Wat we kochten bij Sissy-Boy (en wat nog op mijn verlanglijstje staat)

Ik denk dat de Sissy-Boy echt mijn favoriete winkel in het centrum van Alkmaar is. Ze hebben er zo veel mooie (luxe) spulletjes waar ik heel blij van word. Vooral de home afdeling vind ik leuk, maar de kleding die ze verkopen vind ik ook prachtig.

Wij gingen afgelopen weekend naar de winkel, waar we een keukenset meenamen met een prachtige handdoek en theedoek. De vorige keer kochten we ook een keukenset, daar zijn we echt onwijs blij mee. Geweldige kwaliteit en heel mooi. Deze keer vielen we voor de kleur, die staat namelijk mooi bij onze nieuwe kast in de woonkamer.

De theemok kocht ik de vorige keer in het geel, die vind ik zo fijn dat ik hem ook in het groen wilde. Dus die mocht ook mee naar huis!

Links en rechts

Wat niet mee naar huis ging: fotolijstjes. Ik vond ze wel echt heel erg mooi, misschien dat we deze later nog kopen. Leuk om de nieuwe kast mee te decoreren! Deze lijstjes vind ik allebei prachtig.

Links en rechts

Achter het linker kussen zit een verhaal, ik ben namelijk onwijs fan van de serie Gilmore Girls (ik kijk hem op het moment voor de achtste keer, geen grap). In deze serie opent een van de hoofdpersonages een inn met de naam “Dragonfly Inn”. Alleen al daarom m√≥et ik dit kussen met een dragonfly erop hebben.

Maar ik ben sowieso fan van de kussens van Sissy-Boy, de rechter vind ik ook fantastisch. In de winkel zagen we nog meer mooie kussens dan de kussens die je op de site vindt.

Links en rechts

De sprei op links is in de sale, die vind ik echt prachtig. Deze zou erg mooi staan in ons huis! Haha, als ik hem wil moet ik snel beslissen! Het kaartje op rechts vind ik super cute.

En ik had dit jasje op het oog, ik vind hem geweldig! Bernard vond hem alleen “wel leuk”, dus ik heb hem toch maar laten hangen, haha.

Kom jij ook weleens bij de Sissy-Boy?

DELEN:

2 reacties

  1. Carol 9 augustus 2023 / 13:57

    Die mooie gele theeglazen zijn nu in de aanbieding!

    • Lisanne 9 augustus 2023 / 14:13

      Ik zag het, in de winkel hier stonden er nog heel veel! Ik ben echt dol op mijn gele theeglas ūüėÄ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.