Week van de Teek vlogweek: Hoe gaat het nu?

Vanaf 3 april, aanstaande maandag, begint de Week van de Teek. Ik begin nu alvast met mijn Week van de Teek Vlogweek! In deze video vertel ik hoe het het afgelopen jaar is gegaan, voordat ik je meeneem in mijn leven.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Kijk jij ook weer mee dit jaar? Om 12 uur komt de eerste video online!

10 reacties

 1. Marije 1 april 2017 / 07:23

  Heftig om te zien weer. Vooral ook wat het nu doet met je ouders. Zo verdrietig om te horen.

  Wel fijn dat je nog lichtpuntjes ziet en stappen zet.

 2. Tiffany 1 april 2017 / 08:56

  Ik lees je blog altijd en kijk je vindeo’s dus ik wist hoe het afgelopen jaar voor je is geweest. Toch nog steeds heftig om te horen als je alles zo in een kort verhaal verteld. Ik hoop dat het anel weer wat beter gaat met je moeder en dat de nieuwe behandeling je gaat helpen zodat het met jou ook weer wat beter gaat!

 3. Sofie 1 april 2017 / 09:05

  Goed dat je ook de heftige dingen wil laten zien zoals ze zijn!

 4. Jacqueline 1 april 2017 / 09:08

  Dat zijn best een hoop heftige dingen die je het afgelopen jaar mee hebt gemaakt.
  Ik ga mijn best doen om je filmpjes in de week van de teek te volgen. Heb meestal niet het geduld om vlogs uit te kijken, maar vind dit toch wel heel interessant.

 5. Lisette 1 april 2017 / 09:22

  Ik volg je al een aantal jaar maar ik ben niet zo goed in reacties achtergelaten. Wat ontzettend heftig allemaal Lisanne! Ik gun het je zo dat het beter met je mag gaan. Goed van je dat je gaat vloggen voor de week van de teek. Ik ga ze zeker allemaal kijken. Heel, heel veel sterkte!

 6. Josephine 1 april 2017 / 10:15

  Echt een goede vlog, Lisanne. Ik vind het heel knap dat je zo goed je verhaal kunt vertellen voor de camera. Zelf zou ik dat niet kunnen. Het is natuurlijk helemaal geen leuk verhaal, maar je hebt gelijk dat mensen maar beter kunnen weten hoe het echt is om Lyme te hebben. Ik volg je nu ongeveer een jaar, dus het meeste had ik inderdaad op je blog al gelezen. Wat een zwaar jaar heb je achter de rug! Ik vind het heel verdrietig dat de thuiszorg zo lang op zich heeft laten wachten dat je ouders er aan onderdoor zijn gegaan. Daar kan ik zo boos om worden. Ik hoop dat je beide ouders in de komende maanden weer iets zullen bijkomen, en dat het jou lukt om het klinghartprotocol (schrijf je dat zo?) en de ozontherapie vol te houden. Veel sterkte! Ik ga zeker proberen om deze week je vlogs bij te houden.

 7. Aileen 1 april 2017 / 10:49

  Ik vind het lastig om de goede woorden te vinden hier, maar ik vind het enorm dapper dat je die week vlogt. Misschien wel heftig om te zien, maar ik denk juist dat het nog steeds belangrijk is om meer bewustzijn voor de ziekte van Lyme te krijgen.
  Ik heb het al eens eerder gezegd volgensmij, maar voordat ik jou video’s, jaren geleden nu alweer, zag had ik werkelijk geen idee hoe heftig de ziekte kan zijn.
  Ik vind het altijd heel erg om te horen en te lezen dat er weinig aan gedaan kan worden en dat er ook nog zo weinig hulp aan je geboden werd van buitenaf.
  Ik ben in elk geval super blij voor je dat je Ming gevonden hebt, of hij jou, jullie zijn voor zover ik zie en lees ontzettend leuk samen!
  Ook nog heel veel beterschap en sterkte voor je moeder, hopelijk voelt zij zich snel beter!
  Veel liefs ♡

 8. Maaike 1 april 2017 / 12:46

  Hey Lisanne,
  ik volg je blog al een paar jaar. Ik kijk echt met tranen in m’n ogen naar je vlog. Ik hoop zo erg dat de therapieën die je binnenkort gaat volgen je situatie iets beter maken, en dat je moeder ook snel een beetje opknapt. Heel veel sterkte <3

 9. Anke 1 april 2017 / 13:04

  Je hebt echt een heftig jaar gehad! Heb mega veel respect voor je dat je zo eerlijk bent en alles verteld zoals het is. Vind ik heel knap!
  Heel veel sterkte ❤❤
  Xx Anke

 10. Darina 1 april 2017 / 19:59

  Ontzettend heftig allemaal…ik vind je heel dapper en heb veel respect voor je. Heel veel sterkte, ook voor je ouders xxxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.