Waarom ik van Hema houd

Ja, de Hema is zo’n winkel waarin ik uren kan rondlopen. Van de make-up, notitieboekjes, bakspulletjes, sjaals tot de bodybutters. En nog veel meer. Ik houd van Hema omdat…

Hema

Spulletjes al in mijn bezit uit deze collage: Het planbord (links boven) en de sjaal die ik onwijs veel gebruikt heb en maar 5 euro kostte (onder het planbord). Op mijn wishlist? Absoluut de roze mappen (2 voor 2,50!) en het gekleurde tape.

 • Ze hebben er alles. Oke, bijna dan.
 • En alles wat ze hebben, hebben ze ook in een vrolijke versie. Zo vrolijk dat ik er ook vrolijk van word!
 • De spulletjes hebben een goede kwaliteit, maar zijn toch budgetproof.
 • Maar ze hebben ook troepjes, maar dan wel het soort waarvan ik houd (denk aan honderd-duizend leuke notitieboekjes, plakbandjes, pennen, nagellakjes, en nog veel meer)
 • Omdat je na het vrolijk winkelen nog een heerlijk taartje kunt eten, of een broodje. Met een kop thee of een heerlijke warme chocolademelk.
 • Meer Hollands dan Hema kan bijna niet. En ja, ik ben – en blijf – een echte kaaskop.

Ja, ik houd van Hema. Ik moest mijn liefde voor de Hema echt eventjes uiten, hihi. Wat vind jij van de Hema?

DELEN:

49 reacties

 1. Kelly Caresse 7 februari 2013 / 07:25

  Ik houd ook van hema, wij hebben er een in de stad en daar kom ik regelmatig maar ook de mini hema op het station bezoek ik als ik moet wachten op m;n trein. Ik vind het design wat ze toepassen leuk, vrolijk, kleurrijk en toch netjes. En ik ben een sucker voor leuke notitieboekjes haha en laten ze die daar heel veel leuke hebben 🙂

 2. Lifesplash 7 februari 2013 / 07:38

  JA! Jij snapt het. Hema is leuk haha, en al die punten… 100% mee eens.

 3. Charlotte 7 februari 2013 / 07:39

  Leuk geschreven!
  Ik vind hema ook een onwijs leuke winkel! <3
  vooral de pennen, notitieboekjes en het lekkere eten zijn perfect!

 4. Anna 7 februari 2013 / 09:09

  Jaaa, HEMA is fijn! Ik heb het jasje in het donkergroen, maar die sjaal ziet er ook heel leuk uit 🙂

 5. Ashleey 7 februari 2013 / 09:14

  ik vind de Hema ook geweldig! lekker verschillende producten van make-up tot notitieboekjes tot alles. Echt te leuk! Wat een leuke collage heb je gemaakt! Zelf ben ik gek op de tapejes en leuke dingetjes en gewoon hebbedingetjes <3

 6. Cindy 7 februari 2013 / 09:24

  Ik ben ook écht een HEMA fan.. Toen ik ging verhuizen naar een andere stad, had ik een aantal eisen, waaronder een HEMA in de buurt.. En die zit er nu! Het is wel niet het grootste filiaal van de plaats, maar alles wat ik zoek hebben ze er wel..

 7. Lieke 7 februari 2013 / 09:38

  Die sjaal is echt heel leuk!
  Ik vind Hema ook echt een leuke winkel. Ze hebben er inderdaad heel veel en over het algemeen is het allemaal niet zo duur 🙂

 8. claudia 7 februari 2013 / 09:57

  die roze mappen heb ik laatst gehaald, zijn erg fijn! Kreeg van school saaie witte mappen.. nou, ik heb dus nu leuke felroze!

  Hema is idd erg leuk!

 9. Kimberley 7 februari 2013 / 10:16

  Helemaal mee eens! Die spulletjes word je spontaan vrolijk van als je dat nog niet was! Ze hebben super leuke spulletjes voor weinig geld en dat is heel fijn.

 10. Simone 7 februari 2013 / 10:21

  De Hema is zeker een leuke winkel! Kom er heel vaak haha 🙂 Zeker sinds er hier in het dorp ook een (dan wel kleine) Hema zit.

 11. Stephanie 7 februari 2013 / 10:35

  Ik vind de hema ook echt een hele fijne winkel! Je kan er echt alles krijgen wat je nodig hebt.

 12. Kimberly 7 februari 2013 / 11:13

  De hema vind ik ook een leuke winkel! Ze hebben inderdaad bijna alles en ook vaak in een hele vrolijke versie! Ook de 1 euro ontbijtjes zijn altijd fijn haha. De hema is gewoon geweldig!

 13. Alyssa 7 februari 2013 / 11:55

  Ik hou ook echt van HEMA. Soms loop ik er gewoon een beetje doelloos rond. Hou ik van, rondkijken en blij worden.

 14. Elien 7 februari 2013 / 12:11

  Leuk om te lezen, ik werk namelijk bij de HEMA 😉

 15. Ise 7 februari 2013 / 12:11

  Helemaal mee eens, ik ben ook HEMA-fan!

 16. Suzanne 7 februari 2013 / 12:24

  Jaa, de HEMA is echt zo’n fijne winkel. Ik kom ook altijd weer met een te vol mandje aan bij de kassa. Oeps. Vooral het rode jasje uit je collage vind ik erg mooi! Zelf neem ik er ook altijd weer papier en notitieblokjes mee.

 17. Irene 7 februari 2013 / 12:52

  Jaaa, ik vind de HEMA ook geweldig! 😀 Zo’n fijne sfeer hangt daar altijd! Ik kan er ook uren in rondlopen.. Kijken naar make-up, sieraden, kleding, decoraties… En dan inderdaad lekker afsluiten met een heerlijk broodje of gebakje 🙂

 18. Lisa 7 februari 2013 / 13:19

  Ik hou van de Hema! Al mijn schoolspullen komen er vandaan (de pennen zijn geweldig!) en als je even snel iets nodig hebt of op zoek bent naar een klein cadeautje kun je er altijd wel iets vinden. 🙂

 19. Ilse 7 februari 2013 / 13:36

  De HEMA is inderdaad errug fijn en leuk om te horen dat je zo positief bent want ik werk daar. 🙂

 20. Monique 7 februari 2013 / 13:47

  hihi je hebt helemaal gelijk, hema heeft de spulletjes die net even anders zijn en waar je vrolijk van word. Ze hebben nu hele leuke opberg spullen voor kantoor, ik zou er bijna mijn kantoor weer helemaal op nieuw mee in willen richten 🙂

 21. Daniëlle 7 februari 2013 / 14:04

  Hema heeft echt fijne spullen! Ik heb er laatst weer een notitieboekje gekocht :).

 22. Hester 7 februari 2013 / 14:26

  Ik kom eigenlijk nooit zo vaak bij de HEMA, maar ze verrassen me de laatste tijd echt. Met hun notitieboekjes, met hun make-up, met hun kleding, met hun eten, alles! Ze hebben inderdaad een erg gevarieerd assortiment en ook lekker vrolijk. Alleen soms is het wel heel duidelijk van de HEMA, dat vind ik dan wat minder.

 23. BeautyFrique 7 februari 2013 / 15:17

  Jaaaa, ik word ook altijd zo vrolijk van de spulletjes van de Hema. Leuk artikel 🙂

 24. Laura 7 februari 2013 / 17:31

  Ik houd van de Hema omdat ze altijd de warmste sjaals verkopen, de lekkerste hotdogs met saus en kleurrijke notitieboekjes hebben, maar vooral omdat ze geniale opblaasrookworsten hadden op Lowlands en ik dacht deze zomer komen met opblaasbare tompoezen. ECHT HEMA 😛

 25. Anouk 7 februari 2013 / 17:33

  Ik houd van de HEMA. Eigenlijk hoef ik dan toch niets meer te zeggen?

 26. Boekboetiek 7 februari 2013 / 19:14

  Ik ben niet Hollands en ik hou toch van HEMA 😀 Ik heb ook de cirkelsjaal en ik draag hem iedere dag! Verder ben ik fan van de pennen, de notitieboekjes, de lekkere koekjes, de goedkope boeken, de Jip & Janneke-spullen, de panties en de sokken, … Fan van alles dus…

 27. Kelly 7 februari 2013 / 19:18

  De Hema is echt geweldig! Ik ben ook dol op de nagellakjes en de fotoservice!!

  Trouwens, als je een wat breder assortiment aan tapejes wil, ik heb pas een leuke webshop gevonden waar ze er veel verkopen: http://www.bruutwonen.nl ! 🙂

  Xx

 28. Fleur 7 februari 2013 / 19:38

  Ik ben hema fan en hema ‘meisje’ aangezien ik er deze maand 2 jaar werk.
  Kan niet missen, heerlijk alles bij elkaar!

 29. Kelly 7 februari 2013 / 19:44

  Bij de hema slaag ik altijd. Ze hebben zoveel fijne producten. Die tape met bloemen heb ik

 30. Esmée 7 februari 2013 / 21:26

  Ik ben net zo’n hema lover! Zo’n leuke vrolijke dingen! Om blij van te worden 😀
  Liefs, Esmée

 31. Zoë 7 februari 2013 / 22:40

  He waaw die tape is echt heel erg leuk! Die heb ik hier nog niet gespot. In de gaten houden dus 🙂

 32. Vera 8 februari 2013 / 10:34

  Ik heb NOG een rede waarom Hema geweldig is, tompouchjes en taartjes met foto’s erop bestellen! Heb ik vorige week gedaan en dat is zoooo leuk om te geven!

 33. Roxanne 8 februari 2013 / 12:36

  Ik vind Hema echt zo’n winkel waar ik heen ga als ik niets nodig heb maar wel even wil snuffelen 🙂

 34. Anneke 10 februari 2013 / 10:20

  De HEMA is superleuk. Ik haal er elk jaar weer mijn agenda, ze zijn daar gewoon het leukst!

 35. Gerrianne 12 februari 2013 / 21:29

  Hema’s chocolademelk met slagroom & alle leuke notitie boekjes, kantoor benodigdheden en die hebbedingetjes, oh I like!

 36. Alyssa 21 februari 2013 / 09:05

  Jaa, ik hou ook zo van de Hema! Gevaarlijk, want ik wil er altijd alles hebben, haha! Vooral alle schrijfspulletjes, opschrijfboekjes, planningsdingetjes, I love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.