Waarom jouw blog niet groeit

Waarom jouw blog (en die van mij) niet groeit?

Er staat geen paarse koe op onze blog, snap je? Snap je het niet? Als je hiernaar hebt gekeken wel.

[ted id=28]

Als het filmpje het niet doet, bekijk hem dan hier.

11 reacties

 1. Emmelien 24 augustus 2011 / 17:09

  Bij mij gelukkig wel!
  Ik denk er ook over om een blog te beginnen, dus ik hoop dat die 17 minuten het waard zijn. Maar dat zal wel, aangezien jij het op je blog zet! 😀

 2. Femke 24 augustus 2011 / 17:32

  Goed filmpje zeg! Heel interessant! Hoe vind je ze toch altijd? Zeker iets om je mee bezig te houden als blogger. I’m gonna think about it!

 3. darcy 25 augustus 2011 / 09:47

  Inderdaad hij heeft helemaal gelijk zeker een goed filmpje !

 4. Emmelien 25 augustus 2011 / 17:13

  Nog eventjes een berichte, ik las net je reactie op VeraCamilla en zie hiernaast nu ook je tweets staan en ik wilde je gewoon eventjes een knuffel geven. Ik reageer niet zo heel vaak op je stukjes, maar ik lees ze wel altijd en vind ze meestal heel inspirerend. Ik heb zelf geen fibromyalgie, maar heb wel twee jaar thuis gezeten met onverklaarbare vermoeidheid. Ik begrijp je verveling dus wel, en ja ik ben niet zo goed in zulke opbeurende stukjes haha, maar knuffel en het komt wel goed (cheesy, maar waar!)

 5. Sabine 25 augustus 2011 / 20:59

  Ik kwam dit filmpje een keer tegen in een tweet van iemand, en ben hem toen op mijn telefoon gaan bekijken, maar ergens tegen het einde aan deed mijn internet het opeens niet meer en kon ik het niet meer afkijken! Dus bedankt dat je hem hebt gepost, ik vind het echt een heel interessante theorie en het is zeker waar. Sowieso veel dingen die op TED komen zijn het waard om eens te bekijken.

 6. Marikee 10 september 2011 / 14:10

  ”You like my ring? It’s my grandma. ”

  In het begin vroeg ik mij af waar dit heen ging, waar ik snap het! En het klopt allemaal wat hij zegt! Ik herken zoveel dingen! 🙂

  Volgens mij heeft hij ook een boek geschreven! Die ga ik eens opzoeken!

  • Lisanneleeft 10 september 2011 / 16:19

   Klopt, hij heeft heel veel boeken geschreven 🙂 Waaronder het boek purple cow, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.