Mijn Week van de Teek Vlogweek BEGINT!

Een week lang neem ik je mee in mijn leven door middel van vlogs. Ik film mijn leven, gewoon zoals het is. Niet mooier gemaakt, gewoon écht, puur. Dat deed ik vorig jaar ook, dit jaar opnieuw! We beginnen vandaag!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Je kan de video’s van vorig jaar hier ook nog terugkijken.

De Week van de Teek begint officieel morgen, maar mijn vlogweek begint lekker vast vandaag. Om 12:00 kun je mijn eerste vlog verwachten!

DELEN:

13 reacties

 1. MamaOnderneemt / Mama Lifestyle Blog 10 april 2016 / 06:30

  Hoi Lisanne, zijn ze er bij jou pas 1, 5 jaar geleden achtergekomen dat je Lyme hebt? Gisteren hoorde ik Berdien ook al zeggen dat ze er pas na 12 jaar achter zijn gekomen. Wat bizar. En wat slecht dat je je behandeling zelf moet betalen. Heel oneerlijk. Alsof het je eigen schuld is dat je de ziekte hebt, terwijl iedereen door een teek gebeten kan worden. Mijn vriend is jaren geleden in Frankrijk ook door een teek gebeten. Gelukkig liep dat goed af. Ondanks dat ik de vlogweek “leuk” vind (wat klinkt dat misplaatst om te zeggen) is het ook heel. Wat meer awareness creëren rondom deze slopende ziekte is niet verkeerd. Want zoals jij zegt: gewoon zoals het is, deze ziekte is zeker niet gewoon. Niet alledaags en veel mensen weten niet wat voor impact een simpele tekenbeet kan hebben op je leven. Ik ben heel blij om te horen dat je naast veel pijn en misschien ook wel verdriet jezelf ook een leuk leven vindt hebben. Ik hoop zo dat je je met de IV kuur beter gaat voelen. Het is je zo gegund ?

 2. Lonneke 10 april 2016 / 06:49

  Bij mij is het juist andersom! Ik werd meteen getest op Lyme en die uitslag was ‘dubieus’ die was twee keer het geval waardoor ze er vanuit gingen dat ik de ziekte van Lyme had. Een aantal maanden later kwam er een andere diagnose.
  Hoe dan ook ben ik weer benieuwd naar je vlogs en hoop ik dat je het allemaal trekt deze komende drukke week 🙂

 3. Charelle 10 april 2016 / 07:58

  Super goed dat je dit dit jaar weer gaat doen Lisanne! Zo’n kijkje in iemands leven laat écht zien wat het betekent om Lyme te hebben. Ik zag je gisteren trouwens nog in de VIP tent maar je had je headphones op dus ik dacht nou, ik laat je wel met rust. 😉 Het was al vermoeiend genoeg gisteren! Ik heb er een uurtje bij kunnen blijven, maar het was wel echt een prachtig evenement waar ik echt blij van werd! (:

 4. marije 10 april 2016 / 08:07

  Goed dat je dit gaat doen. Bewustwording is zo belangrijk. Schrik er wel van dat het pas 1.5 jaar geleden bij jou is ontdekt. Hoop echt zo dat je nieuwe behandeling gaat werken!

  Ben benieuwd naar de vlogs!

 5. Lenneke 10 april 2016 / 08:17

  Ik vind het heel tof dat je dit weer doet. Ik hoop dat je je een beetje goed voelt deze week (nou ja, dat hoop ik altijd, maar you know what I mean) en dat je de energie hebt om alles te vloggen. Heldin!

 6. Jacqueline 10 april 2016 / 08:55

  Ik ga je vlogs zeker volgen! Mijn schoonzus heeft ook de ziekte van Lyme en wat ik van haar hoor, is het maar slecht gesteld met de zorg voor Lymepatiënten hier in Nederland. Schandalig eigenlijk. Zelf heb ik een andere chronische aandoening (EDS), ook niet leuk, maar volgens mij wel iets meer erkend dan Lyme (als de artsen überhaupt weten wat het is…).

 7. Daniëlle 10 april 2016 / 09:34

  Goed dat je ons meeneemt in jouw leven met Lyme. Ik denk dat het inderdaad nog steeds bij veel mensen “onbekend” is. Ik ga je vlogs bekijken en ik hoop natuurlijk dat het je niet teveel energie gaat kosten.

 8. Jennifer 10 april 2016 / 10:26

  Volgens mij ben ik jou naar aanleiding van je vlogs vorig jaar echt gaan volgen, dus ik kijk heel erg uit naar je vlogs. Ik vond het vorig jaar super interessant om te zien, en ook goed dat je laat zien wat Lyme precies is. Ik denk dat heel veel mensen het gevaar van teken wel kennen, maar niemand weet précies hoe ziek je er van kunt worden. Tenminste ik dacht vroeger altijd nou die teken, die gaan echt niet op mij zitten en anders vind ik ze wel. Nu denk ik er wel beter over na!

 9. Astrid 10 april 2016 / 10:46

  Hey Lisanne,

  Ik vind het echt super goed dat je dit doet! Vorig jaar heb ik ook jouw filmpjes bekeken en dit jaar ga ik zeker weer kijken!

  Liefs!

 10. Miriam 10 april 2016 / 11:55

  Wat goed en fijn dat je dit weer doet! Ik weet nog wel hoeveel indruk het heeft achtergelaten de vorige keer. Heel veel succes en sterkte met alles!

 11. Aileen 11 april 2016 / 14:21

  Super goed dat je dit weer doet! Vorig jaar heb ik je ook je vlogs gekeken en ik vond dat best wel heftig! Ik had geen idee dat (chronische) lyme zo erg kon zijn! Als ik vroeger gebeten werd door een teek werd daar vreemd genoeg helemaal niet zo moeilijk over gedaan. Gewoon verwijderen en klaar. Nu achteraf schrik ik daar wel van. Dat had heel anders kunnen aflopen!
  Nogmaals, ik vind het echt tof dat je dit doet om het meer onder de aandacht te brengen! Heel veel succes deze week, ik kijk met je mee!
  Liefs ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.