze Glossybox? En vonden jullie het een leuke video? 😀

DELEN:

29 reacties

 1. Kelly Caresse 18 april 2013 / 07:07

  Wat een super leuk filmpje! Mooi hoe je zo eerlijk maar ook enthousiast over de glossybox praat 🙂 en gefeliciteerd aan de winnares van de tas vol goodies!

 2. Bo 18 april 2013 / 09:19

  Hahah je hebt idd goed zitten schudden! Gefeliciteerd Nicoline! Jammer dat de box dit keer wat tegenviel..

 3. Edith 18 april 2013 / 10:11

  Heel leuk filmpje en heel leuk dat gele nagellakje! Gefeliciteerd Nicoline!

 4. Melissa 18 april 2013 / 11:15

  Leuk filmpje! En jammer dat het eigenlijk allemaal een beetje tegenviel. Ik ben jaloers op de winnares van die geweldige volle tas! Een leuke actie!

 5. Charlotte 18 april 2013 / 12:23

  Leuke video!
  Ik vind de box juist wel leuk hihi. vooral de haarlak en BB Cream is erg fijn
  gefeliciteerd winnares met de goodiebag!

 6. Esmée 18 april 2013 / 13:37

  Leuk filmpje! Ik vind het altijd hartstikke leuk om jou filmpjes te zien, moet je echt vaker doen 🙂
  En ik wil de winnares natuurlijk feliciteren met de mooie (hele grote) prijs!

 7. Kimberly 18 april 2013 / 13:41

  Wat leuk om een filmpje van je te zien! Gefeliciteerd Nicolien!

 8. Lidewij 18 april 2013 / 17:31

  Wat jammer van dat lakje, ik vind het een super mooie kleur! Je filmpje ga ik thuis nog even bekijken, in de trein opent hij hem niet 🙁

 9. Lianne 18 april 2013 / 19:29

  Oeeh, jaloers op de winnares, hihi! Gefeliciteerd Nicoline! 🙂

 10. Ilse 18 april 2013 / 19:44

  Mavala lakjes dekken normaal gesproken heel goed bij mij, misschien ligt het aan de gele kleur? Jammer hoor, dat je mij niet hebt laten winnen. 😛 Hahahaha.

 11. Ashleey 18 april 2013 / 20:39

  Jammer dat het niet zo jouw box is dit keer, maar wel heel leuke video! En gefeliciteerd Nicolien <3

 12. Michelle 18 april 2013 / 21:09

  Gefeliciteerd Nicolien! Harstikke leuk voor je!

 13. Tess 18 april 2013 / 21:16

  Leuk filmpje, maar wat jammer van die nagellak

 14. Hester 18 april 2013 / 22:02

  Jammer van de slechte dekking en de verkeerde kleur BB cream, dat waren eigenlijk de leukste producten uit de box… Wel leuk om weer eens een video van je te zien! En gefeliciteerd Nicoline!

 15. Anouk 19 april 2013 / 17:42

  Een leuke manier om een filmpje op te nemen. En gefeliciteerd aan de winnares uiteraard 🙂

 16. Saska 19 april 2013 / 21:47

  Leuk! Ik kreeg hem ook vandaag binnen maar heb alleen een andere kleur nagellak! 😀

 17. Nicolien 22 april 2013 / 12:53

  Iedereen heel erg bedankt voor de felicitaties! Ik ben heel erg blij met de tas en heb er al heel veel producten gebruikt. Best bijzonder dat net mijn naam eruit is gekomen, ik keek dit filmpje en het duurde ook voordat het tot me doordrong dat ik had gewonnen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.