Waar ik naar uitkijk

Ik zit nu in mijn toetsweek. En ik moet zeggen dat dit niet mijn favoriete dagen zijn. Maar natuurlijk kijk ik wel uit naar leukere dingen. Benieuwd naar wat? Ik ga het je vertellen.


Foto door diham op Flickr

 • Het weekend. Ik wacht op zaterdag. Vooral nu, in een toetsweek kijk ik uit naar het weekend. Even lekker alles vergeten
 • Kerstmis! Heb je nog uitleg nodig? We gaan niets bijzonders doen volgens mij met kerst. Maar kerst is altijd wel gezellig. En kerst betekent vakantie, ook niet onprettig.
 • Oud & nieuw. Misschien nog wel leuker dan kerst. Ik neem aan dat we met mijn vriendengroep gaan zitten met oudjaarsavond. En daarna lekker stappen in de stad denk ik, altijd fijn.
 • Mijn diploma uitreiking. Ja, ik weet dat het niet zeker is dat ik dan op het podium sta mijn diploma te tekenen, maar daar ga ik wel van uit. Ik ga de energie uit mijn tenen halen om dat HAVO diploma dit jaar te bemachtigen. Het duurt nog even, maar ik kijk er nu al naar uit. Ik denk er echt heel vaak aan, omdat ik het zo graag wil.
 • De lente! Natuurijk is het wel extra genieten in de herfst, maar ik ben gewoon een zomermens. Ik verlang nu al naar lichtere dagen, mooier weer, en natuurlijk kijk ik ook uit naar het einde van het schooljaar. Maar aan de andere kant ga ik ook nog extra genieten van mijn laatste schooljaar op het lyceum.

Oke, als ik er zo naar kijk en dit vergelijk met andere blogs is mijn leventje best wel saai. Zij hebben zo veel meer dingen waar ze naar uitkijken! Maargoed, ik ben heel tevreden met deze dingen. Misschien wel veel meer tevreden dan zij met al hun enorm geweldige dingen, hihi.

Waar kijken jullie naar uit?

4 reacties

 1. Laura 15 november 2010 / 13:04

  Vroeger kon ik niet goed naar dingen uitkijken: vakanties, en dat was het. Nu kan ik makkelijker naar kleine dingen uitkijken. Een avondje naar de bios, een fotoshoot waar ik me weken op kan verheugen, dat soort dingen…

  Voor nu verheug ik me op mijn XBOX Kinect die in bestelling staat, met dansspel. Op avondje bios met vriendinnetje zaterdag. Op een opendag waar ik sta vanuit mijn website http://www.fotovanjouwhuisdier.nl. Op kerstavond, als mijn ouders komen eten. En op het eerste weekend van januari, als we er even tussenuit gaan 🙂

 2. Darcy 15 november 2010 / 15:20

  ik heb ook super zin in oud en nieuw 😀 hahah xD

 3. Lesley 16 november 2010 / 10:01

  Of we deze week nou voldoendes of onvoldoendes halen, wij gaan zeker los aankomende zaterdag!!! =D

 4. Lisa 22 november 2010 / 19:47

  Leuke dingen waar je naar uitkijkt en zelf wil ook weer het zonnetje zien al 😮 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.