Voordelig vliegen naar Barcelona

Advertorial

Ik ben groot liefhebber van stedentrips. Parijs, Londen en Praag heb ik met plezier af kunnen afstrepen van mijn lijstje. Inmiddels ben ik erachter gekomen dat vliegen zó veel handiger is dan ander vervoer, alleen vaak wel kostbaarder. Hoewel… als je goedkope vliegtickets via WTC boekt dan valt dat heel erg mee! Waar ik nog wel eens heen wil? Naar het vaste land van Spanje! En ja… Barcelona klinkt als de perfecte stad!

Leuk, dit is wat je ziet als je de zoekopdracht intikt, feitjes over Barcelona!

Op de website Worldticketcenter.nl kun je vakantietickets boeken. Zo kun je via deze website dus ook zeker voordelig vliegen naar Barcelona. Ik ben eens gaan rondkijken, maar als je een beetje let op de vertrekdata dan kun je voor 75 euro heen en weer naar Barcelona!

Een aantal leuke feitjes over Barcelona:

 • Je kan er heel goed shoppen!
 • Barcelona staat bij de fashionista’s bekend om zijn vele outlets. Geen outlets als in kapot of nep, maar simpelweg productieoverschotten. Een voorbeeld? Mango! Hmmm… sounds good!
 • Zara is in Spanje veeeel goed koper dan hier in Nederland.
 • Het is gemiddeld genomen een stuk warmer in Barcelona dan hier in ons koude kikkerlandje. Misschien kun je niet het hele jaar door op het strand liggen, maar de kans dat je even kan bijkomen van de kou hier is groot!
 • Uiteraard kun je in Barcelona ook cultuur snuiven

Wij hebben besloten dat we voortaan in de winter op zonvakantie gaan en dan in de zomer stedentrips (of een lastminute) doen. Ik heb zo’n voorgevoel dat Barcelona zeker aan de beurt gaat komen, haha. Ben jij weleens in Barcelona geweest? (met het vliegtuig? :D)

6 reacties

 1. Hester 12 november 2012 / 08:02

  Geloof ik ben ik wel eens in de buurt van Barcelona op vakantie geweest, maar toen was ik nog heel klein, haha. :’) Dit soort sites zijn wel handig! Alleen ik ga niet zo vaak een stedentripje weg ^^

 2. Carola 12 november 2012 / 10:17

  Barcelona is heerlijk, alleen soms wel duur qua eten, maar dat ligt ook aan de plek (vlakbij de toeristische trekpleisters is het dus wel vrij duur 😉 Maar het is er wel altijd gezellig!

 3. Lotte 12 november 2012 / 12:02

  Barcelona is erg leuk, wel is alles heeeeeel ver lopen. Het is handig als je gewoon meteen een ov-kaartje koopt voor de hele week :p

  Omdat mijn vader MS heeft gaan we sinds een aantal jaar altijd met het vliegtuig als we op vakantie gaan. Is toch weer minder vermoeiend. Overigens zijn tickets via Ryanair meestal het goedkoopst, als je maar op de goede datum vliegt 🙂 Ik ben dit jaar voor 36 euro heen en weer gegaan naar Bergamo (Milaan)!

 4. Charlot 12 november 2012 / 18:10

  Eens van de leukste steden van europa!!
  Super leuke stad en je hebt alles in 1:
  strand, winkels, lekkere eettentjes, vriendelijke mensen en het is een heel overzichtelijke stad!
  Behoort zeker tot een van mijn favo steden!!

  X Charlot

 5. Esmée 12 november 2012 / 18:22

  Ohhhh jeeee, ik zou zo graag weer terug willen! Ik ben er eind maart geweest met school dat was echt een fantastische stad! Zeker mijn no.1 bestemmingen qua steden ^^ Er is zo onwijs veel te zien, ik houdt van cultuur maar natuurlijk ook van shoppen en wat dat betreft is Barca gewoon TOP!

  Liefs, Esmée

  • Lisanneleeft 12 november 2012 / 18:39

   Klinkt goed! 😀 Nu ben ik nog nieuwsgieriger naar Barcelona, haha 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.