Wat ik deed voor Valentijn!

Valentijnsdag… niet echt mijn favoriete feestdag. Om welke reden? Dezelfde als die iedereen geeft: commercieel, je moet elke dag lief zijn voor elkaar, en ga zo maar door. Deze keer vond ik het wel leuk om iets bijzonders te doen voor valentijn, want PostNL had een actie dat je gratis (met een lippenstiftafdruk in plaats van een postzegel) post kon versturen. Daarvan heb ik gebruik gemaakt!

 

Valentijnsactie van postNL

Ik deed een oproepje op Instagram, dat iedereen die een kaartje wilde zijn adres kon sturen. Vervolgens kreeg ik een héleboel reacties, zo veel had ik er echt niet verwacht! Helaas kon ik dus ook lang niet iedereen een kaartje sturen, terwijl ik dat wel had gewild.

Uiteindelijk heb ik bijna veertig kaartjes geschreven, versierd, etc. Het was onwijs leuk om te doen! Ik hoop dat ik al deze mensen blij maak met hun kaartje.

Mijn creaties

Uiteindelijk gaat schrijven altijd onwijs veel zeer doen, dus heb ik aan het eind nog een aantal ‘cadeaupakketjes’ met een korte tekst samengesteld. Dat ging nog wel, heel erg leuk om te doen ook!

Uiteraard ging er ook een kaartje naar mijn vriend! Maar wat ik verder doe voor Valentijn? Ik denk niet zo veel. In elk geval mijn eigen postbus legen, want men kon ook met deze actie post naar mij sturen! Doe jij nog iets aan valentijn dit jaar?

Fijne Valentijn!

Voor iedereen die geen kaartje van mij ontving, ik heb toch nog een kaartje voor jullie gemaakt. Ik wens je in elk geval een dag vol lichtpuntjes en liefde!

DELEN:

28 reacties

 1. Sjoukje - meergeldminderstress 14 februari 2017 / 06:17

  Wat lief van je! Zoveel kaartjes!
  Mijn dochtertje en ik hebben gisteren chocoladehartjes gemaakt om vandaag uit te delen (eentje voor de juf, de rest voor haar broer en mama’s) 🙂

 2. Josephine 14 februari 2017 / 06:25

  Wat een leuke actie van je, heel lief! 40 kaarten is echt veel! En bedankt voor het mooie digitale kaartje voor je bloglezers. 🙂

  Ik hoop dat je zelf ook iets leuks kunt gaan doen met Ming. Mijn man en ik gaan samen lunchen en verder thuis onze favoriete serie (Star Trek – nerd alert) kijken met pizza erbij. Zo hoeft Valentijnsdag toch niet commercieel of heel uitgebreid te zijn?

 3. Darina 14 februari 2017 / 06:56

  Wat een mooi kaartje Lisanne, super! Wat een leuke actie! Een hele fijne dag xx

 4. Patricia 14 februari 2017 / 07:08

  Wij doen er zelf helemaal niets aan. Maar de kaartenactie vind ik geniaal. Benieuwd hoeveel kaartjes jij gaat krijgen.

 5. Lydia 14 februari 2017 / 07:46

  Super leuk dat je zoveel kaartjes hebt gemaakt!
  Voor mij wordt het gewoon loner een lekker filmpje kijken in bed haha.

 6. Romy 14 februari 2017 / 07:47

  Wat een onwijs lieve actie! Jouw kaarten zijn altijd prachtig en ik weet zeker dat je er 40 mensen onwijs blij mee hebt gemaakt. Fijne Valentijnsdag!

 7. marije 14 februari 2017 / 07:49

  Happy Valentine!

  Wat lief dat je al die kaartjes hebt gemaakt en verstuurd.

 8. Nadine 14 februari 2017 / 08:25

  Fijne Valentijnsdag! Ik denk dat jij 40 mensen heel erg blij gaat maken met die leuke kaarten! Je digitale kaartje vind ik ook erg mooi geworden. Hopelijk ontvang ook jij vandaag heel veel liefde door de brievenbus! Ik ga niets bijzonders doen vandaag.

 9. Lauriëtte 14 februari 2017 / 08:31

  Lief, mooi kaartje! Ieder jaar besef ik me net weer iets te laat dat PostNL zo’n leuke valentijnsactie heeft. Misschien dat ik volgend jaar ook meedoe! 🙂

 10. Charelle 14 februari 2017 / 08:31

  Wow wat een super leuke actie! Ik wist helemaal niet dat dat kon, tof dat je er gebruik van hebt gemaakt!

 11. Sofie 14 februari 2017 / 08:41

  Superleuk die actie, en dat jij dan zomaar eventjes 40 kaarten stuurt, wat een werk! Heel lief. Dankjewel voor het virtuele kaartje ☺. Wij doen niets voor Valentijn, haha. Ik heb zelfs geen kaartje, oeps. We gaan binnenkort wel op uitstap, dat is heel fijn.

 12. Anouk 14 februari 2017 / 08:56

  Wauw 40 Kaarten! Ik vond mijn 4 kaarten al best veel, haha. Ik hoop dat die naar jou (en die naar je mama) goed aankomen!

 13. Lenneke 14 februari 2017 / 08:56

  Wat leuk dat je zo veel mensen blij maakt met een kaartje!

 14. Sandra 14 februari 2017 / 09:09

  Leuke actie! 😀
  En je aquarel tekening is ook echt prachtig <3 Heb de afgelopen tijd 'n beetje van zulke afbeeldingen verzameld op Pinterest. Echt.. het is allemaal zo fantastisch mooi om te zien. Zou best zoiets uitvergroot aan de muur willen hebben hangen 🙂

  Een hele fijne (Valentijns)dag gewenst <3 en dat er maar heeeeul veel kaartjes jou en je ouders kant op mogen komen!

 15. Simone 14 februari 2017 / 09:30

  Wat een super lieve actie! Hopelijk overspoeld jouw postbus met kaartjes vandaag!

 16. Esmee 14 februari 2017 / 10:46

  Hoe ludiek is die valentijnsactie van postNL…! Super dat je daar zo leuk gebruik van hebt gemaakt, lief!

 17. marjonS 14 februari 2017 / 11:24

  Super lief van je. Hopelijk krijg je zelf ook veel mooie en lieve kaartjes met de post!
  Vorig jaar heb ik kaartjes gestuurd, maar dit jaar ivm verhuizing en een jarige afgelopen weekend totaal niet meer aan gedacht.

  Fijne Valentijnsdag 😀

 18. Irma 14 februari 2017 / 11:42

  Wat leuk en lief zo’n stapel kaartjes! Blijft leuk om een geschreven kaartje te krijgen 🙂

 19. Jessica J. 14 februari 2017 / 11:55

  Ik vind dat zo’n mooie actie van PostNL! Hier deed bpost er niet aan mee… Lief dat je zo veel mensen kaartjes gestuurd hebt. 🙂

 20. Sandra 14 februari 2017 / 12:16

  Wat een lieve actie en 40 kaartjes! Daar ben je heel druk mee geweest denk ik.
  Ik doe eigenlijk niet veel aan valetijnsdag. Heb een actie in mijn webshop maar verder doen mijn vriend en ik er niet aan.

 21. Kim 14 februari 2017 / 16:48

  Echt super lief dat je zoveel kaartjes hebt verstuurd! Wat een hoop werk zeg! Ik doe ook niet zoveel vandaag, mijn moeder is jarig en ga gezellig bij haar eten! 🙂 Ben wel benieuwd of m’n vriend met een bos bloemen thuiskomt, vind ik stiekem toch wel heel leuk hihi! Fijne dag!

 22. Anneleen 14 februari 2017 / 17:42

  Heel lief van jou, Lisanne! Ik wens je nog een fijne Valentijnsdag toe!

 23. Cisca noordhoek 14 februari 2017 / 22:19

  Dankjewel voor de kaart per fb. Volg met plezier je blog op youtube. Lieve groetjes uit hoofddorp

 24. Bettie 15 februari 2017 / 18:34

  Wauw, lekker veel kaartjes. Je hebt vast veel mensen blij gemaakt. Ik heb toevallig ook een paar kaartjes (stiekem) naar vriendinnen gestuurd en die vonden het ook leuk dat er zomaar een kaartje in de brievenbus lag.

 25. Anouk 21 februari 2017 / 20:47

  Ik heb een kaartje van je ontvangen! Echt super leuk <3 En ik kende het merk trouwens nog niet, had ik nog niet eens gezegd, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.