Waarom de winter zo slecht nog niet is…

Jawel, het is weer winter. Hoewel ik altijd groot fan blijf van de lente en de zomer, is de winter ook zo slecht nog niet. Waarom ook alweer? Ik zette nog even alle pluspunten van de winter op een rijtje!

sneeuwpopjes

candycane-chocolademelk

Warme minty candycane chocolademelk. Heerlijk! Maar uiteraard is ‘gewoon’ chocolademelk met slagroom ook geweldig. Deze smaakt in de winter toch altijd honderd maal beter dan anders.

warme-kleding

Lekkere dikke, warme truien en sjaals. En pantoffels en sokken. Het mag allemaal in de winter! Niemand die je raar aankijkt als je met een veel te grote sjaal en de meest comfy trui rondloopt. Lekker warm en vaak ziet het er nog leuk uit ook!

feestkleding

Het feit dat je in december moeilijk overdressed kan zijn. Hallo glitterige jurkjes, rokjes, schoenen, tasjes, oorbellen! Ik vind het alleen al heerlijk om naar te kijken.

candycanes

Uiteraard de decembergezelligheid! Familie die bij elkaar komt, lekker eten, de kerstverlichting en de boom in huis. Op een of andere manier geeft de decembermaand gewoon een heel knus gevoel.

winterfoto

Sneeuw. Goed, laat ik duidelijk zijn: ik ben geen fan van kou, helemaal niet zelfs. Maar voor een paar daagjes is sneeuw toch wel heel mooi. Vooral als je een wandeling maakt door de natuur of als je lekker warm binnen zit. Jep, ik kan er toch wel van genieten.

sterretjes-vuurwerk

Oud & nieuw! Dit jaar ben ik thuis met oud en nieuw, vorig jaar waren we toen op vakantie (en was ik was ziekjes, dus dat was ook niet bijzonder spectaculair :P). Leuk aan oud & nieuw is dat je zeker weet dat het een gezellig feestje wordt, waar je het ook viert. En wederom: overdressed ben je niet gauw, dus je hebt weer een excuus om een leuk partyjurkje aan te doen!

kaarsjes

Afbeeldingen via weheartit

De knusheid. Want zeg nou zelf, met een dekentje op de bank je favoriete serie kijken onder het genot van een warme chocolademelk terwijl de kaarsjes branden is toch het toppunt van knusheid? Da’s nog een reden waarom ik van de winter houd!

Het feit dat de lente en de zomer steeds dichterbij komen. Langzamerhand wordt het weer lichter, de lentecollecties verschijnen in de winkels en mooiere weer komt steeds dichterbij. Jep, ik blijf een groot liefhebber van het zonnetje en de warmte!

Maar tot die tijd geniet ik nog even van de schoonheid van de winter! Want ook de winter is zo verkeerd nog niet. Wat is jullie favoriete seizoen? En wat vind je het leukst aan de winter?

15 reacties

 1. Danique 24 december 2012 / 08:11

  Ik kijk vooral uit naar het laatste punt haha ;). December vind ik geweldig, maar daarna… Van mij hoeft die kou niet zo dus zodra het januari is, kan ik niet wachten tot het lente is.

 2. Hester 24 december 2012 / 08:34

  De winter is inderdaad zo verkeerd nog niet, maar ik heb toch het liefst lente + zomer. Maargoed, bovenstaande redenen zijn dan wel weer heel leuk aan de winter!

 3. Ashley 24 december 2012 / 08:57

  Zoveel positiviteit! Echt leuk Lisanne! De winter is leuk 😀

 4. kirsten 24 december 2012 / 09:02

  Mijn favoriete seizoen is toch wel de zomer, maar ik vind het aan de winter zo fijn dat het zo gezellig is met lampjes en familie (:

 5. Nikita 24 december 2012 / 09:09

  Mijn favoriete seizoen is winter of lente. Het is zo gezellig en ik kan daar echt van genieten !

 6. Anouk 24 december 2012 / 10:45

  Gezellige foto’s, je krijgt het er warm van 🙂

 7. Rosalie 24 december 2012 / 12:09

  Ik heb het meest zin in Oud/Nieuw, al dat mooie vuurwerk die avond. En lekker gezellig als gezin/familie/vrienden bij elkaar.

 8. Jolien 24 december 2012 / 16:51

  Ik ben een echt zomermeisje, maar de dingen die je opsomt vind ik ook heel leuk. En inderdaad, de herfst is alweer voorbij, dus nu is lente het volgende seizoen!

 9. Noor 24 december 2012 / 17:19

  Leuk artikel! Ik word echt blij van de foto’s, haha. 🙂

 10. Olga 24 december 2012 / 17:27

  Ik hou van de lichtjes en geur van hout in de open haarden buiten. En vuurkorven en warme chocolademelk 🙂

 11. Isabel 24 december 2012 / 18:55

  Ik houd van de gezelligheid en de truien van de winter, maar ik de warmte van de lente/zomer blijft veel beter. Ookal zit er in NL niet zo heel veel verschil tussen winter en zomer, haha!

 12. Tamarah 24 december 2012 / 20:50

  Ik vind dat elk seizoen zo zijn charme heeft! De lente en herfst zijn mijn favorieten!

 13. Ilse 25 december 2012 / 00:37

  Hihi, ik hou van de winter. 🙂 behalve als het hard waait en regent.

 14. Josephine 25 december 2012 / 11:49

  Alles staat al in het artikel, de winter is inderdaad niet zo slecht!

 15. Kiki Traplift 8 januari 2013 / 11:45

  december is naar mijn idee toch een van de gezelligere maanden vasn het jaar, dit omdat dan iedereen gezelliog bij elkaar komt en met elkaar feest viert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.