Vrolijk slapen met Urban Outfitters

Urban Outfitters is voor mij een winkel die ik weleens langs zie komen in magazines, op blogs en in winkelstraten. Ik geloof dat ik een keer een winkel binnen ben gelopen en er meteen weer uit. Dit was niet mijn ding. Maar laatst kwam ik iets heel erg tofs tegen van Urban Outfitters. Ze verkopen namelijk geweldig beddengoed! Pure eyecandy, kijk mee!

vrolijk slapen

Zelf slaap ik onder een simpele witte dekens. In de winter zit hier een bruin bont-achtige fleece deken overheen. Niet veel bijzonders eigenlijk. Ik denk dat ik dit zo basic (en eigenlijk een beetje saai) heb gehouden om wat meer rust te creëren.

Mijn slaapkamer is namelijk niet alleen mijn slaapkamer, maar ook mijn woonkamer, inloopkast en kantoor in een. Heel erg druk dus. Als ik ooit een aparte slaapkamer heb, dan komt er zeker weten een vrolijk dekentje op mijn bed!

beddengoed

vrolijk

beddengoed

urban outfitters

Het is dus nu vooral heel veel kijken en blij worden van deze mooie foto’s! Wat mij betreft is dit echte eyecandy, haha. Vooral de ‘colorful sleeping’ items vind ik geweldig, maar eigenlijk vind ik al dit beddengoed heel erg mooi. Ik word er blij van!

Alle items in dit artikel zijn te vinden in de categorie bedding. Verder kun je op de website van Urban Outfitters meer info vinden. Voor zover ik weet hebben ze nog geen winkels in Nederland, maar kun je wel bestellen vanuit ons koude kikkerlandje! (En toevallig, een weekje na het schrijven van deze blogpost, las ik dat Urban Outfitters naar Amsterdam komt, jeeej!)

Wat voor dekbed heb jij? En welke van deze exemplaren vind jij het mooiste?

13 reacties

 1. Linda 26 oktober 2012 / 13:17

  Mooie dekbedden allemaal! Ik slaap het liefst ook onder een wat rustiger dekbed, vooral met bloemetjes van de Ikea (elke keer als ik daar kom, zie ik wel 3 verschillende die ik wel graag mee zou willen nemen, hihi ^^), geeft inderdaad ook een rustig gevoel.. Maar deze zien er wel heel leuk uit!! (en de prijzen vallen opzich ook nog wel mee…)

 2. Suzanne 26 oktober 2012 / 13:36

  Wauw! Super mooi, alleen zijn die bovenste mij veel te druk! Doe mij maar iets rustigers zoals die er onder!

 3. Leoni 26 oktober 2012 / 13:54

  Dat dekbed met die snor is super grappig! Die gekleurde zijn me iets te druk.

 4. Laura 26 oktober 2012 / 14:14

  Wow, dat is echt way too much voor mijn slaapkamer :’) Wel heel gaaf als je verder alles wit houdt!

 5. Louise 26 oktober 2012 / 16:03

  Ziet er echt super gaaf uit, vooral die rechter bij colorful sleeping.

 6. Irene 26 oktober 2012 / 16:32

  Wow, wat super super cool! En mooi! Ik wil ze ALLEMAAL! Denk alleen dat de prijs niet zo mooi is, Urban Outfitters kennende.

 7. Fashionique 26 oktober 2012 / 17:15

  Urban Outfitter komt ook naar Nederland volgend jaar, hopelijk verkopen ze daar dan ook het beddengoed 🙂

 8. Ilse 28 oktober 2012 / 20:48

  De laatste 4 dekbedden zijn erg leuk, ik heb een gekleurd dekbed omdat die bij mijn kamer past en een dekbed met letters omdat die gewoon übertof is. ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.