Wat zit er in mijn nieuwe nachtkastje?

Jullie schrikken vast als ik jullie dit vertel… maar ik doe het al jaren zonder nachtkastje. Ja, ik heb jaren geleefd zonder nachtkastje!!! OMG… grapje, dat is natuurlijk helemaal niet erg. Buiten het feit dat ik enorme verzameling pillen, flesjes water, boeken en andere troep naast mijn bed (en in mijn bed, als Tim er niet is) verzamelde. Nu kwam er iets op mijn pad waardoor ik toch écht een nachtkastje nodig had, dus nu kan ik jullie laten zien wat er in mijn splinternieuwe nachtkastje zit.

nachtkastje

Dit is wat er op mijn nachtkastje ligt. Normaal staat hierbij nog wel een flesje water.

Laten we beginnen met het leukste. Ik ben namelijk bezig met het testen van een Philips Wake-Up light. Hierover komt nog een review! Dit was dan ook meteen de reden waarom ik een nachtkastje nodig had, om deze op te zetten 😀

Mijn telefoon ligt ook op mijn nachtkastje terwijl ik slaap. (in dit geval staat hij in de lader van de Wake-Up light, omdat ik deze nu nog test). Jep, mijn telefoon met leuke spiegel screenprotector waarop ik nog steeds verliefd ben. Dit is echt de beste uitvinding ooit!

Daarnaast wat leesvoer, nu het boek 365 dagen succesvol door David de Kock & Arjan Vergeer. Ook hierover volgt nog een review, ik ben namelijk errug enthousiast!

En meestal vind je op mijn nachtkastje ook iets van sieraden of haarclipjes. In dit geval was er een haarclipje aanwezig!

En uiteraard ook nog even een shotje van het hele kastje! Deze kocht ik onlangs bij de Jysk. Het was nogal een opgave om bij mijn bed (best hoog, zodat ik makkelijker kan opstaan) een mooie hoogte nachtkastje te vinden die er leuk uitzag en ook nog een beetje betaalbaar was.

Goed… wat zit er in die lades?

De onderste lade… Mijn warmtepleisters! Ik heb echt nog een hele fijne voorraad liggen van de webshop Pleisterhuis.nl waar ik al een review over schreef.

Vaak als ik me niet zo lekker voel en het maar koud blijf hebben of gewoon van de kou niet kan slapen, dan gebruik ik een warmtepleister. Dan heb ik meestal niet de puf om uit mijn bed te komen, vandaar dat het fijn is als de pleisters lekker dichtbij zijn!

In mijn bovenste lade zitten de spulletjes waarvan het fijn is als ze makkelijk te pakken zijn. Mijn bril, zakdoekjes, massageolie, neusspray, wat verschillende rondzwervende pijnstillers en andere pillen, vaseline, een tasje met al mijn pillen als een soort reserve en als laatst mijn PillMate. Dat is mijn pillendoos die Tim elke week heel lief voor mij vult zodat ik mijn pillen niet meer vergeet (of dubbel neem).

En wat mij betreft is dit de leukste lade, dus deze heb ik tot het eind bewaard 😀 Er zit niet heel erg veel in, maar waarschijnlijk komt dat nog wel, haha. Een boek over letters, deze heb ik nog lang niet uit, wat echt ontzettend jammer is. Want het is echt een geweldig boek! Het gaat over de vormgeving van letters, heel erg leuk en heel erg leerzaam.

Daarnaast nog een Psychologie magazine en een papaja bodybutter van The Body Shop. Die laatste gebruik ik als bodybutter, maar ook als ik bijvoorbeeld droge handen heb kan ik deze prima gebruiken.

Dus… dat was wat er op mijn nieuwe nachtkastje staat en erin zit. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om even rond te neuzen in mijn spulletjes, haha. Heb jij een nachtkastje? En zo ja, wat staat erop en wat zit erin? 😀

DELEN:

38 reacties

 1. kirsten 22 november 2012 / 07:07

  Leuk dat je nu een nachtkastje hebt! Dat is wel erg handig, ik heb geen nachtkastje omdat mijn kamer best wel klein is.. dus dan heb ik helemaal geen ruimte meer.. 🙁 helaas.

 2. Emilia 22 november 2012 / 07:39

  Ah superleuk kastje! Ik heb ook nog nooit een nachtkastje gehad hoor haha, maar daar is ook niet echt plaatst voor naast m’n bed.
  En super tof dat je een Wake-Up light mag testen! Ik ben heel benieuwd hoe die bevalt 🙂

 3. Lifesplash 22 november 2012 / 07:44

  Leuk om te zien, Lisanne! Ik ben heel erg benieuwd naar dat boek, dat spreekt me echt aan. 😀 En hahah je ziet jezelf in je iPhone, superleuk hahahaha. En wat is alles zo netjes bij jou, lol.

 4. Ingeborg 22 november 2012 / 07:44

  Mooi nachtkastje! Ik heb er zelf geen, het enige wat ik nodig heb is mn mobiel die in mn bed ligt en een flesje water en die ligt ook meestal in mn bed of op de grond! Mn bed staat ook naast mn vensterbank dus daar zet ik dingen op als ze perse naast mn bed moeten staan.

 5. Hester 22 november 2012 / 08:00

  Ziet er heerlijk clean uit met dat wit! Ik heb geen nachtkastje, heb ook een hoger bed met opbergruimte eronder en het is qua indeling ook gewoon niet handig, een nachtkastje. Maar ik leg mijn lippenbalsem, handcrème, wekker en boek maar gewoon naast mijn kussen. Gaat prima, behalve als het erachter valt.. ahum ahum. Je screenprotector vind ik trouwens héél erg gaaf! En ik ben ook wel benieuwd naar dat ‘wake-uplight’.

 6. Tamara 22 november 2012 / 08:17

  Mooi kastje! Ben ook erg benieuwd naar je review over de wakeup light, vooral ook naar of je er ook daadwerkelijk fijner door op staat.
  Zelf heb ik een oud nachtkastje van de kringloop die ik wat opgeknapt heb en vervolgens knalroze heb gemaakt. Nog steeds blij mee 😀 dingen waarvan ik echt het idee heb dat ze erop moeten liggen zijn mijn nachtlamp, ipad en schetsboek. Ideaal en de beste ideeën komen vaak ‘s nachts bij mij haha

 7. Sanne 22 november 2012 / 08:25

  Ik heb ook een wake up light. Erg fijn. Op en in mijn kastje ligt onder anderen een boek, notitieboekje en pen. Voor al die ideeën die altijd op de meest diverse momenten in mijn hoofd schieten. 😛

 8. Petra 22 november 2012 / 08:58

  Leuk blogje! Ik zou zelf niet zulke foto’s van mijn nachtkastje durven tonen want het is er één grote bende. Van pillen tot zakdoekjes, van rommeltjes uit een tas die ik even kwijt moest tot pennen en papier. Haarelastiekjes, bodybutter, lippenbalsem. Het leukste staat erop, en dat is een schilderij van zoonlief die ik kreeg voor moederdag dit jaar. Die heb ik ingelijst en staat dus op mijn nachtkastje.

 9. Mariska 22 november 2012 / 09:03

  Wat leuk dat kastje! Jysk is wel echt een leuke winkel ja 🙂

 10. Self Help Hipster 22 november 2012 / 09:06

  Wat leuk om te zien! Dat boek lijkt me super, ik ga kijken of ik hem in het Engels kan vinden en misschien moet ik mijn philips wake up light ook maar weer eens afstoffen!

 11. Charlot 22 november 2012 / 09:24

  Heel leuke post Lisanne!!
  Vind je wake-up light heel erg mooi, ben benieuwd wat je ervan vind!
  Die spiegelscreenprotector is erg tof zeg!! En super handig!

  X Charlot

 12. Nadine 22 november 2012 / 09:31

  Mooi kastje zeg. Zelf heb ik geen nachtkastje alleen staat er een doos met tijdschriften naast mijn bed en daarop ligt meestal een lege kop thee, boeken, een flesje water en op het moment ook nog nagellak en wat school spullen haha. Gewoon wat ik zo makkelijk uit mijn bed kan pakken.

 13. Laura 22 november 2012 / 11:00

  Ohhhh een vriendin van mij heeft ook zo’n wake-up light! Die zijn echt heel grappig, haha.

 14. Petra 22 november 2012 / 11:22

  Wat een leuk kastje!
  Ik heb het in mijn kamer bij mijn vader ook zonder nachtkastje gedaan, ik had een hoogslaper. Mijn vader heeft wel plankjes aan mijn voeteneind gedaan. Daar stond een wekker, boeken, tijdschriften, mijn laptop als ik film had gekeken in bed..
  Bij mijn moeder ligt alles op het hoofdeind, daar zitten vakken in. Daar heb ik mijn sleutels, lampjes, sieraden, boeken, telefoon, iPod..
  In Leeuwarden heb ik geen nachtkastje, maar schuif ik mijn stoel ‘s avonds naar mijn bed toe als nachtkastje. Daar ligt mijn mobiel en een boek op, mijn iPod ligt in bed als wekker. Overdag ligt dat boek naast mijn kussen.

 15. Cjs 22 november 2012 / 12:56

  Handig! Ik bedenk me nu ineens dat ik ook geen nachtkastje heb.. Oeps!

 16. Esmée 22 november 2012 / 15:27

  Echt een leuk nachtkastje! Die lamp lijkt me echt ontzettend fijn en ik ben wel benieuwd naar dat 365 boekje ^^ Liefs

 17. Jesdiny 22 november 2012 / 15:53

  Ben heel erg benieuwd naar dat boek!! Heb zelf ook een nachtkastje, maar met maar 1 lade. Er zit van alles en nog wat ingepropt waar ik eigenlijk nooit naar kijk haha

 18. Ilse 22 november 2012 / 16:26

  Ik kan niet meer zonder mijn wakeuplight! Vind het zo fijn dat het licht is als ik wakker word (ik word niet wakker van het licht of van de wekker die erop zit dus ik gebruik daarnaast nog een gewone wekker haha) en je kunt je echt perfect opmaken met dat felle licht! Mijn nachtkastje is uhm.. Een zooi.. Er staan een lamp en een wekker op, er ligt altijd een pilstrip en een lippenbalsem. Vaak staat er ook een glas drinken ofzo op, zakdoekjes en andere prulletjes. En wat er in ligt.. Gosh, dat weet ik niet eens haha. Zooi dus.

 19. Rosalie 22 november 2012 / 16:52

  Ik wil ook dat boek van 365 dagen succesvol lezen, maar eerst even wachten op je review 🙂

 20. Josephine 22 november 2012 / 17:07

  Waiw whut, dat lijkt mij zo raar, geen nachtkastje. Ik denk dat mijn bed zich dan naakt zou voelen haha. Wat tof, de wake-uplight, daar ben ik benieuwd naar! De inhoud zelf is ook netjes, ik kijk daar bij mij liever niet naar haha. Tof kastje ook!

 21. Lenneke 22 november 2012 / 17:58

  Mooi kastje! En ik wil ook echt heel graag zo’n lamp, maar ik ben dan weer bang dat het voor mij helemaal niets doet, haha.

  • Lenneke 22 november 2012 / 18:00

   Trouwens! Dat boek wil ik ook bestellen als jouw review me bevalt, haha. Het is trouwens ‘sieraden’ en niet ‘sierraden’.

   • Lisanneleeft 22 november 2012 / 19:26

    Oh, haha, dank voor de tip, ik ga het even aanpassen!
    (Ik heb dat bij sommige woorden gewoon, dat ik denk dat je het zo gek schrijft :P)

 22. Lianne 22 november 2012 / 18:42

  Leuk kastje! en oh, wat zou ik graag in laatste lade willen snuffelen! Boeken & tijdschriften, love it!
  Ben erg benieuwd naar je review van het ‘wake up light’
  trouwens.. ik overleef nog steeds zonder nachtkastje dus in mijn termen is iedereen volkomen normaal zonder nachtkastje, haha! (volgens mij is het zelfs zo erg dat ik er nog nooit een gehad heb. kan het me niet herinneren in ieder geval, haha)

 23. Nikita 22 november 2012 / 18:45

  heel erg leuk, ik heb geen nachtkastje, maar een boekenrek :p dus ik heb er een wekker op staan en dan talloze boeken XD

 24. Silvy 22 november 2012 / 19:30

  Leuk kastje.. en wat is ‘ie netjes, haha! Ik ben heel erg benieuwd naar het boek over letters.. lijkt me heel interessant. 🙂

 25. Tedje 22 november 2012 / 19:34

  wauw de nieuwe wake-up light is echt mooi! ik heb nog die ellendig grote oude haha

 26. Ellen 22 november 2012 / 19:53

  Leuk nachtkastje! Bij mij naast mijn best is er helaas geen plek meer voor 🙁

 27. Ilse 22 november 2012 / 20:34

  Ik heb geen nachtkastje alleen ik heb veel plek naast mijn bed om spullen te dumpen. 🙂

 28. Linda 22 november 2012 / 21:35

  Leuk kastje! En het is toch wel erg handig he? Ik heb ook heel lang zonder nachtkastje gedaan, maar als je eenmaal eentje hebt… :”)

 29. Natasja 22 november 2012 / 21:57

  Leuk om te zien Lisanne, en wat gaaf zo’n Wake-up Light, ben benieuwd of dat nou echt werkt. 🙂

 30. Yasmin 23 november 2012 / 07:24

  Jaaaah, een review over de wake up-light! Ik wil al superlang zo’n ding, maar wil niet teleurgesteld worden … En over dat lettertypeboek wil ik ook wel een review, dat sprak me ook wel aan 🙂

 31. Isabel 23 november 2012 / 15:08

  Leuk om te zien! Ik heb zelf wel een nachtkastje waar wat spulletjes staan, bodylotion enzo. Gewoon lekker voor ‘s avonds 🙂

 32. Jolien 23 november 2012 / 23:44

  Volgens mij is het heel fijn wakker worden met zo’n Wake Up Light!

 33. Roxanne 24 november 2012 / 11:39

  Ziet er uit als een fijn nachtkastje! Het design van je wake up light is ook erg mooi 🙂

  Mijn nachtkastje ligt vol met zooi. Er staat ook een wake up light op, die heb ik eens getest en toen wilde ik hem houden want ik vond hem fijn. Er ligt altijd wel een boek, een stapel tijdschriften, lippenbalsem en soms ook keelsnoepjes. In de laden liggen ook dingen zoals zalfjes (tantem/midalgan), voetcreme, en een heleboel rommel! Ik moet mijn nachtkastje een keer opruimen denk ik.

 34. Kim 24 november 2012 / 19:56

  Ik ben heel benieuwd naar je review over het boek….ik heb hem “gevraagd” aan de Sint dus ik ben super benieuwd wat jij ervan vindt!

 35. Noor 27 november 2012 / 15:22

  Mooi nachtkastje! En die warmtepleisters lijken me echt fijn haha. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.