Vision board inspiratie

En, hoe gaat het nu met je goede voornemens? Wanneer je een visionboard maakt heb je meer kans dat ze uitkomen! Dit is een bord die alle dingen uitbeeldt die jij graag wilt hebben. En puur door met je doelen bezig te zijn en deze vaak tegen te komen is de kans groter dat ze ook uit zullen komen!

visionboard

In deze blogpost heb ik een heleboel inspiratie voor het maken van jouw visionboard verzameld! In een aantal video’s wordt ook verteld wat een visionboard daadwerkelijk is, mocht je het nog niet kennen. In de onderstaande video wordt een duidelijke uitleg gegeven.

vision board inspiratie

Ik moet hier echt eens tijd voor maken! Het lijkt me heerlijk om dit gewoon eens lekker te gaan doen, ik denk dat ik het gevoel zou hebben dat ik alles een soort van ‘op een rij’ zou hebben, als het bord klaar is.

Overigens dacht ik eerst dat zo’n bord misschien niet mooi zou staan mijn kamer, maar de foto hierboven en helemaal bovenaan de post bewijzen het tegendeel. Een visionboard kan juist heel erg mooi zijn in je huis!

Voor het geval je op zoek gaat naar meer inspiratie zoek eens naar vision board op Pinterest! Dan kom je nog meer leuke dingen tegen. Ik maak altijd een vision board op het bureaublad van mijn computer, maar wil nu dus eens een echte gaan maken. Hebben jullie al eens een vision board gemaakt? Of is het niet echt iets voor jou?

DELEN:

32 reacties

 1. jeanet 4 januari 2013 / 07:19

  Ik vind een Visionboard echt geweldig! Heb hem met foto’s van plekken waar ik heen wil, dingen die ik wil hebben en heb er ook motiverende quotes op. Hij hangt op de slaapkamer zodat ik er iedere dag bewust naar kijk en mee bezig ben. Staat mooi en motiveert me ook echt!

 2. Lifesplash 4 januari 2013 / 07:34

  Mooie inspi, ik wil er zelf ook nog eentje maken! ZO ontzettend leuk, ik denk dat er dan uit de Flow ook veel moois valt te halen, vind t alleen zonde om in tijdschriften te knippen. 🙁 En alles printennis ook niet my cup of tea.. :c

  • Lisanneleeft 4 januari 2013 / 11:03

   Misschien op de rommelmarkt wat 2ehands tijdschriften kopen? Die kosten vaak geen drol, en dan kun je lekker knippen 😀

  • Rosa 5 januari 2013 / 16:26

   Haha, ik vind het juist zonde om tijdschriften met al die mooie plaatjes zo ongelezen en verstoft in de kast te laten liggen. Gebruik ze dus vaak voor collages etc.

 3. Ashleey 4 januari 2013 / 07:42

  Ik heb er wel eens van gehoord, maar ik heb er echter geen tijd voor. Het lijkt me wel heerlijk om er eens lekker voor te gaan zitten en dan tijdschriften erbij en plakken maar. Zo leer je ook jezelf beter kennen en ben je creatief bezig! Ik denk dat dit wel een doel is voor 2013 🙂

 4. Annelieke 4 januari 2013 / 09:12

  Leuk idee! Ik heb ook vaak van die ideeën maar de uitvoering schiet er bij mij vaak mee in, haha. Op de eerste foto ziet het er zeker heel mooi uit alleen moet je dan wel alle plaatjes heel goed bij elkaar zoeken voor het ook mooi staat. Succes met het maken van je vision board!

 5. Josephine 4 januari 2013 / 09:43

  Zo’n bord lijkt mij zo tof om te maken! Ik wil heel veel dingen, maar het punt is dat ik het moeilijk op kan schrijven of op een papier kan zetten en een collage kan maken. Het zweeft allemaal in mijn hoofd en als ik het op papier wil zetten, dan gaat dat bij mij in een keer niet, soort van black out. Misschien toch maar eens proberen, als ik ooit tijd vind…

 6. Yara 4 januari 2013 / 09:50

  Zo’n vision board vind ik echt tof. Ik zou er opzich nog wel één willen maken, maar ik heb er nooit tijd voor genomen. Moet ik maar eens doen.

 7. Daphne 4 januari 2013 / 09:54

  Jaaa voor dit soort dingen bewaar ik al mijn tijdschriften frutsels en knutseldingetjes haha! Een tijd terug kwamen ze van pas toen ik voor een vriendin van mij ging scrapbooken voor haar verjaardag als cadeau, maar zo’n vision board maken voor mezelf is toch ook wel heel tof 🙂

 8. kirsten 4 januari 2013 / 09:55

  Ik vind die borden echt geweldig, misschien toch maar zelf een maken.

 9. Annouska 4 januari 2013 / 10:03

  Ow dat lijkt mij onwijs leuk om te maken; misschien moet ik die flows die ik gisteren in de papierbak heb gegooid na doorbladeren er nog even bij pakken…

  Ja dit ga ik doen, bedankt voor de leuke tip. 😀

 10. Naomi 4 januari 2013 / 10:04

  Ik heb dit een hele poos geleden gemaakt en veel van de dingen die erop stonden zijn uitgekomen of in werking. Denk eraan om weer een nieuwe te maken om me scherp te houden.

 11. Kim 4 januari 2013 / 10:59

  Wat een leuk idee! Kan idd juist heel mooi staan in huis. Misschien moet ik het ook eens gaan proberen. Ben benieuwd wat jij er van gaat maken!

 12. Lenneke 4 januari 2013 / 11:07

  Het lijkt mij heel gaaf om te maken! Maar mijn kamer is heel erg netjes en ‘clean’, dus ik vrees dat ik het bord vervolgens onder mijn bed zal laten verstoffen. Nou ja, misschien toch maar eens proberen! Ga jij je resultaat hier laten zien? 🙂

 13. Deborah 4 januari 2013 / 11:22

  Wat een leuk idee zeg!
  Het lijkt me echt super leuk om met zo bord bezig te zijn. Heerlijk ouderwerts knippen en plekken.
  Ik ga het ook maar eens proberen

 14. Lizzy 4 januari 2013 / 11:45

  Ik vind het zo leuk, een visionboard! Het lijkt me echt tof om te maken, en dan voor al als hij af is! 🙂

 15. Lieke 4 januari 2013 / 12:03

  Lijkt me erg leuk om te doen!
  Ook handig voor als je inspiratie nodig hebt 🙂

 16. LounaBeauty 4 januari 2013 / 12:46

  Leuk om te maken, wil ik eigenlijk ooit nog wel een keertje gaan doen. Misschien kan ik vanaf NU mijn tijdschriften gaan opsparen. Ben ook wel weer een beetje een nerd daarin, want dan vind ik het weer zonde om in de knippen. hahahahhaa

 17. Michelle 4 januari 2013 / 13:42

  Super leuk idee! Zoiets werkt inderdaad heel erg motiverend, maar is ook leuk om na een paar jaar op terug te kijken 🙂
  Liefs

 18. Hester 4 januari 2013 / 13:50

  Ik vind het wel ontzettend leuk ja, en denk ook wel dat het “werkt”. Denk dat ik zo maar even een leuk bureaublad ga ontwerpen 😀

 19. Lisanne 4 januari 2013 / 14:29

  Binnenkort ga ik een vision board maken met mijn beste vriendin, we zijn al druk tijdschriften aan het verzamelen en wat dingen aan het uitprinten haha!
  Vandaag heb ik ook boek My Future Listography binnengekregen en ik ben er zo blij mee! Ik geloof dat dit boek ook een keer op jouw blog voorbij is gekomen? In elk geval is het boek een beetje hetzelfde idee als dat van het vision board alleen vul je hierbij lijsten in.

 20. Renate 4 januari 2013 / 15:16

  Gaaf, inderdaad een goede reminder! Al heb ik geen idee waar ik zo’n board zou moeten plaatsen, haha.

 21. Olga 4 januari 2013 / 17:02

  Ik maak wel eens collages voor de fun en heb onlangs ongeveer hetzelfde gedaan toen ik een soort verjaardagskaart wilde maken. Ook een superleuk idee trouwens en je hebt een heel origineel kado! Wat heb je trouwens een leuk aantal volgers op dit moment: 789 😉

 22. Rosalie 4 januari 2013 / 18:21

  Ik had die van Mascha gezien, die is echt gaaf geworden. Ik moet alleen even kijken hoeveel ruimte ik hem in mijn kamer om hem op te hangen.

 23. Ilse 4 januari 2013 / 21:01

  Zo tof en dan helemaal in de stijl van de kamer waarin je hem zet. 🙂

 24. Nina 4 januari 2013 / 22:27

  Ik zit er ook al een hele poos over na te denken om zoiets te maken! Xx

 25. Elseline 4 januari 2013 / 23:39

  Sinds het filmpje op beautygloss zet het me wel aan het denken. Ik heb al jaren één droom, maar het lukt me niet om me er toe te zetten. Zo’n visionboard zou me misschien wel kunnen helpen, omdat dat me elke dag weer zou inspireren. Helaas ben ik niet heel creatief.

  Wel heb ik op internet wat plaatjes uitgezocht, maar zo’n “visionboard” op je bureaublad is niet heel handig als je je laptop niet heel vaak gebruikt… 😉

  • Lisanneleeft 5 januari 2013 / 18:13

   Op zich hoef je dan niet een compleet visionboard te maken he! Misschien heb je een afbeelding of een tekst die je aan je droom herinnert, die moet je gewoon op een plek hangen dat je hem vaak ziet. Dat zou dan op dezelfde manier moeten werken! 🙂

 26. Roxanne 5 januari 2013 / 10:47

  Ik heb hele mappen vol met plaatjes en teksten uit tijdschriften die ik bewaard heb dus ik zou er zo eentje kunnen maken. Toch neem ik daar dan de tijd niet voor.

 27. Anouk 7 januari 2013 / 21:23

  Hmm… ja, op zich leuk om te doen, maar toch niet echt iets voor mij, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.