Waarom dit mijn favoriete sieradenmerk is

Een tijdje geleden probeerde ik voor het eerst écht gouden sieraden. Dat waren ook mijn eerste goudkleurige sieraden. Sindsdien heb ik niets anders meer gedragen dan een gouden kleur. Maar er is één merk waar ik helemaal weg van ben, dat is namelijk Isabel Bernard. In deze blogpost vertel ik waarom dat zo is en laat ik je graag mijn nieuwste aanwinsten zien!

Ik zal je eerst mijn nieuwste aanwinsten laten zien! Ik mocht ze zelf uitkiezen.

De sieraden zijn van 14 karaats goud. Zoals je ziet is de verpakking heel mooi stijlvol.

De vorige keer ging ik voor zirkonia’s, deze keer voor gouden bolletjes. Een gouden ketting en oorknoppen goud. Deze staan prachtig wanneer je ze met elkaar combineert. Op de website vind je ook nog een ring die heel mooi minimalistisch is, met een zelfde bolletje erop. Die staat nog op mijn verlanglijstje.

Redenen waarom dit mijn favoriete sieradenmerk is:

  • Het komt altijd heel mooi verpakt in de luxe witte doosjes, inmiddels heb ik al een stapeltje in mijn sieradenverzameling, haha. Ik denk nu 7. Ik word altijd blij als ik het zie liggen. Het voelt heel luxe en high end.
  • Alles is van echt goud
  • Het verkleurt niet als je ermee doucht, of bijvoorbeeld bij een ring je handen veel wast. Je kan ze dus gewoon omhouden!
  • De designs zijn heel mooi en minimalistisch
  • Doordat de designs zo minimalistisch zijn kun je ze elke dag dragen zonder dat het iemand zal opvallen dat je ze dagelijks draagt. Het zijn echt sieraden voor elke dag, zonder dat je steeds hoeft te wisselen. Zonder moeite toch een mooi afgemaakte look dus!

Hoe ik de sieraden combineer

Zoals je ziet passen de oorknopjes en de ketting perfect bij elkaar. Het is echt een mooie set voor elke dag.

Zelf combineer ik ze graag met een simpele outfit, zoals een zwarte top met een jeans. Maar ook met een wat meer bijzondere outfit, zoals een witte blouse met wat meer details en mijn bloemetjes flared broek van Costes combineren deze sieraden perfect.

Ik vind dat ze goed bij klassieke kleding passen, hoewel daar mijn varianten met de zirkonia’s ook erg mooi bij passen. Bij meer bohemian en casual outfits passen deze wel echt beter. En omdat ze net iets meer details hebben vind ik ze bij de echt basic outfits ook beter passen. Alleen bij echt drukke of nette kleding zou ik eerder voor een opvallender sieraad of de zirkonia ketting gaan, maar in de praktijk komt het er wel op neer dat deze nieuwe tot nu toe niet af hebben gehoeven.

Op deze foto zie je beter dat het een minimalistische look heeft, het is niet te opvallend waardoor ik het met plezier elke dag draag.

Ben je nu ook enthousiast? Je koopt het merk Isabel Bernard via de website van Isabel Bernard en via Brandfield, dus ook deze ketting en oorstekers.

Kende jij dit merk al?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.