Week van de teek – Vlogweek! Waarom?!

Vanaf morgen zal ik een week lang mijn leven gaan vloggen! Ik laat je zien hoe mijn leven met chronische lyme eruit ziet. Zelf vind ik dat ik een goed leven heb, maar ik ben me bewust van het feit dat het voor anderen best een eye-opener kan zijn. Daarom: de vlogweek!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Mocht je benieuwd zijn naar meer info over lyme, ik heb er een aparte pagina over gemaakt, die vind je hier.

Week van de teek vlogweek

Komende week is het week van de teek! In deze week wordt er vanalles aan gedaan om de bekendheid en bewustwording rondom teken en tekenbeetziekten te vergroten. Ik heb zelf de ziekte van Lyme, dat is een tekenbeetziekte, ik heb deze ziekte 9,5 jaar geleden opgelopen door (waarschijnlijk) een teek. Het heeft maar liefst negen jaar geduurd voordat er een diagnose gesteld werd, dus mijn lyme is nu chronisch. Ik neem je mee in mijn leven door middel van video.

Het is voor mij heel persoonlijk en ik vind het ook wel een beetje eng. Maar tegelijkertijd ben ik ook wel bewust van het feit dat de reden waarom ik het zo eng vind, tegelijkertijd de reden is dat het zo belangrijk is om te laten zien. Dus, dat ga ik doen!

Verder denk ik niet dat ik ‘s ochtends nog veel blogposts zal publiceren zoals ik normaal elke ochtend wel doe, vloggen kost al veel energie.

Ga jij mijn vlogweek volgen?

DELEN:

33 reacties

 1. Lauri 12 april 2015 / 16:13

  Heel veel respect dat je het gaat doen! Ik ben komende week in Parijs en mis de hele week van de teek, behee…. Zaterdag ga ik meteen al je vlogs kijken! Ik zei al tegen mama dat ik zo trots op je ben dat je dit toch doet. Respect en sterkte deze week. Liefs Lauri

 2. Marion 12 april 2015 / 16:56

  Echt heel knap dat je het gaat doen. Als ik het filmpje bekijk en ik hoor wat je allemaal vertelt… ik word er een beetje emotioneel van. Ik kan zien hoeveel het voor je betekent. Nogmaals, ik vind het echt mooi dat je dit gaat doen. Ik zal je vlogs dagelijks bekijken. En als het niet gaat, dan gaat het niet. Denk vooral om jezelf. XX

 3. Ilse 12 april 2015 / 16:56

  Ik ga je vlogs zeker volgen. Super dat je dit doet.
  Niet bang zijn, er zullen ongetwijfeld reacties volgen die je liever niet ziet en er zullen zeker mensen zijn die zich een hoedje schrikken als ze zien hoe slecht je er echt aan toe bent, maar het is echt goed dat je dit doet. Je blog straalt voor de rest zoveel positiviteit uit, je komt zelf zo blij en energiek over in je video’s en je blogartikelen, dit mag er ook wel eens bij.
  Veel succes en niet te veel proberen doen, hoor. Als het niet lukt, film je maar even niet of minder.

 4. Elize 12 april 2015 / 16:59

  Super goed! Natuurlijk ga ik het helemaal volgen 🙂

 5. Celeste 12 april 2015 / 17:09

  Wat super leuk dat je het toch gaat doen! En ja, natuurlijk ga ik het volgen!

 6. lonneke 12 april 2015 / 17:10

  Wauw Lisanne, wat een puur en oprecht mooi filmpje.
  Ik ben ontzettend benieuwd naar je vlogs en ga ze zeker volgen.
  Prachtig meid, zo’n mooi initiatief.
  Liefs Lonneke

 7. Margot 12 april 2015 / 17:17

  Ik ben heel benieuwd! Gaaf dat je het toch gaat doen!

 8. Laleh 12 april 2015 / 17:20

  Bedankt voor het delen.
  Ik kijk uit naar de komende vlogs, al zal het voor
  mij ook wel herkenbaar zijn en daardoor hard aan kunnen komen.
  Goed dat je dit doet.

  XX

 9. Berdien 12 april 2015 / 17:21

  Stoer! Super stoer dat je jezelf de komende week zo gaat laten zien.

 10. Marielle 12 april 2015 / 17:21

  Woow, wat knap dat je dit gaat doen! Tuurlijk ga ik je vlogs bekijken! En ik wist niet dat het bij sommige zo erg kon zijn, wat is het toch een rot beestje!

 11. Dina 12 april 2015 / 18:21

  Echt goed dat je dit doet! Veel mensen zijn zich helemaal niet bewust van wat zo’n klein (rot)beestje kan aanrichten.

 12. Linda 12 april 2015 / 18:22

  Respect, wat een eerlijke video! Ik ben heel benieuwd…

 13. Anita | mindjoy 12 april 2015 / 18:32

  Ik ga het zeker volgen, goed dat je mensen meer bewust wil maken wat een tekenbeet met je kan doen en hoe je dagen eruit zien. Mooie video!

 14. Sophie 12 april 2015 / 18:44

  Wauw, ik vind het echt heel knap dat je ondanks je lyme je dit toch gewoon allemaal doet! Daar kun je echt heel trots op zijn.

 15. Miss Paperfection 12 april 2015 / 19:09

  Heel knap dat je dit doet. Ongelooflijk dat je dat zolang had zonder dat je het wist. Ik ben me er pas de laatste jaren van bewust wat zo’n klein beestje kan aanrichten dus ik let heel goed op. Ik ga zeker naar je dagelijkse vlogs kijken. Succes ermee!

 16. Rehappy 12 april 2015 / 20:35

  Heel knap van je dat je gaat vloggen. Ik ga je volgen!

 17. Nadia 12 april 2015 / 21:13

  Ohh Lisanne, je filmpje… Ik ga je vlogs zéker volgen!

 18. Silke 12 april 2015 / 21:18

  Ik reageer meestal niet, maar wauw! Ik heb zoveel respect hiervoor. Ik ben erg benieuwd naar de vlogs, super stoer dat je dit gewoon gaat doen (of in ieder geval proberen 🙂

 19. Nienke 12 april 2015 / 22:02

  Ik ga het zeker volgen! Veel succes deze week 🙂

 20. Frouckje 12 april 2015 / 22:39

  Gisteren was Lyme op het nieuws. Moest natuurlijk aan jou denken. Hopelijk helpt zo’n groot onderzoek de ziekte beter in kaart te brengen. Respect voor hoe jij ermee omgaat.

 21. Renate 12 april 2015 / 22:52

  Ik vind het heel stoer dat je het aandurft om te gaan vloggen en ik ben er heel benieuwd naar! Ik kijk zeker morgen!

 22. Elke 12 april 2015 / 23:56

  Ik ga je vlogs zeker kijken, ben benieuwd wat je ervan zult maken. Wees niet bang dat mensen het niet interessant zullen vinden, die mensen kunnen dan toch gewoon een filmpje overslaan? Vind het trouwens best apart om jou zo te horen praten, het lijkt anders dan anders, klopt dat? Ik heb zelf ook op onbepaalde momenten moeite met ‘goed’ praten en lastig om de goede woorden te vinden enzo, misschien dat het mij daarom opvalt. Anyhow, veel succes met het vloggen! En als het te veel is, dan vind je toch wel weer een oplossing om het beter voor jezelf te maken 🙂 Vind het iig super goed dat je je met jouw bereik inzet voor de awareness!

 23. Henny 13 april 2015 / 06:57

  Ik ga je vlogweek zeker volgen. Ik vind het erg belangrijk dat hier aandacht voor is. Er is nog veel onbekendheid over. Goed dat je dit doet!

 24. Tiffany 13 april 2015 / 07:31

  Ik ga je vlogs zeker volgen! Wat goed van je dat je het gaat doen en dat je er zo over kan vertellen, ik zie wat het met je doet. Succes met de vlogs!

 25. Mieke 13 april 2015 / 09:42

  Knap hoor! Ik ga je zeker volgen. Succes! X

 26. Deisy 13 april 2015 / 12:06

  Heel bijzonder dat je dit gaat doen meis! Echt iets waar je trots op mag zijn. Ik ga je aankomende week dan ook echt volgen. X

 27. Femke 13 april 2015 / 15:51

  Wat enorm knap zeg, ik ben heel benieuwd naar je vlogs dezes week. Ik kan me voorstellen dat je het spannend vindt, maar ik denk dat je super respons gaat krijgen!

 28. Anneleen 13 april 2015 / 18:48

  Ik krijg hier al volop kippenvel door… Heel veel respect, Lisanne!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.