Warmtepleisters van de Action

Blijkbaar is er op het net weinig te vinden over warmtepleisters, want er wordt veel naar gezocht! En vaak komen mensen dan op Lisanneleeft.nl terecht, bij dit artikel. Daarnaast is mijn mening ten opzichte van de pleisters nog wel wat veranderd. Als je dat bij elkaar optelt is het zeker wel een tweede artikel waard! Deze keer met foto’s.

Hierboven zie je de verpakking, hierin zitten 3 warmtepleisters van 18 bij 12 centimeter. Te koop bij de Action voor 99 cent, da’s wel te doen, toch?

Alle drie de pleisters zitten ook nog in een aparte verpakking. Ook handig om mee te nemen dus. Of om te bewaren zonder de grote verpakking, die kun je eigenlijk gewoon weggooien!

Zo ziet de pleister eruit als je hem uit de verpakking haalt. Een grote pleister met gaatjes, eigenlijk helemaal niet bijzonder.

En dit is de zijde die plakt. Ik gok zomaar dat het rood is door de cayennepeper die erin zit.

En hier zie je hem op Tim zijn rug. Door Tim heb ik ze ook gekocht een tijd geleden. Hij gebruikte ze voor zijn rug. Nu had hij weer last van zijn rug en ik had nog een pleister liggen. Dat kwam mooi uit! Wel oppassen met een gevoelige huid, toen ik de pleister eraf haalde zat er een grote rode afdruk, en die zat er de dag erna ook nog!

Maar ook mijn eigen mening ten opzichte van de pleisters is veranderd. Een tijd geleden heb ik een halve pleister op mijn rug/nek geplakt. En dat was veel minder heftig! Bij heel veel pijn helpt het best wel een beetje voor mij!

Je kunt de pleisters dus knippen op het gewenste formaat. Zelf heb ik hem verticaal geplakt op mijn ruggengraat, net zoals je hem bij Tim ziet. Alleen die van mij was dus 2 keer zo smal! En dat was een stuk fijner.

Als je meer wilt lezen over de pleisters of benieuwd bent naar mijn eerste ervaring, dan kun je dit artikel lezen. Heb jij weleens warmtepleisters geprobeerd? Of ga je ze nog eens uitproberen?

31 reacties

 1. Mariette 20 februari 2012 / 08:11

  Ik heb er echt nog nooit van gehoord, maar het lijkt mij wel echt super handig!

  Liefs, Mariette

 2. Dina 20 februari 2012 / 08:13

  Ik heb ze zelf nog nooit gebruikt, maar heb er wel veel positieve verhalen over gehoord.

 3. Naomi 20 februari 2012 / 09:01

  Oh wat bijzonder. Ik heb zelf geen rugklachten o.i.d. dus ik gebruik ze niet. Maar een vriendin van mij wel en voor haar helpen ze heel fijn!

 4. Lenneke 20 februari 2012 / 11:08

  Misschien is het ook wel heel fijn voor mijn hernia. Ik ga ze toch maar eens halen!

 5. Jessica 20 februari 2012 / 14:23

  Verkopen ze dit ook nog ergens anders?
  Bij ons is er namelijk geen Action in de buurt.

  • Lisette 11 september 2014 / 18:23

   Alleen via internet,deze pleisters zijn verder nergens te krijgen,wel warmtepleisters maar niet deze.

 6. Ise 20 februari 2012 / 15:00

  Ik gebruik ze ook best vaak, maar de pleisters eraf halen is altijd zo’n drama!

 7. Liliane 20 februari 2012 / 17:56

  Ik ben er al vaker langsgelopen bij de Action en er over nagedacht om ze mee te nemen maar zoals jij al zei in je andere artikel ben ik stiekem een beetje bang dat ze te heftig voor mijn huid zijn. Dan gebruik ik toch liever mijn infrarood massage apparaat, dat vind ik iets veiliger dan cayennepeper 😉

  • P Hack 4 april 2016 / 11:14

   ik gebruik ze al jaren maar ben er wel zeer tevreden over heerlijke warmte op de pijnlijke plaats kan ze er ook heel goed afhalen geen probleem .

 8. Anneke 20 februari 2012 / 18:44

  Nog nooit van gehoord… Ben wel bang dat ze voor mij dan te heftig zijn.

 9. claudia 20 februari 2012 / 21:23

  Krijg nu al de kriebels bij het idee dat je die grote pleister er ook weer af moet halen haha! Ik hou het wel bij mijn pittenkussen/kruik als ik pijn heb :). maar zon pleister is wel makkelijker natuurlijk als je gewoon bezig bent!

 10. Marnix 22 februari 2012 / 13:17

  Hi Lisanne,
  Kijk ook eens op http://www.thermacarewerktvan9tot5.com/onderzoek. Daar staat informatie over rug- en nekklachten en kan je ook wat meer informatie vinden over warmtepleisters. Ruim de helft van de werkende Nederlanders heeft last van rug- of nekklachten! Ook interessant zijn de tips van bedrijfsarts de Jongh hoe je klachten kan voorkomen. Je kan er ook nog gratis een proefpakketje warmtepleisters aanvragen.
  Groetjes, Marnix
  namens ThermaCare

 11. jan willem lenaerts 10 januari 2013 / 20:19

  zeer goed te gebruiken pijn rug was weg niet te geloven maar wel waar .plaaster verwijderen gaat heel goed
  gr jw

 12. Monika 9 maart 2013 / 09:46

  witam.polecam te plastry naprawdę przynoszą duża ulgę w bólu pleców i kręgosłupa.

 13. Lina 2 maart 2014 / 19:45

  Ik gebruik ook de warmtepleisters van de action,heb momenteel ook eentje op de rug ,en moet zeggen ik vind het heerlijk..Heb geen moeite met de pleister er af te halen,,dat valt op zich best mee..

 14. Lisette 11 september 2014 / 18:20

  Zeer goed voor zenuwpijn,door cayennepeper trekken de zenuwen samen richting pleister.
  Goede ervaringen mee.

 15. Lisette 12 september 2014 / 21:50

  Helaas uit t assortiment bij action,baal er flink van …

 16. maike 14 december 2014 / 14:37

  Is het verwijderen van de pleiser ook erg pijnlijk?

  • Ageeth 27 december 2014 / 13:55

   Afhalen gaat prima gewoon rustig eraf trekken.Ben heel blij met deze pleister.

 17. Sandra ann 12 januari 2015 / 12:22

  Ik heb die pleisters nu al geregeld gebruikt en was er steeds te vreden van, maar deze keer is het fout gelopen.
  Ik heb vorige week 1 dag op mijn schouder en 1 dqg op mijn onderrug gekleeft, 2 dagen later kreeg ik hevige jeuk, wat bleek, ik heb 2 brandwonden op mijn rug zo groot als de pleisters, nu na een week verder heb ik nog steeds jeuk.

 18. lucie braams 16 juni 2015 / 17:00

  hallo
  ik heb van deze pleisters enorme blaren en brandwonden gekregen
  eerder hadden ze bij de Action Life care bodywarmer die vond ik veel beter
  helaas zijn deze nu vervangen door de warmtepleisters met cayenne peper niet geschikt dus voor mij

 19. Wilhelmina 21 januari 2016 / 17:16

  Ik heb een hele zware schouder-operatie gehad en moest verhuizen waardoor mijn linker-schouder zwaar overbelast werd en de warmte-pleisters van Action waren een life-saver! Nu zijn ze er niet meer en ik weet me geen raad want andere merken zijn te duur voor me. ?

 20. sandrino 5 februari 2016 / 21:00

  Me vriendin katia heeft pijn in onder rug ik heb de pleister erop geplakt en na een uur voelt zij erg branden en wil er de pleister eraf halen. Ik zei beter wachten tot morgochtend anders heeft dit alles geen nut.
  Geduld is een schone zaak..al voel ik niet wat zei voelt
  Groetjes sandrino

 21. RIA 9 april 2018 / 15:55

  De action pleisters… ik vind ze super en t helpt mij echt tegen die rottige zenuwpijn in onderrug.

 22. Moerman Sharon 17 juni 2023 / 12:52

  Mensen aub, let op met die pleisters ! Maandag iets in schouder/nek verrekt. Met een giga drukke week voor de boeg, en mijn linker arm buiten gebruik, zo een patch over schouder/hals geplakt. Nog geen 10 minuten later was de hitte niet uit te houden. Pleister eraf gehaald. Maar dus weer confrontatie met links buiten gebruik, dacht misschien te hard aangedrukt 🙁 dus leg de pleister heel luchtig over de area heen, deze keer iets van 20 minuten, waar mijn verstand zegt…dit klopt niet 🙁 Weg gehaald, dochter zei, mama het is 1 vierkante rode plek, k’zeg ja, dat voel ik ook !! Volgende dag heel die vierkant vol met brand blaasjes, in het midden 10 tot 15 blaasjes die echt zichtbaar zijn, rest van vierkant compleet vol met blaasjes, voelbaar als je over dat stuk huid heen voelt :(:(: Schouder zelf is sinds gisteren aan het los komen. Al 2 dagen bezig met flamigel, en ijs leggen 🙁 Nog geen cent verbeterd. Mijn zomer is naar de knoppen !! Ziet er naar uit dat ik weken, met een katoen luchtige doek over schouder en hoog in de nek zal moeten rondlopen. Nog nota erbij, dat mijn huid totaal niet gevoelig is. Kwam op deze pagina terecht, op zoek, hoe dit zo vlot mogelijk te genezen 🙁

  • Lisanne 18 juni 2023 / 20:05

   Wat vervelend zeg, ik gebruik tegenwoordig de variant die je op je kleding moet plakken, dat is iets veiliger! Ik weet helaas niet hoe het eerder over gaat, sterkte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.