Vul de Lisanneleeft.nl enquete in!

Om Lisanneleeft.nl nog beter te maken heb ik een enquete gemaakt! De bezoekersaantallen blijven stijgen, en dat vind ik natuurlijk heel leuk. Daarom is dit het moment om jullie mening te vragen! Nu hoop ik dat jullie deze willen invullen, want voor mij is jullie mening belangrijk.

Klik hier om naar de enquete te gaan!

Ik weet dat veel van jullie vinden dat je moet bloggen voor jezelf, maar ik vind bloggen nog leuker als jullie mijn blog ook leuk vinden. Alvast heel erg bedankt voor het invullen van de enquete!

11 reacties

 1. Lenneke 16 februari 2012 / 12:17

  Ingevuld! Ben benieuwd naar de resultaten. Succes!

 2. Vivian 16 februari 2012 / 13:33

  Ook ingevuld! Ik snap je wel hoor, ik vind bloggen superleuk om te doen, maar het is toch net even wat leuker als je ook lezers hebt.

 3. Ise 16 februari 2012 / 15:10

  Ik heb hem ook ingevuld! Het belangrijkste is natuurlijk dat je bloggen zelf leuk vind maar zonder bezoekers en reacties lijkt het me moeilijk vol te houden. Jammer als je er zoveel tijd in steekt en er niks voor terug krijgt!

 4. Savine 16 februari 2012 / 16:23

  Leuk idee! Heb m voor je ingevuld! 🙂

 5. Anouk 16 februari 2012 / 20:07

  Ingevuld voor zover het mogelijk was 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.