Wat te doen als je je dag niet hebt?

Soms heb je zo’n dag dat je er gewoon even helemaal doorheen zit. Je voelt je niet lekker, je zit niet lekker in je vel, je hebt het gewoon veel te druk, je verwacht te veel van jezelf, of iets wat daarop lijkt. Wat doe je dan? Ik heb een hele simpele oplossing! Namelijk, twee opties…

Mezelf opvrolijken met bijvoorbeeld:

 • Het vrolijke liedje hierboven, jaaa!
 • Een leuke film
 • Een inspirerend boek of blogpost
 • Een pauze, even helemaal niets en daarna weer verder gaan (wel zo handig als je het druk hebt)
 • Iets afspreken met een vriend of vriendin, wedden dat dat je opvrolijkt!

Of eraan toegeven. Ik voel me niet goed, dus dan maar niet. Wat ik dan doe?

 • Een film kijken, of 2 of 3.
 • Alle gemiste afleveringen van Americas next topmodel, Gossip Girl, New Girl, Shopping Queens, Goede tijden Slechte tijden, Echte meisjes op zoek naar zichzelf, of Barbie’s bruiloft terugkijken. Jep, gewoon iets doen zodat je nergens aan hoeft te denken.
 • Het eten van ijsjes, chippies, koekjes, of andere troep die je helemaal niet zou moeten eten.
 • In bed gaan liggen en wachten tot het morgen is.

Let wel, dat laatste mag maximaal 1 dag duren! Van mezelf mocht ik vandaag lekker zielig zijn en niks doen. Hoewel ik wel naar mijn werk ben geweest en blogjes heb getypt, verplichtingen he, hahaha. Wat heb ik het toch zwaar. En nu zeg ik tegen mezelf: Morgen weer een dag!

Wat doe jij als je zo’n off-day hebt?

DELEN:

12 reacties

 1. xx_Patries_xx 4 april 2012 / 07:32

  dan kruip ik het liefst terug mn bed in, of anders met een grote mok thee en chocolade wat films kijken op de bank

 2. Naomi 4 april 2012 / 07:55

  Exact. Een van de twee. Of eraan toegeven “laat het komen en laat het weer gaan” of mezelf opvrolijken. (:

 3. emma 4 april 2012 / 08:05

  Ik geloof dat ik vandaag lekker een hangdagje heb met veel chocola, koekjes en fijne films 🙂

 4. Romy 4 april 2012 / 08:34

  ik heb ook geen zin om iets te doen. Heb erge buikpijn, maar ook proefwerkweek! ben dus wel verplicht te werken.

 5. Stella 4 april 2012 / 10:09

  Wat een heerlijk filmpje! Ik ben vandaag ziek en word weer helemaal vrolijk! 😀

 6. Vivian 4 april 2012 / 12:12

  Dank je, dit artikel had ik echt even nodig! Ik doe meestal gewoon helemaal niets haha, dat wil zeggen: spelletjes spelen, een beetje lezen en schrijven, tv kijken… en idd gewoon de tijd nemen tot het weer over is.

 7. Ise 4 april 2012 / 12:38

  Dit had ik ook even nodig. Ik ga dan meestal voor de chocola, en veel!

 8. Emma 4 april 2012 / 12:53

  Hahah ik lig nu op bed naar Barbie’s bruiloft te kijken terwijl ik paaseitjes eet :p Heerlijk!

 9. Marit 4 april 2012 / 17:06

  Het ligt eraan, als ik naar school moet kan ik gewoon niet toegeven. Dan moet ik er dus gewoon hard tegenaan. Maar in het weekend als ik lekker niks hoef te doen en ik voel me niet goed, dan doe ik vaak het laatste 🙂

 10. Ayla 5 april 2012 / 00:25

  Haha ik doe bij exact het bovenstaande. Series terugkijken, films kijken en boeken lezen en computeren 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.