Wat is inspiratie?

Laatst vroeg ik aan mijn followers op Twitter waardoor zij geinspireerd werden. Ik kreeg weinig duidelijke antwoorden waar ik echt iets mee kon. Stiekem zocht ik zelf een manier om geïnspireerd te worden. En toen… BOEM gebeurde het! Benieuwd?


Via weheartit.com

Er ging een lijst met relax muziekjes aan en een koptelefoon op.  Ik nam een pijnstiller want ja, met pijn geïnspireerd worden gaat moeilijk bij mij. Ik pakte een blaadje en ging eens brainstormen over m’n blog en nieuwe ideeën bedenken. Het resultaat?

Genoeg nieuwe ideeën en inzichten dus, gewoon in m’n kamertje achter m’n (opgeruimde) bureautje. Terwijl ik er deze keer niet voor op de wc hoefde te zitten of onder de douche hoefde te staan. Op watvoor manier krijg jij jouw inspiratiemomentjes?

8 reacties

 1. Marc 18 mei 2011 / 20:15

  Gewoon, overal en nergens! Buiten, binnen het maakt niet uit!

 2. Sanne 18 mei 2011 / 20:41

  Zo dat doe je goed!!

  Ik haal overal inspiratie vandaan. Maar vooral uit de dingen die in mijn leven gebeuren en echt impact op me hebben. Mooie playlist trouwens!

 3. Lieke 19 mei 2011 / 06:15

  Wauw, heel blad vol ö

 4. vera 19 mei 2011 / 15:47

  Ik heb het probleem dat ik altijd inspiratie krijg op het moment dat ik me eigenlijk heel erg moet concentreren op mijn huiswerk. en als ik geen huiswerk heb ben ik altijd kompleet leeg.. 🙁

 5. Nathalie 19 mei 2011 / 16:20

  Lijkt veel op een andere blog van je.

   • Nathalie 19 mei 2011 / 21:50

    Het doet me denken aan je blog ‘In een flow raken’. Ik denk dat het komt door de eindvraag. Het ging er namelijk ook over hoe je inspiratie kan opdoen. 🙂

 6. Desi 20 mei 2011 / 04:24

  Dat is echt een hele goede manier om inspiratie te krijgen. Ik zorg altijd dat ik een paar dagen vooruit schrijf, zodat ik niet ‘gedwongen’ ben om inspiratie te krijgen. De stukjes die ik dan al heb geschreven, kan ik nog rustig nalezen. Als in inspiratie krijg, schrijf ik dat snel ergens op (in mijn telefoon of als concept op mijn blog) en dat werk ik dan later uit. Wanneer ik inspiratie krijg is meestal als ik dingen lees of zie, maar soms ook gewoon als ik me verveel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.