Details die mijn (kantoor)dag een beetje vrolijker maken

Het zijn de kleine dingetjes die ‘t ’em doen, toch? Dat lekkere kopje thee, de zon die vrolijk naar binnen schijnt, de glimlach op iemands gezicht? De gekleurde pennen op je bureau, de vrolijke kalender, de mooie quotes en alle andere positieve kleurige invloeden. Deze kantoorspulletjes om mij heen geven net even wat meer kleur aan mijn dag!

Vrolijke details op kantoor

Oh, deze pennen doen me denken aan vroeger! Ik weet niet meer of ik ze had, maar ik weet wel dat ik ze altijd zo geweldig vond. Nu heb ik ze lekker gewoon gekocht. Nu kan ik in alle vrolijke kleurtjes van de regenboog schrijven!

Waarop ik dan schrijf? Deze post-its die ik laatst bij Action kocht. Hoe schattig?

De quotes aan mijn muur fleuren me (vaak onbewust) altijd een beetje op! Zonder dat ik het door heb leef ik naar deze quotes, weet ik zeker.

De 365 dagen kalender van Flow magazine heeft zijn plekje gevonden. Op mijn werkplekje! En op de achtergrond zie je mijn knalroze muur. Dit kun je misschien geen detail noemen, maar happy maakt hij mij zeker wel!

En de flow verjaardagskalender! Ik heb er alleen nog niet zo heel veel verjaardagen op staan, hehe. Maar vrolijk is hij zeker!

Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren waarop je kantoordag opgevrolijkt kan worden, maar dat is weer een heel ander verhaal. Ik kwam zo veel leuke (fysieke) kleurige dingen tegen dat ik er een blogje van besloot te maken 😀

Ik vind het dus geweldig om op een subtiele manier mijn kantoorplekje op te fleuren.  Ik houd van clean, licht en opgeruimd, maar het moet wel vrolijk blijven. En dat kan met deze details! Hoe zorg jij dat je vrolijk wordt van je werkplekje?

37 reacties

 1. Anne Solveig 13 januari 2013 / 08:23

  Leuk zeg! Het is heel belangrijk om de kleine dingetjes van de dag, of van het leven te zien als iets moois en fijns!

 2. Ashleey 13 januari 2013 / 08:54

  Ja ik word ook altijd vrolijk van de kleinste dingen. Gekleurde pennen of een perforator met leuke bloemetjes erop of iets in die richting en de zon die naar binnen schijnt en een leuke fleurige agenda! like like like!

 3. Linda 13 januari 2013 / 09:12

  Ik hou ook van vrolijke pennen en opschrijfboekjes en helemaal van de zon. Verder heb ik vrolijk gekleurde kaarsen op mijn bureau staan en (als ze er weer zijn) een bos tulpen of narcissen.

 4. Anouk 13 januari 2013 / 09:24

  Daar wordt je inderdaad vrolijk van. De fineliners in verschillende kleurtjes al helemaal! 🙂

 5. Josephine 13 januari 2013 / 09:30

  Dat maakt het inderdaad een stuk leuker! Ik vind de post-its superleuk.

 6. Alyssa 13 januari 2013 / 09:59

  Wat een leuk artikel! Helaas heb ik geen eigen kantoortje, maar ik zou het geweldig vinden.

 7. Deborah 13 januari 2013 / 10:28

  Wat een leuke dingen zeg!
  Het zijn inderdaad de kleine dingen die het um doen.
  Bloemen fleuren ook altijd op!

 8. Kelly 13 januari 2013 / 11:04

  Een bosje bloemen op je bureau. Is ook altijd leuk!

 9. Monique 13 januari 2013 / 11:08

  Superleuk!
  De pennen heb ik ook, superleuk zijn ze inderdaad :)!

 10. Hester 13 januari 2013 / 11:22

  Jaaa die quotes, love! En to do lists zijn veel leuker als ze op een leuk briefje staan 😀

 11. Lenneke 13 januari 2013 / 11:46

  Wat leuk allemaal. Hoe heb je die quotes op je muur bevestigd? Heb je ze gewoon geprint?

  • Lisanneleeft 13 januari 2013 / 12:47

   Die komen uit het Aandacht magazine, was voor Pink Ribbon!
   En ik heb ze (volgens mij) met rolletjes plakband of dubbelzijdig plakband op de muur geplakt! Blijft prima zitten zo 😀

 12. Esmée 13 januari 2013 / 12:10

  Die pennen fleuren inderdaad al op, ik wordt daar ook blij van haha!

 13. Miranda 13 januari 2013 / 12:20

  Die pennen zijn mijn favoriet, vroeger op school al en nu nog, schrijven fijn en van de kleurtjes word je idd vrolijk!

 14. Rosalie 13 januari 2013 / 14:38

  Ik hou van kleurtjes! Mijn kamer is dan ook blauw/groen.

 15. Olga 13 januari 2013 / 14:56

  Mijn ‘kantoor’ moet schoon en opgeruimd zijn en ik heb sinds kort ook een paar kaarten met spreuken erop aan de muur voor me gehangen. Goede pennen en een notitieblok zijn ook een absolute must 🙂

 16. Lianne 13 januari 2013 / 15:34

  Die pennen geven letterlijk wat meer kleur aan je dag! Ik kan me nog herinneren dat wij vroeger op de basisschool als beloning als we iets goed gedaan hadden er iets mee mochten schrijven van de juf, hihi.
  En leuk die quotes op je muur!

 17. Lifesplash 13 januari 2013 / 17:06

  Ahw, van dit soort foto’s wordt je gewoon vrolijk! Ook van al dat soort details in een kamer, ik vind dat altijd zo leuk. Flow heeft sowieso van die leuke dingetjes om je huisje mee op te fleuren.

 18. Emilia 13 januari 2013 / 18:20

  Ah leuke details, wat een leuke en vrolijke kantoorspulletjes heb je allemaal! Die pennen ken ik ook nog van vroeger, ik heb er zelfs nog eentje liggen die het nog doet haha.
  Prachtige foto’s trouwens, vooral die eerste twee, echt heel mooi!

 19. Ilse 13 januari 2013 / 19:04

  Ziet er leuk uit zeg, ik zorg voor een vrolijke werk/studeerplek door leuke foto’s, kaarsjes en een inspirerend plaatje of quote op mijn muur. 🙂

 20. Simone 13 januari 2013 / 23:51

  Die flow kalender is echt super mooi! Ben echt verliefd op jouw quote muur!

 21. Monique 14 januari 2013 / 17:34

  Leuk hoe kleine dingetjes het een stuk gezelliger kunnen maken 🙂 leuk met die quotes ook !

 22. Aurelie 15 januari 2013 / 13:53

  Die stiftjes had ik vroeger ook, haha nostalgie! Die post-its van action zien er heel leuk uit!

  (ik volg je nu ook op bloglovin)

 23. Cato 15 januari 2013 / 14:25

  Hoe leuke, vrolijke spulletjes zijn dat? ik heb paarse gordijnen op mijn kamer, dat zorgt wel voor een vrolijk effect ;p. Meestal heb ik ook een gekleurd dekbed.

  Liefs, Cato

 24. Anne 15 januari 2013 / 16:55

  Leuke vrolijke spulletjes! Ik heb een hele tijd een kaart met de tekst “Be the change you wish to see in the world” aan mijn muur gehad. Bij mijn ouders heb ik ook nog een kalenderplaat in mijn nachtkastje hangen met een kat erop en de tekst: slapen is toch wel de heerlijkste uitvinding die er is.

 25. Stefanie 14 juli 2013 / 22:13

  ja vrolijke spullen maken het een stuk feiner om op kantoor te werken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.