Wanneer er een schoenenwinkel failliet gaat…

Dan hebben ze uitverkoop… Van schoenen shoppen gaat mijn hartje sneller kloppen! Ik heb twee paar gescoord, en ik moest samen 20 euro betalen, 10 euro per paar dus.

Het eerste paar is lekker comfortabel, ik zie mezelf er al helemaal mee door de sneeuw lopen. En het tweede paar is mijn favoriet, maaar hebben nogal een hoge hak. Wel een beetje jammer, want ik ben niet zo’n held met hakken. Maargoed, ik kan ze altijd nog aan als ik alleen hoef te zitten, haha.

Wat vinden jullie, meer girlstuff op mijn site, zoals dit? Of het meer houden bij geschreven stukjes zoals de voorgaande weken?

5 reacties

 1. Marjolein 27 oktober 2010 / 17:58

  Oh goede inkopen heb je gedaan! Ik had begin van de zomer laarzen gescoord voor €5 euro omdat het voor hun duurder was om ze terug te sturen, echt bizar goedkoop! Ik vind dit soort artikelen sowieso leuk, maar ik zou zeggen schrijf erover als je het zelf leuk vind om erover te schrijven 🙂

 2. Daniëlle (Niyiti) 27 oktober 2010 / 23:52

  Ik vind dit soort artikelen leuk, maar ook je ‘normale’ artikelen 🙂

 3. britt 28 oktober 2010 / 10:00

  Het tweede paar is super leuk! En erg goedkoop

 4. Lesley 29 oktober 2010 / 18:09

  Hele goedkope schoenen zijn altijd leuke schoenen =P vanwege de prijs al haha. Nou oke, niet altijd. Maar ik vind ze toch wel leuk hoor je eerste paar =D gewoon lekkere laarzen voor dit koude weer. Je tweede paar vond ik sowieso al heel leuk haha

 5. Dana 14 december 2012 / 18:15

  Als een schoenenwinkel failliet gaat maakt mijn hart een sprongetje????? Wat een lompe opmerking ! Wel eens nagedacht hoe het voor de winkelier is die al zijn vermogen, ziel en zaligheid hierin gestopt heeft? En die zijn droom uiteen heeft zien spatten! Die nu de komende jaren waarschijnlijk in financiële problemen zit en ook misschien een gezinnetje heeft? Denk eerst even na voordat je zo’n opmerking schrijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.