Wat je nog niet wist over… Tim!

Haha, die had je waarschijnlijk niet verwacht op mijn blog! Nu schreef ik al eerder dit stukje over hem. Jullie weten het niet, maar Tim helpt mij vaak met leuke onderwerpen bedenken voor mijn blog en is altijd heel enthousiast. En… soms als ik vraag waarover ik nu weer een stukje kan schrijven zegt ie: Mij! Dus, bij deze!

img0454o

Omdat het waarschijnlijk wel leuk voor jullie is om te lezen. Maar ook omdat Tim ook wel een beetje onderdeel van mijn blog is! Een aantal feitjes over Tim (en over Tim en mij) op een rijtje…

 • Mensen denken altijd dat hij verlegen is, maar als je hem eenmaal goed kent dan vraag je je af waarom hij zo verlegen leek.
 • Tim neemt altijd fruit voor mij mee als hij langs komt (‘Ja, je moet wel gezond eten he liefie’) en als ik me niet lekker voel zorgt hij ook altijd heel goed voor me. Lief!
 • In de introductieweken van zijn opleiding heeft hij 6 weken afgesloten van de buitenwereld geleefd. Zonder telefoon, helemaal niks. En dan bikkelen! Dat doe ik hem niet na… petje af!
 • We hebben zes jaar lang rond gelopen op dezelfde middelbare school, maar letterlijk de laatste schooldag leerden we elkaar kennen. Gelukkig maar!
 • Tim gaat graag shoppen! Vaak is hij degene die aan mij vraagt wanneer we nou weer eens een dagje naar Amsterdam gaan. Yay!
 • En leuk: hij luistert dan ook echt naar wat ik vind. Hij gaat iets passen omdat ik denk dat het hem leuk zal staan. Vervolgens staat het totaal niet en weet hij zelf gewoon beter wat hem staat en wat niet, maar dat zijn de details haha.
 • Hij is bijna een jaar jonger dan ik en daar merk ik helemaal niets van.
 • In de tijd dat ik hem ken is hij 7 kilo afgevallen, wow!
 • Hij staat alleen leuk op de foto als hij niet weet dat er een foto gemaakt word. Op de foto hierboven liet ik mijn telefoon bijna uit mijn handen vallen en lachte hij mij uit. Ik moet dus blijkbaar eerst iets stoms doen voordat ik een leuke foto van hem kan maken, haha.
 • Hij speelt ook Tiny Tower.
 • En als laatst… hij is gewoon heel leuk!

En ja, of je het nu leuk vindt of niet, het is vandaag Valentijnsdag! Dat is misschien ook een reden waarom dit stukje een klein beetje zoetsappig is, haha. Sorry! Doe jij nog iets leuks of speciaals vandaag?

19 reacties

 1. Mariette 14 februari 2012 / 08:06

  Wat een leuk stukje zegt! Je vriend ziet er heel lief en zorgzaam uit :).
  Fijne Valentijnsdag!

  Liefs, Mariette

 2. Marjon 14 februari 2012 / 08:19

  Oh wat lief dit. 🙂

  Fijne valentijnsdag! <3

 3. Petra 14 februari 2012 / 10:01

  Awh, wat lief! Je hebt maar geluk met zo’n vriendje hoor!

 4. Yara 14 februari 2012 / 10:15

  Ahhhw wat ontzettend cute! Als ik dit zo lees dan geloof ik weer heilig in liefde, haha! Happy V-day! X

 5. xx_Patries_xx 14 februari 2012 / 10:33

  grappig stukje hoor 😀
  ik doe niks bijzonders met valentijn mijn vriend zit voor zijn werk in frankrijk helaas

 6. Anneke 14 februari 2012 / 10:35

  Lief stukje zo voor Valentijnsdag. En altijd handig als je vriend van winkelen houdt. 🙂 Zo’n een heb ik ook.

 7. Renske 14 februari 2012 / 10:56

  Leuk hoor. Jullie hebben elkaar helemaal gevonden, niet?:D
  Wat fijn dat hij zo goed voor je zorgt en naar je luistert. De wens van elke vrouw in een man haha.

 8. Kinga 14 februari 2012 / 11:38

  Wat een lief stukje! En wat een geluk dat jullie elkaar nog op de laatste schooldag leerden kennen! Fijne valentijnsdag!

 9. Carmen 14 februari 2012 / 12:49

  Awww, wat een lieve blog 🙂 Hij klinkt heel leuk!

 10. Vivian 14 februari 2012 / 13:02

  Dit is echt heel leuk om te lezen! Je boft echt met zo’n lieve vriend 🙂 Ik heb helaas geen vriend momenteel, dus Valentijnsdag gaat een beetje saai aan me voorbij. Ik vind het eigenlijk maar commerciële onzin, maar ik denk dat ik het toch wel een leuke dag zou vinden als ik iemand zou hebben, haha.

 11. Esmee 14 februari 2012 / 18:21

  Oh, wat een ontzettend leuk stukje! Veel plezier vandaag samen! x

 12. Bertine 14 februari 2012 / 20:10

  Jij hebt geluk met hem zeg:)
  Ik zou ook wel eens willen weten wat jij niet leuk aan hem vind, want ik irriteer me af en toe geweldig aan mijn (vaak) lieve vriendje, hihi. Maar achteraf kan ik altijd wel lachen over die dingen:)

 13. Lisa 15 februari 2012 / 00:39

  Leuk om te lezen en wat lief dat laatste 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.