Wat ik maakte met de Creachick stempelset

Onlangs kreeg ik een leuk pakketje opgestuurd: de nieuwe stempelset van Creachick (ja, die leuke YouTuber!). Een echte stempelaar ben ik eigenlijk niet, maar deze afbeeldingen zijn wel heel erg leuk. Ik besloot om ze te testen, graag laat ik je zien wat ik ermee maakte en laat ik je weten wat ik ervan vind.

Creachick clearstamps

De set komt in een heel mooie verpakking. Hiervan krijg je toch zin om aan de slag te gaan? Ik wel in elk geval.

Zoals ik al vertelde ben ik geen echte stempelaar, sterker nog: ik had helemaal geen stempels meer in huis. En dus ook geen stempelinkt! Dus ben ik naar een hobbywinkeltje in de stad gesneld en daar heb ik zwarte stempelinkt gekocht van Memento. Dit is de enige inkt die ik gebruikt heb in combinatie met de stempels tot nu toe.

In de set zitten meer dan 100 clearstamps. Naast de stempels zit er een acrylblok bij, hierop kun je de stempels plakken en kun je heel goed en netjes stempels zetten.

Zo zien de Creachick stempels eruit

Dit is wat er uit de verpakking komt. Drie vellen vol met mooie illustraties waarmee je lekker aan de slag kunt! Ik zal ze iets beter laten zien.

Zelf ben ik van plan om ze in mijn bullet journal te gaan gebruiken.

Dit zijn de afbeeldingen van het eerste vel. Ik ben vooral fan van de maanden die heel mooi gehandletterd zijn. Deze kun je heel mooi gebruiken in een bullet journal, zo lijkt het net of je het zelf geschreven hebt.

Ook het bijtje kun je eigenlijk op elke pagina wel als extra toevoegen. Het geeft een pagina net even iets extra’s. Ik ben ook fan van het hartje, hoewel ik die ook gemakkelijk zelf kan tekenen. Hetzelfde heb ik met de pijltjes, ze zijn heel leuk, maar ik denk dat ik ze liever even snel zelf zou tekenen.

Hetzelfde verhaal geldt voor de afgekorte maanden. Deze zijn ook perfect voor in een bullet journal! Met de rest van de stempels kun je perfect je pagina’s versieren.

De meisjes die je steeds ziet zijn typisch Creachick, dit is echt een bepaalde stijl die ze altijd gebruikt.

En dit is mijn favoriet, denk ik: de dagen van de week! Ik denk dat ik deze het meest ga gebruiken. Ook het kopje thee, de pins, clip en de plantjes zijn helemaal mijn stijl.

Zo gebruik je de stempels

Het is misschien wat lastig te zien en voor te stellen hoe je dit gebruikt. Op de vellen zitten een soort flexibele rubbertjes die je op het acrylblok kan plakken. Hiermee kun je stempelen. Daarna plak je het rubbertje (de stempel dus) weer terug op het vel en kun je een nieuwe stempel op het acrylblok plakken om daarmee te gaan stempelen. Zo kun je alle stempels gebruiken door ze op het acrylblok te plakken.

Wat ik maakte met de Creachick stempels

Uiteraard ben ik aan de slag gegaan met de stempels. Dit deed ik in een Bullet Journal van Mijn Bullet journal. Hierboven vind je het resultaat met alleen een fineliner en de stempels. Het enige waarvoor ik de fineliner heb gebruikt zijn de strepen en de hokjes.

Vooral de stempels van de dagen vind ik geweldig! Als je niet goed bent in handletteren, of je hebt er gewoon niet altijd zin in, dan zijn deze echt perfect.

En kijk: het bijtje! Ziet er toch gezellig uit?

Het kan ook nog simpeler. Alleen de dagen en lijntjes om een afscheiding te maken tussen de dagen.

Ik zie mezelf dit wel gebruiken, op deze manier. Hiermee ben je in no time klaar, maar heb je toch een leuke weekspread in je bullet journal. Snap je nu waarom ik de stempels van de dagen zo leuk vind?

En nog eentje, deze keer ingekleurd. Deze maakte ik voor het begin van augustus. Ik heb de spread ingekleurd met potloden van Bruynzeel.

Toch moet ik zeggen dat ik de stempels in hun eenvoud, gewoon zwart/wit, wel het mooiste vind. Ik denk dat ik het in mijn bullet journal ga afwisselen.

Natuurlijk kun je de stempels voor nog veel meer andere dingen gebruiken, zoals zelf kaartjes maken, snailmail, het versieren van een schriftje voor school en ik heb zelfs gezien dat mensen hun eigen stickers ermee zijn gaan maken. Ook heel creatief!

De stempels zijn te koop voor €19,99, bijvoorbeeld via Bol.com of Postenpapier.nl. De producten van Creachick zijn ook bij de meeste boekhandels te vinden, dus mocht je er meteen mee aan de slag willen kun je ook nú naar de winkel rennen!

Ik ben wel benieuwd, heb jij stempels in huis? En gebruik je ze veel?

DELEN:

2 reacties

  1. Geke 16 augustus 2020 / 12:19

    Wat heb je er leuke pagina’s mee gemaakt! Echt leuk gedaan.

    Ik heb wel wat stempels in huis die ik gebruik om kaarten mee te maken. Die van Penny Black zijn mijn favorieten, vooral die met diertjes.

  2. Naomi 16 augustus 2020 / 18:17

    Echt heel erg mooi wat jij met de stempels hebt gemaakt! Ik heb zelf geen stempels in huis, maar denk dat ik ze ook weinig zou gebruiken, dus dat vind ik eigenlijk prima.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.