Webshoptip: Hollandsche Daemes (+winactie!)

Laatst kreeg ik een heel leuk mailtje van Anouk, of ze mij een pakketje mocht sturen. Zij en haar moeder zijn samen eigenaresses van de webshop Hollandsche Daemes. Hier verkopen ze papierwaar en handwerk. En om het even concreter te zeggen, handgemaakte sleutelhangers, zelf ontworpen ansichtkaarten, do-it-yourself pakketjes voor sleutel- hangers, gelukspoppetjes, en ga zo nog maar even door. Ik ontving een aantal items uit de webshop, deze laat ik graag aan jullie zien!

En oja… onderaan dit artikel vind je ook nog een winactie!

De totale inhoud van mijn pakketje, super cute!

Als eerst de kaartjes. Links is een beterschapskaart, dan ‘zomaar een kaartje’ en de laatste een always smile kaartje. Deze drie vind ik echt heel erg leuk!

Wat de kaartjes nog meer bijzonder maakt is dat er ook veel aandacht is besteed aan de binnen- en achterkant. Van voor lijkt het een mooie, maar simpele kaart, maar wanneer je verder kijkt zie je dat het wel degelijk bijzondere kaartjes zijn.

De kaartjes hebben trouwens ook erg fijne prijsjes, dat is wel zo prettig! De ansichtkaarten kosten 1 euro (maar er is nu 50% op een groot deel van de kaarten) en de wenskaarten (met envelop) kosten 1,40. Als je bedenkt dat je zo een redelijk uniek exemplaar hebt is dat niet duur, toch?

Verder kreeg ik een DIY setje om een sleutelhanger te maken. Ik moet nog even kijken hoe ik dit ga doen, want echt heel handig met naald en draad ben ik niet, haha. Maar wel heel erg leuk!

Verder zaten er in mijn pakketje nog een aantal leuke ‘Holland’ stickers en cadeaulabels (te zien op de eerste foto en ook hieronder zie je ze nog langs komen!)

Mijn favoriet? Dit kaartje… Die past perfecto tussen de rest van mijn vrolijke kaartjes!

Winactie!

En ook speciaal voor jullie hebben ze bij Hollandsche Daemes hun best gedaan! Op de bovenstaande foto zie je het pakketje dat je kunt winnen. Wat zit er precies in het pakketje?

 • Twee ansichtkaarten, ‘Groetjes uit Holland’ en de foto van de molen helemaal boven aan het artikel
 • Een pakketje met Holland Stickers (2 verschillende soorten)
 • Een setje cadeaulabels  (2 verschillende soorten)
 • Een handgemaakte Holland sleutelhanger

Ik denk zomaar dat dit pakketje perfect is voor iemand die aan Postcrossing doet! Mocht je nu niet winnen, maar wel enthousiast postcrosser zijn, er is in de webshop zelfs een speciale categorie Postcrossing!

Om mee te doen moet je alleen even een reactie achterlaten met de boodschap dat je graag meedoet! Meedoen kan t/m vrijdag 7 september 24:00.

Ik vind dit echt super schattige spulletjes en een erg leuke webshop. Door alle leuke Holland kaartjes gaat het wel kriebelen om ook aan het postcrossen te gaan, haha! En dat het een moeder-dochter shop is maakt het natuurlijk nog leuker! Ik zou zeggen, neem eens een kijk je op hollandschedaemes.nl! Wat vinden jullie van de webshop, ga je eens kijken of kende je hem al? Enneh… doe je mee? 😀

25 reacties

 1. Hilde 3 september 2012 / 13:18

  Wat een leuke spulletjes allemaal, ik doe graag mee (:

 2. Carola 3 september 2012 / 13:53

  Ik doe toevallig aan Postcrossing & daarvoor is dit inderdaad wel heel erg leuk! Dus ik doe mee 🙂

 3. Joyce 3 september 2012 / 14:15

  Wauw wat een leuke spulletjes! Ik doe mee! Leuk voor postcrossing

 4. Nathalie 3 september 2012 / 14:44

  Super schattig! Ik doe ook mee 🙂

 5. Ilse 3 september 2012 / 14:51

  Ik heb deze webshop wel eens voorbij zien komen, ik ken Anouk al wat langer dus kende het concept al en vind het een super leuk idee! Ook leuk dat ze aandacht besteden aan de binnen- en achterkant, vaak zijn die super saai. Maar ik stuur nooit kaartjes dus ik laat deze actie aan me voorbij gaan haha.

 6. Lotte 3 september 2012 / 14:53

  Super schattige spulletjes! Ik doe graag mee!

 7. Isabel 3 september 2012 / 15:28

  Ja ik doe mee! Mijn vader doet aan postcrossing, misschien dat ik nog wel wat aan hem geef haha! Het zijn zulke leuke kaartjes 😀

 8. Anouk 3 september 2012 / 15:56

  Bedankt voor je leuke blog over Hollandsche Daemes, Lisanne! Veel plezier met je eigen spulletjes! Zie dat er al een aantal aanmeldingen zijn voor de winactie, ik hoop dat de winnaar er veel plezier van heeft!

  PS: met lijn kom je ook heel ver bij de DIY sleutelhanger! 😉

  • Lisanneleeft 3 september 2012 / 16:11

   Hahaha, dat is een goed idee! Daar had ik nog helemaal niet aan gedacht 😛

 9. Marielle van Veen 3 september 2012 / 17:11

  Hallo Lisanne,

  Ik zou heel graag mee willen doen met deze winactie, want een vriendin van mij is zondag jarig en die houdt hier heel erg van!

  Liefs,

  Marielle

 10. Esmée 3 september 2012 / 17:14

  Ahw wat een super leuke dingen <3
  Ik doe meee 🙂

  Liefs

 11. Hanna 3 september 2012 / 17:58

  Echt heel erg leuk, I’m in! xoxo

 12. Nikita 3 september 2012 / 18:20

  lol zou vreemd zijn als ik vanuit BE een kaartje stuur met groeten vanuit Holland XD

 13. angela 3 september 2012 / 20:09

  Ik doe ook heel graag mee! Wat een super leuke winactie! 😀
  Daarnaast ben ik natuurlijk ook een grote fan van je blog, ik volg hem elke dag!

 14. Ilse 3 september 2012 / 20:11

  Ik doe zeker mee want ik vind het geweldig om kaartjes te sturen. 🙂

 15. Evelien 3 september 2012 / 20:13

  Ik doe echt heel graag mee met deze winactie!
  Ik ben begonnen met postcrossing en het werkt echt verslavend.
  Toen ik dit artikel las en ook zag dat er een winactie aan verbonden was
  wilde ik meteen mee doen! Super gaaf!

 16. Roxanne 3 september 2012 / 20:46

  Als Postcrosser had dit wel meteen mijn aandacht ja. Wat een leuke spulletjes! Ik doe graag mee 🙂

 17. anouschka 3 september 2012 / 22:05

  Ik ken hem niet, maar ik hou van postcrossing 🙂 dus ik ben helamaal blij met als ik weer een leuke webshop tegen kom. Dan gaat het het bij mij alweer kriebelen. Je hebt mij nieuwsgierig gemaakt. Dus, ik doe mee! graag zelfs 🙂 echt een leuke winactie!

 18. Nadine 3 september 2012 / 22:50

  Ik doe heel graag mee!

 19. Liliane 3 september 2012 / 23:01

  Wat een leuke spulletjes! Ik doe graag mee 😀 Denk dat ik hier een vriendin die in New York zit erg blij mee kan maken, een kaartje vanuit Nederland!

 20. Wies 4 september 2012 / 11:23

  Ja ik doe graag mee! Door de steun die ik van mijn lieve vriendjes en vriendinnetjes krijg stuur ik graag kaarten! Super leuk dus om deze naar ze op te sturen en hun ook er kennis mee te laten maken!

 21. Dorothee 4 september 2012 / 19:24

  Hoi Lisanne,

  Vandaag heb ik te horen gekregen dat ik zo weinig energie heb door een traag werkende schildklier. Even slikken. Even googlen. Zo ben ik op je site terecht gekomen. Leuke positieve site die mij weer laat glimlachen. Dank je wel!
  Enne complimenten voor je leuke winactie met medewerking van Hollandsche Daemes!

  Vrolijk groet,
  Dorothee

 22. Linsey 7 september 2012 / 16:19

  Leuk, zo’n winactie! De site is niet helemaal mijn smaak, maar ik weet zeker dat je iemand hier heel erg blij mee kunt maken 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.