We gaan het halen!

Een week geleden stonden er 20 pagina’s klaar voor in de schoolkrant, veel te weinig. Nu zijn alle 48 gewoon vol! We hebben bijna te veel stukken! We hebben met z’n allen keihard gewerkt. De een harder dan de ander, maar dat geeft ook niet.

Zelf moet ik nog een aantal pagina’s afmaken, omdat ik zo veel pagina’s ben gaan maken. Van de 48 pagina’s zijn er 11 door mij gemaakt. We hebben een redactie van 12 mensen, haha! De volgende keer moet ik maar weer iets minder doen.

Er zijn ook een aantal mensen die echt geweldige stukken hebben geschreven, ik ben blij dat we zulke leuke mensen in de redactie hebben. De echt geweldige stukken komen, om heel eerlijk te zien, niet bij mij vandaan. Helaas! Maar ik leer steeds meer.

Onze schoolkrant wordt tegenwoordig gemaakt via Schoolmagazine.nl, wat echt geweldig goed gaat! Hierin kunnen we onze pagina’s leuk en gemakkelijk bewerken. En we hebben laatst nog een cursus gehad hiervoor. Op 10 maart komt de schoolkrant uit en dan kunnen jullie hem ook online bekijken op deze website. Is dat tof of is dat tof?

5 reacties

 1. Lieke 24 februari 2011 / 08:21

  Leuk! Ben benieuwd 🙂

 2. Saskia 24 februari 2011 / 08:22

  En of dat tof is. Gaaf dat het jullie is gelukt. Ben benieuwd naar jullie schoolkrant..

 3. Nathalie 24 februari 2011 / 15:28

  Ik ben benieuwd 🙂

 4. Floor 27 februari 2011 / 15:13

  Supertof! Ik ben benieuwd 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.