Video: What's in my bag?

Jeeeej, ik heb weer een filmpje gemaakt! Omdat ik mijn blog nu meer wil richten op mind & lifestyle, wil ik ook wat meer luchtige filmpjes gaan maken. Vandaag dus een video met wat ik in de tas meedraag die ik mee neem naar mijn werk.

Als je de video niet kunt zien, bekijk hem dan hier.

Natuurlijk sta ik erover open om meer filmpjes te maken op meerdere gebieden. Omdat ik youtube video’s vaak heel leuk vind en omdat ik het wel een leuke nieuwe uitdaging vind voor mezelf!

Dus, laat weten wat voor video’s jij graag zou zien! En wat vind je van dit filmpje?

17 reacties

 1. Hester 25 augustus 2012 / 09:02

  Wat leuk dat je meer filmpjes gaat maken! Ik vind je altijd zo spontaan achter de camera, haha, echt leuk om naar te kijken. Je tas(sen) is/zijn ook leuk, ik ben nog steeds op zoek naar een van een goede maat, kleur, prijs enzo. Die agenda lijkt me heel handig. En je zonnebril in je tas zonder hoesje, no way!
  Het filmpjes maken gaat nu al veel beter, en als je er nog vijf opneemt gaat dat ‘spannende’ er ook al snel van af, heb ik ervaren!

 2. Karin 25 augustus 2012 / 09:32

  Ha ha, ik hou van je filmpjes. Nu was het onderwerp niet helemaal mijn ding (sorry) maar toch grappig om naar te kijken. Persoonlijk lijkt het me leuk om een filmpje te maken wat je zoal doet op een dag. Dus ook met rustpauzes en zo erbij. Maar waarschijnlijk wordt zo’n dag opnemen wel een heel gedoe. Fijn weekend.

 3. Danielle 25 augustus 2012 / 10:25

  Ik vind je filmpjes heel erg leuk! Dat je zenuwachtig was, was niet te zien hoor. 🙂

 4. Jolien 25 augustus 2012 / 10:38

  Leuk filmpje! Filmpjes waarin je je mening geeft over bepaalde onderwerpen lijken me ook wel leuk 🙂

 5. LounaBeauty 25 augustus 2012 / 15:04

  Leuk gedaan! Volgens mij herken ik het gene wat je aan hebt! hihi

 6. Anouk 25 augustus 2012 / 15:23

  Ik denk dat je heel levendig kunt vertellen over producten als je dit eens zou willen, om te reviewen. Zoals je nu soms in blogs al doet 🙂

 7. Rosalie 25 augustus 2012 / 16:06

  Ik vind je filmpjes echt leuk! Door blijven gaan! 😀

 8. Roxanne 25 augustus 2012 / 16:14

  Ik heb maar een stukje gekeken en toen was ik mijn aandacht kwijt. Je spreekt heel spontaan. Ik vind het zelf heel moeilijk om mijn aandacht ergens 9 minuten bij te houden, maar dat zou ik dus overal mee hebben. Als een blog een filmpje erop heeft staan, kijk ik eerst hoe lang deze is en meestal sla ik het dan over.

  Je hebt wel echt een hele leuke tas! 😀 Ik ben gek op tassen en daar kun je er ook nooit genoeg van hebben voor mijn gevoel. Ik wissel elke paar weken mijn tas om voor een andere (ik heb een hele bak vol) Soms koop ik er eentje bij, maar eigenlijk heb ik er nu ook wel genoeg liggen.

  • Lisanneleeft 25 augustus 2012 / 17:16

   Dankje! 😀

   Dat is zo handig van tekst he, je kan zelf ‘scannen’ zo snel als je wilt! Dat vind ik vaak ook fijn 🙂

 9. Johanne 25 augustus 2012 / 17:00

  Echt leuk filmpje!! Knap gedaan en je deed helemaaal niet zenuwachtig hoor! Ik vond hem beter dan het laatste filmpje wat ik van je heb gezien.. ehh met die vragen beantwoorden was dat geloof ik!?

 10. Fien 25 augustus 2012 / 18:49

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik je artikelen vele malen beter vind, dan je filmpjes. Ik merk gewoon dat je het toch een beetje onwennig vindt en je praat niet heel relaxed. Ik vind het wel heel goed van je dat je je grenzen wilt verleggen en het gewoon doet, dat mag wel gezegd worden! (:
  Liefs!

  • Emmelien 25 augustus 2012 / 19:27

   Vind ik ook!
   Moet wel zeggen dat ik het zo (zonder Tim) een stuk beter vind. En verder: oefening baart kunst! Je doet het al veel beter dan je eerste filmpje en je zal vast nog veel relaxter worden naarmate je het meer doet! Super leuk om je ook eens zien te bewegen en horen praten, ik ben benieuwd naar nog meer filmpjes!

  • Lisanneleeft 25 augustus 2012 / 22:01

   Juist omdat het (nog) niet zo lukt vind ik het een uitdaging om mezelf daarin te verbeteren!
   Dus helaas blijf ik voorlopig nog filmpjes maken, hihi. Maar met schrijven stop ik niet gelukkig 😛 Heel erg bedankt voor je eerlijke mening, dat waardeer ik erg!

 11. Nathalie 25 augustus 2012 / 22:18

  Leuk dat er een mind & lifestyle gedeelte komt! Goede zet! 🙂

 12. Ilse 26 augustus 2012 / 00:33

  Weer eens wat anders en ik weet eerlijk gezegd niet echt een onderwerp. 😉

 13. Jenny 27 augustus 2012 / 10:24

  Leuk filmpje en ik als werkneemster van de optiekzaak dank u vriendelijk voor de zonnebrillensale reclame haha

 14. Saskia 1 september 2012 / 16:05

  Je filmpjes worden steeds beter Lisanne! Ik denk inderdaad dat het scheelt nu je alleen voor de camera zit. Ik weet zo even geen onderwerpen, maar zou het wel leuk vinden om meer filmpjes van je te gaan zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.