Waarom vandaag een geweldige dag is!

Hoe heerlijk is het als je een geweldige dag hebt? Een dag die meer dan de moeite waard is en waarvan je hem eigenlijk elke dag zou willen beleven. Voor mij is het vandaag zo’n dag! En als je eventjes de tijd neemt om deze inspirerende video te bekijken, dan wordt jouw dag misschien wel net zo goed…

Het is niet vaak meer dat ik alleen een video van iemand anders plaats in een blog, maar deze is het dubbel en dwars waard. Ik ga vandaag werken en vooral heel erg veel genieten, vandaag is een cadeautje. Wat gaan jullie vandaag doen? Geniet van vandaag, vandaag wordt een goede dag!

DELEN:

12 reacties

 1. Linda 6 december 2012 / 09:50

  Wow, die kwam wel even binnen! Bedankt voor het delen, ik heb een goede start van mijn dag!

 2. Manwai 6 december 2012 / 12:02

  Wat een mooi filmpje. Het is vandaag mijn verjaardag, het is voor mij een doodnormale dag maar toch je krijgt tikkie iets wat extra aandacht (felicitaties etc.) en dit filmpje maak mijn dag helemaal goed . The present, Thank you Lisanne =)

 3. Marije 6 december 2012 / 12:16

  Ahh wat een schattig meisje aan het begin van het filmpje! Mooi, het inspireert mij om er een mooie dag van te maken vandaag!

 4. Charlot 6 december 2012 / 14:32

  Prachtig filmpje…
  We mogen denk ik vaker dankbaar zijn voor ons leven en alles er om heen!!

  X Charlot

 5. Josephine 6 december 2012 / 17:31

  Mijn dag vandaag was minder, maar morgen is er weer en dag en dat gaat vast beter ^^. Heel mooi filmpje trouwens, wauw.

 6. Laura 6 december 2012 / 19:43

  Haha, ik heb heel de dag moeten werken.. Dus een wat minder fijne dag gehad :’) Dat filmpje is wel ontzettend mooi zeg!

 7. Lianne 6 december 2012 / 19:52

  wauwwauwwauw! Dit is echt prachtig!
  Heb em eventjes van je gepikt & gedeeld hoor, hihi

 8. Ilse 7 december 2012 / 10:07

  Wauw, mooi filmpje zeg! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.