Wat doe ik nou eigenlijk de hele week?

Deze vraag kreeg ik bij mijn ask me anything stukje van AnneliesWat doe je wanneer je niet aan je blog werkt – bij je vriendje bent – of uitgaat op een zaterdag avond? Goede vraag! Ik ben niet zo’n bezig bijtje (helaas), maar ik doe mijn best! Ik zal jullie vertellen hoe een normale week van mij eruit ziet.

(Zo dus niet, hahaha)

Maandag
Ik probeer zo vroeg mogelijk uit bed te komen, maar ik heb geluk als dit voor 12 uur is. Daar moet ik echt iets aan gaan doen! Verder probeer ik wat blogjes te schrijven, want op vrijdag typ ik meestal al de blogjes voor zaterdag en zondag. Zondag avond doe ik mijn best voor maandag. En dan ga ik maandag weer aan de slag voor de aankomende week! ‘s Avonds doe ik soms mee aan #blogpraat op Twitter en kijk ik tv.

Dinsdag
Dit is een leuke dag! Dan werk ik namelijk van half 2 tot half 5 op het kantoor van een stichting in de ouderenzorg. Ik help iemand met wat klusjes en wat administratie enzo. Wellicht kan ik later nog wat andere dingen gaan doen op het kantoor. Ik vind het er in elk geval erg gezellig en ik ben blij dat ik weer een beetje onder de mensen ben! ‘s Avonds ben ik dan meestal kapot en ik doe de rest van de dag mijn best om niet in slaap te vallen.

Woensdag
Ook op woensdag werk ik, even lang als op dinsdag! Meestal ben ik na deze twee dagen wel uitgeteld, maar wel heel erg blij! Je snapt dat er dan verder nog weinig uit mijn handen komt, behalve misschien een blogje.

Donderdag
Op donderdag doe ik weer even rustig aan. Ik typ vaak vast wat blogjes voor het weekend en ‘s avonds kijk ik Wie is de mol? met Tim. Haha, da’s zo’n vast iets geworden, leuk! Vinden jullie wie is de mol ook zo leuk?

Vrijdag
Ook vrijdag heb ik niet heel veel te doen, ik moet alleen zorgen dat mijn blogjes af zijn, want Tim is niet blij als ik dat nog moet doen als hij er al is, haha. Soms loop ik met mijn moeder overdag nog een rondje in de stad, gezellig! Rond de avond komt Tim meestal (of ik ga naar hem).

Zaterdag
Als Tim er niet is loop ik vaak met m’n moeder een rondje. Als hij er wel is doen we overdag niet zo heel veel (waarom eigenlijk niet?). ‘s Avonds zitten we vaak op een feestje of bij mij in de kelder, met een stel vrienden. Vaak gaan we daarna nog gezellig de stad in, even lekker dansen!

Zondag
Uitslapen (in het kwadraat) en ‘s avonds, als Tim weg is doe ik m’n best om nog een blogje te typen.

Zo ziet mijn week er dus uit. Het is niet heel veel, soms zou ik wel willen dat ik meer te doen had. Maar hierbij moet je wel optellen dat ik me ook elke dag moet aankleden, moet douchen, moet eten, en al zulke dingen (nagels lakken!). En dit kost ook al ontzettend veel energie!

Even voor de duidelijkheid, het plaatje hierboven slaat totaal niet op mijn week, haha! De minst leuke dagen? Maandag, donderdag en vrijdag! Geef mij maar gewoon iets leuks te doen. Hoe ziet jouw week eruit?

17 reacties

 1. Yara 30 januari 2012 / 07:35

  Ziet er toch fijn uit! 🙂 Ik heb maandag t/m woensdag school, woensdag t/m vrijdag stage.. En tussendoor werk ik bij AH..

 2. Anne 30 januari 2012 / 10:03

  Ik vind het wel knap dat je toch een soort van weekindeling hebt. Mij wordt vaak een beetje achterdochtig gevraagd wat ik eigenlijk de hele dag doe. Ik vind het maar een vervelende vraag, want ik weet nooit wat ik moet antwoorden, ik doe niet zoveel. Sowieso weinig “vaste” dingen. Het enige wat ik zo kan verzinnen is dat ik maandag en donderdagavond muziek maak. 🙂

  + elke dag oefenen en vaak fotograferen en wandelen

 3. Lyanne 30 januari 2012 / 12:00

  Rustig aan doen is toch helemaal niet erg? Ik heb ook veel dagen er tussen zitten waar ik niet zo heel veel doe. 🙂

 4. Mariska 30 januari 2012 / 12:20

  Erg leuk om te lezen! En leuk die plaatjes erboven haha

 5. natanja 30 januari 2012 / 12:54

  hey lisanne

  ik vind dit een erg leuk stukje geworden !!!
  mijn dag indeling is maandag van 9 tot 10 sporten en smiddags gaan ik boodschappen doen en dinsdag werk ik van 9 tot 12 en dan gaan ik om half 2 rusten en het enigste wat ik die dag doe is nog koken en afwassen en woensdag is vaak een rust dag of ik spreek af met een vriendin en smorgens slaap ik uit want dat heb ik dan echt nodig en donderdag reizen ik naar mijn moeder rond 10 uur en dan pas ik op mijn nichtje en vrijdag poets ik mijn kamer en in het weekend lig ik op za minmaal tot 12 uur in bed om bij te komen en doen ik leuke dingen en soms een familie verplichting

  groetjes natanja

 6. Vivian 30 januari 2012 / 13:22

  Heel leuk om te lezen! Ik vind het heel goed dat je op deze manier je week een beetje draaiende houdt, zeg maar. Ik ga op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag naar school van kwart over 7 (ca vijf kwartier onderweg) tot kwart over 12 (twintig minuten onderweg) en op woensdag heb ok vrij. Mijn middagen vul ik met spelletjes, lezen, schrijven, bloggen, tv kijken en aan school proberen te werken. Op zaterdagochtend ga ik paardrijden en ik heb doordeweeks ook vaak nog wel afspraken met ziekenhuis etc.

 7. Renske 30 januari 2012 / 14:05

  Klinkt als een leuke week hoor. Kan me voorstellen dat je misschien wat minder kunt doen dan andere mensen, omdat het je zoveel energie kost, maar ik vind het heel knap van je dat je er toch altijd wat van probeert te maken en toch een aantal verschillende dingen doet in een week.

 8. Mariette 30 januari 2012 / 15:11

  Klinkt als een fijne week :), ik moet vooral veel voor school doen (lees: leren en huiswerk maken) + folderen op maandag of dinsdag.

  Liefs, Mariette

 9. Jennifer 30 januari 2012 / 15:53

  Gelukkig doe je nog best veel voor iemand met fibromyalgie. Ik ken ze de hele dagen op bed liggen en niks doen. Jij bent gelukkig lekker aan het werk, aan het bloggen, gelukkig in de liefde. Logisch dat je erg blij bent!

 10. Annelies 30 januari 2012 / 16:25

  Hoewel jij graag wat meer wil doen, zou ik wensen dat ik het wat rustiger had. Haha, meestal kom ik niet aan artikels schrijven en ik probeer in het weekend dan ook zo veel mogelijk te doen, helaas lukt dat vaak niet!

  Haha, ik dacht echt, huh, ik heb opeens meer bezoekers dan gemiddeld, maar nu weet ik waarom! Leuk dat je het in een post hebt gedaan en mijn naam/blog hebt benoemd! <3

 11. Daniëlle 30 januari 2012 / 16:49

  Klinkt als een leuke week! Ik snap dat je soms wel meer wilt doen, maar doe vooral niet meer dan je lichaam aan kan!

 12. Vintagirie 30 januari 2012 / 17:23

  Wat fijn dat je dan kunt bloggen! Als je zo weinig energie hebt, lijkt het me fijn om een hobby te hebben die niet zo inspannend is en dat heb je denk ik gevonden in bloggen 😉

 13. Sanne 31 januari 2012 / 00:01

  Wat een leuk stukje! Ik zie het copywriting er niet tussen staan… doe je dat nog? of heb ik niet goed opgelet hihi (A)

  • Lisanneleeft 31 januari 2012 / 00:11

   Dat schiet er een beetje bij in de laatste tijd! Maar het staat wel op de planning hoor 😛

 14. xx_Patries_xx 31 januari 2012 / 21:50

  nou zo is je week toch mooi gevuld 😀 mijn week in het kort: Maandag vriendlief naar zn werk brengen + de bovenhuishouding, dinsdag de beneden huishouding + Bloggen, Woensdag en Donderdag werken 6:30-18:00, Vrijdag Boodschappen en vriendlief van zn werk halen, Zaterdag de was + bloggen en tijd voor socializing en zondag is het lekekr relax tijd met Sims etc..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.