De vrolijkste verjaardagskalender van de wereld

Terwijl ik in bed lag, veel pijn had, en net wakker was, kreeg ik een pakketje in mijn schoot geworpen. Er was iets bezorgd voor mij! Ik maakte het open en ik werd helemaal vrolijk. Ooit had ik een verjaardagskalender op de wc, maar dat was er eentje die ehhh… niet zo mijn smaak was, toen ik nog samenwoonde. En er stonden allemaal mensen op die ik niet ken. Nu heb ik een eigen kalender, een ‘Vrolijke verjaardagskalender’ van Live Life Happy. Klinkt alsof hij voor mij gemaakt is, toch? Ik ga hem je laten zien!

De voorkant van de kalender is het minst leuk, maar als je hem ophangt zie je dat toch niet, dus dat geeft helemaal niets.

Maart, bijtjesmaand! Ik moet alle namen er nog op schrijven. Ik heb allemaal mooie fineliners, dus ik heb er helemaal zin in om dat te doen!

Een unicorn bij juni. De plaatjes zijn echt heel leuk en passend bij de maand. Zo heeft december een kerstboompje en oktober een spookje. Beide niet op de foto, maar wel op de webshop te bekijken.

Een blij ijsje!

En een blije egel. Ik word hier gewoon helemaal vrolijk van!

Ik had dus al een gaatje in de deur van de wc waar ik hem heel makkelijk op kan hangen. Dus hij hangt! Maakt je wc een stuk vrolijker, hihi. Heel leuk!

De prijs van de kalender is €12,95, hier te vinden, maar er is nu ook een deal waar je hem samen koopt met een toffe planner. De moeite waard om naar te kijken als je hem ook wil kopen! Ik vind dit ook echt een geweldig cadeau voor als iemand op zichzelf gaat wonen! Je kan alle afbeeldingen van alle maanden dus ook terug vinden op de webshop.

De kalender doet waarvoor hij bedoeld is, mij blij maken! En natuurlijk mij herinneren aan verjaardagen, maar dat is bijzaak (nee, grapje, ik ga écht namen schrijven, beloofd!). Wat vind jij van deze kalender? Zou jij hem ophangen?

Deze blogpost bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.
DELEN:

17 reacties

 1. Bettie 31 januari 2017 / 14:21

  Aah, wat super leuk en schattig. Heel toevallig was ik ook nog op zoek naar een leuke verjaardagskalender. Deze zet ik even op m’n lijstje.

 2. Maatje 31 januari 2017 / 14:30

  Ik zou het zelf nooit kopen. Vooral omdat ik de creativiteit heb van een baksteen en er in een winkel gewoon langs zou lopen. Toch vind ik hem erg leuk!!

 3. Darina 31 januari 2017 / 14:48

  Het is een hele leuke en vrolijke kalender! Maar ik zou hem zelf niet kopen.

 4. Amarins 31 januari 2017 / 15:36

  Wat een ontzettend leuke kalender! Echt één die ook ik wel op mijn wc zou hangen! Vrolijke bezoekjes aan het toilet worden het dan 😉

 5. Froukje 31 januari 2017 / 16:00

  Wauw die is tof! Die zou ik zeker kopen, lekker vrolijk.

 6. Sofie 31 januari 2017 / 16:53

  Ik vind hem wel schattig hoor. Zelfs de voorkant vind ik wel leuk, haha. Ik heb momenteel al twee verjaardagskalenders dus ik zou hem niet kopen 😉

 7. Romy 31 januari 2017 / 17:21

  Wauw, dit is echt een van de leukste en vrolijkste verjaardagskalenders die ik heb gezien. Zoveel leuke tekeningen en vrolijke kleurtjes! Ik heb helaas geen plek om zo’n kalender op te hangen, maar anders had ik het wel geweten 😉

 8. Josephine 31 januari 2017 / 17:59

  Wat een grappige kalender, vooral de unicorn vind ik leuk. Ik zou hem denk ik wel gebruiken…als ik niet al een kalender had…. Die ik nu heb, heb ik ook al een jaar en de namen staan er ook nog steeds niet op, haha. Work in progress! 😉

  Misschien kun je van de plaatjes ook leuke kaarten maken!

 9. Anneleen 31 januari 2017 / 19:09

  Ik ken de webshop, ze hebben er heel leuke spulletjes! 🙂 Die kalender is dan ook heel leuk en vrolijk! Ik ben fan! 🙂

 10. Jacqueline 31 januari 2017 / 19:19

  Hij is zeker lekker vrolijk! Alleen ben ik zo iemand die in augustus haar kalender nog op mei heeft hangen, haha!

 11. Nienke 1 februari 2017 / 02:36

  Wat een vrolijke verjaardagskalender.
  Vind hem ook echt typisch lisanne.

 12. Irina 1 februari 2017 / 09:40

  Aah wat ontzettend schattig! Hier word je zeer zeker vrolijk van!

 13. Mariska 1 februari 2017 / 20:35

  Ah die is inderdaad heel erg leuk! Ik zie dat in de maand augustus, waarin ik jarig ben, ook zo’n leuke afbeelding zit 🙂

 14. Lydia 2 februari 2017 / 23:23

  Wat een super schattige kalender!
  Vind vooral het egeltje suuper leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.