Wat we afgelopen weekend voor blijmakertjes kochten

Ik ben dol op winkelen, dat wist je vast al wel? We kochten afgelopen weekend allerlei spulletjes, van decoratie tot mooie kaartjes en spulletjes voor in de nieuwe kast. Ik laat het gewoon allemaal aan je zien, zodat je ervan mee kunt genieten!

Zo allemaal bij elkaar lijkt het wel veel, haha.

Action

Bij Action kwamen we dit vaasje tegen, die vonden we erg leuk. Voor 3 euro mocht hij zeker mee naar huis!

Ook dit kaartje kwam van de Action, hij zat eigenlijk in een set met nog een kaartje, maar die is al onderweg naar mijn oma. Die was namelijk jarig! Het was een setje voor €0,69 en de kaartjes met envelop waren echt heel leuk! Ik houd ervan als er aan een envelop ook aandacht is besteed.

En als laatste dit cadeautasje. Ik ben dol op mooie cadeautasjes, dus ik gebruik ze ook vaak. Dan moet af en toe de verzameling even aangevuld, dat snap je ongetwijfeld. Deze met goudfolie vind ik supercute! Deze was €0,65.

Kwantum

Ik zag online bij Saskia van Socelebrate deze mooie paddenstoeltjes. Die moest ik ook hebben! Perfect voor in de kast (het begint een beetje een excuus te worden, denk je ook niet?), haha. De linker paddenstoel was €6 en de rechter €5.

HEMA

Een etuitje had ik wel echt nodig, onze pennen lagen namelijk allemaal los in de la en voor in de kast wilde ik ze netjes bij elkaar houden. Dus… dit etui van HEMA! Deze was €3,50.

En deze pen, ook van HEMA, was volgens mij net zo duur. Maar zó leuk. Oké, dit had ik niet nodig, maar ik werd er wel erg blij van. Ik blijf natuurlijk Nijntje-fan!

Dit boek heb ik niet gekocht, maar kreeg ik opgestuurd. Ik wilde hem toch even aan je laten zien. Het is een journal met uitdagingen die je helpen om beter te slapen. Echt iets voor mij! Je vindt hem hier op Bol.

En als laatste deze twee kaartjes in een winkeltje vol snuisterijen in Alkmaar. De linker vond ik zo knus en gezellig dat ik hem wel mee moest nemen. En het rechter kaartje stuur ik binnenkort naar een stel dat gaat trouwen, dat vond ik zo’n lief kaartje.

Dus… we kunnen weer even vooruit met al deze nieuwe spulletjes, haha. Wat is jouw favoriet van onze aankopen?

DELEN:

1 reactie

  1. Irene 18 augustus 2023 / 22:56

    Die paddenstoelen vind ik super mooi! Ik ben ook zo als ik iets moois zie “oh perfect voor op de kast!” maar heb ze recent leeggehaald en mag nu geen nieuwe decoratie voor op de kast kopen. Ik kan er ondertussen bijna een hele kast mee vullen, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.