Wat eten we vandaag? Deze recepten vonden wij top! (glutenvrij en pinda- en notenvrij)

Het is elke dag weer een uitdaging om te bedenken wat we gaan eten. Nu kopen wij vaak een gesneden verspakket, want: lekker makkelijk. Maar Bernard houdt ook erg van koken, dus we zoeken ook regelmatig leuke recepten online op. De laatste tijd hebben we weer lekkere recepten gegeten, ik deel ze graag met je!

Citroenpasta van Eef Kookt Zo

Deze citroenpasta is heel zomers, het voelt echt als een lekker lichte maaltijd. Heerlijk vega, zoals in het recept, maar als je er vlees bij wil zijn spekjes erdoor een lekkere toevoeging. Wij gebruiken de glutenvrije pasta van Barilla, die is erg lekker.

Duivelse Kip van Crisp

We bestellen ook regelmatig bij Crisp, we worden er wat handiger in. Niet meer steeds de allerduurste maaltijden, maar ook een beetje op het budget letten, haha. Deze duivelse kip was echt heerlijk, deze gaan we vaker bestellen! Als je de app hebt kun je het recept ook zien.

Kimchi bowl van Uit Paulines Keuken

Dit is echt een hit, zo lekker en makkelijk! Deze hebben we ook eens vega gemaakt, met tempeh in plaats van kip. En dat was minstens zo lekker als met kip. Echt een aanrader!

Tofu met Broccoli in ketjapsaus van Smaakmenutie

Dit recept met tofu en broccoli vinden we heerlijk!

Springrolls met garnalen van Crisp

Voor Bernard lieten we de pinda’s in dit recept weg, maar ze zijn wel echt een lekkere toevoeging. Ik was heel erg fan, Bernard houdt meer van een stevigere maaltijd, haha. Het was ook veel makkelijker te maken dan ik dacht.

Als je op de titels van de recepten klikt ga je naar het recept! Als ik een favoriet moet kiezen is dat wel de kimchi bowl van Pauline en de citroenpasta van Eef. Welk recept eet jij regelmatig en zou je zeker aanraden?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.