#WeekvandeTeek vlogweek – Alles gaat aan me voorbij

Tijd voor alweer de vierde vlog! Dagen als deze heb ik eigenlijk best vaak. Niet goed, maar ook niet slecht. Wel een beetje rare dagen, in de video leg ik uit waarom!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

dag-nummero-4

Ik ben benieuwd wat je van de vlog vond!

30 reacties

 1. Linda 16 april 2015 / 12:18

  Ik volg al de hele week je vlogs en het blijft heftig om te kijken. Het doet me beseffen dat heel veel mensen – waaronder ikzelf – de kleine fijne dingen véél meer zouden moeten waarderen, zoals jij dat doet: de zon die schijnt, dat het ‘s avonds langer licht is… de mensen om je heen; ik besef niet altijd hoe waardevol dat is, en dat ik gewoon kan doen wat ik wil en niet de hele dag in bed hoef te liggen door de pijn. Ik heb echt zo’n respect voor jou en deze vlog-week is echt een eye-opener!

 2. lifesabout 16 april 2015 / 13:06

  Ik kreeg er tranen van in mijn ogen toen je het had over al die lichtpuntjes. Zo dapper van je! Ik wens je ontzettend veel lichtpuntjes toe, eindeloos veel!

 3. Harriët 16 april 2015 / 13:26

  Soms ben je echt mijn heldin.

 4. Henny 16 april 2015 / 13:32

  Heftig om te zien wat lyme met mensen doet. Ik besef dan weer dat ik veel geluk heb gehad. Een aantal jaren geleden heb ik een tekenbeet gehad in mijn been (tijdens een vakantie in Noorwegen). Een zeer onhandige arts heeft hem eruit gehaald. Weer thuis kreeg ik een rode kring op de plek van de beet. Ik heb toen van de huisarts antibiotica gekregen. Als ik nu jou vlogs zie besef ik des te meer dat het ook anders had kunnen lopen. Sterk van je dat je kijkt naar de kleine dingen die het allemaal waard maken. Ik wens je heel veel sterkte toe!

 5. Inge 16 april 2015 / 13:45

  lieve lisanne,
  Net alsof het leven aan je voorbij gaat, dat herken ik. Maar je eigen wereld gecreerd die mooi, veilig en warm is. Het lijkt of je de innerlijke rust hebt waar mensen een leven lang naar smachten.
  Je bent een inspiratie!

  • Caroline 16 april 2015 / 19:28

   Deze reactie is natuurlijk niet aan mij. Maar ik vind ‘m wel heel mooi. Zit in een soortgelijke situatie en met de jaren komt er idd die rust.

   Lisanne, gisteren vond ik het echt heel pittig. Vooral omdat ik het idee altijd nog had dat je wel iets meer kon als ik. Dat het gelijk opgaat deed me veel verdriet. Jij hebt meer hulp dat is het verschil. Niet dat er niemand mij wil helpen, maar dat is een lang verhaal. Maar ik heb grootse bewondering voor je, en hoop zo dat je iig een stuk beter word! Liefs Caroline

   • Inge 16 april 2015 / 20:04

    Caroline, dank voor je reactie. Ik wens je veel innerlijke rust!

 6. Renate 16 april 2015 / 13:46

  Ik herken heel erg dat je zei dat mensen dan vragen of er nog dingen zijn op dat moment waar je gelukkig van word (soms krijg ik zelfs de vraag of ik het leven nog wel zie zitten) en ik ben sowieso altijd wel iemand geweest die naar de kleine dingen keek, maar door jouw blog te lezen ben ik de lichtpuntjes steeds meer gaan zien! Ik kan ook intens gelukkig worden als de zon bijvoorbeeld schijnt!

 7. Tiffany 16 april 2015 / 14:15

  Herkenbaar dit soort dagen, die heb ik ook regelmatig. Ik was blij om te zien dat je deze dag niet zo veel pijn had. Heel mooi hoe jij altijd lichtpuntjes kan zien, hierdoor zie ik zelf in mijn eigen leven ook steeds meer lichtpuntjes.

 8. Nienke 16 april 2015 / 14:16

  Ik vond het stukje waar je zat te typen leuk, geen idee waarom! Een beetje asmr achtig met je lange nagels en het geluid van het typen! Wou dat ik het ook zo kon! En toen je over Tim sprak begon je helemaal te stralen 🙂

 9. Emily 16 april 2015 / 14:34

  Dat wat je zegt over dat het voelt alsof het leven aan je voorbij gaat, en dat je slechts aan ‘t toekijken bent op zo’n dag: yep, helemaal! Zo herkenbaar.
  Ik vind ‘t echt heel dapper dat je deze vlogs maakt. Vind ‘t heel interessant om ze te bekijken!

 10. Laura 16 april 2015 / 14:37

  Ik kijk nu sinds het begin van je vlogweek en blijf mij verbazen dat je het gewoon allemaal deelt. Dat lijkt mij heel moeilijk. Maar aan de andere kant is het ook weer goed voor ons om te zien wat zo’n ziekte allemaal met je kan doen. Ik vind het echt heel bijzonder dat je dit allemaal met ons deelt!

 11. Xaviera 16 april 2015 / 14:40

  Heel mooi om te zien en te horen dat je zo kunt genieten van de zon en die kleine lichtpuntjes. Ik ben heel blij voor je dat je zo’n ontzettend lieve vriend hebt en ouders waar je altijd bij terecht kunt! Fijn dat je zo snel kunt typen, dat stukje was erg leuk om te zien.

 12. Margot 16 april 2015 / 14:57

  Knap hoe jij van die kleine dingen kan genieten! En een goede reminder dat ik dat ook moet blijven doen.

 13. Berdien 16 april 2015 / 15:43

  Mooie blog weer. Echt knap dat je ondanks je ziekte nog zo kan benoemen van wat je vrolijk maakt. Chapeau.
  En de tekst dat het leven soms aan je voorbij gaat kwam wel even binnen.
  Ik vind je stoer in ieder geval.

 14. Rosalie 16 april 2015 / 16:58

  Ik kreeg tranen in mijn ogen bij het stukje over wat jou zo blij maakt. Wat ben jij een mooi mens, van binnen en van buiten! Heel veel hartjes en lichtpuntjes voor jou <3 <3 <3 <3 <3

 15. chantal 16 april 2015 / 17:36

  Heel veel gaat aan de meeste van ons voorbij, daarom is het ook zo bijzonder dat jij ondanks alles nog steeds kan genieten van de kleine dingen. Een inspiratiebron ben je!

 16. Sarah 16 april 2015 / 19:21

  Vreemd rustgevend om naar je typen te kijken! ^_^
  Over het wat serieuzere gedeelte… ik vind echt dat je alles heel duidelijk en ook mooi uitlegt en laat zien. Ik ‘ken’ je pas sinds het begin van deze vlogs maar ik ben blij dat je de mooie dingen van het leven kan zien. Weet niet wat je eraan hebt, maar: ik vind je dapper!! X

 17. Angelique 16 april 2015 / 20:28

  Prachtig hoe je van de ‘kleine’ dingen kunt genieten. Tot morgen!

 18. Vanessa 16 april 2015 / 21:09

  Ik herken het heel goed: je leven dat voorbij gaat en je alleen maar kan toekijken. Ik zie iedereen rondom me verder gaan met zijn leven. Een leuke job, kinderen, toffe hobby’s… En wij kunnen alleen maar hopen dat we morgen een goede dag hebben. Momenteel zit ik in een moeilijke periode en daarom heb ik moeten beslissen om minder te bloggen. Jouw vlogs en lichtpuntjes geven me veel steun. Ik heb veel respect voor je hoe je uit elke dag het beste kan halen!

 19. Eline 16 april 2015 / 21:25

  Oke ik val in herhaling, maar wat stoer dat je dit deelt!

 20. Linda 16 april 2015 / 21:44

  Mooie duidelijke vlog weer Lisanne, het is voor mij erg herkenbaar dat de dagen zo wisselend zijn en sommige dagen waarin je weinig inspanning levert, jou zo leeg kunnen zuigen. Net als dat alles aan je voorbij gaat, heel apart. Hopelijk krijg je vaker goede dagen! 😉 En ik kijk nu al uit naar de vlog van morgen!

 21. Mirjam 16 april 2015 / 22:21

  Ik wens je ontzettend veel kleine genietmomentjes toe Lisanne!

 22. Sylvia 17 april 2015 / 01:01

  Ik worstel met iets heel anders als jij en zit in een heel andere levensfase,maar veel van wat jij dagelijks meemaakt is ook voor mij heel herkenbaar. Niet alleen de nare dingen, zoals het weinig kunnen op een dag, maar ook het kunnen genieten van de kleine dingen.

  Ik heb dat door de jaren heen echt moeten leren en ik vind het dan ook ontzettend knap en sterk van jou dat jij dit nu al kunt. Bovendien geef je, door jouw verhaal te (durven) delen op je blog, veel aan anderen, daar mag je heel trots op zijn.

  Zonder dat je het wist heb je mij in ieder geval kunnen inspireren tot het maken van mijn eigen blog en daar ben ik je heel dankbaar voor. Dank je wel!

  Ik wens je veel sterkte in je strijd tegen Lyme en hoop dat je medicijnen snel voor verbetering gaan zorgen.

 23. Anneleen 17 april 2015 / 19:25

  Wat kan je snel en goed typen 🙂 ik lig even op bed, te soezen, en jij lag in de vlog ook op bed en dan leek het me even of we waren aan het Skypen ofzo 😉

 24. Hester 4 mei 2015 / 12:53

  Je outfit is echt leuk, dat shirtje en dat blazertje! En wow, ik wist niet dat jij jouw blogjes zo vloeiend tikte, ik neem na bijna elke zin wel even een ‘denkpauze’ ofzo haha. Heerlijk geluid in elk geval, dat typen, en fijn dat je het niet verleert. Ik vond je er trouwens goed uitzien in deze vlog 🙂 Dat de dagen aan je voorbijgaan herken ik wel een beetje, ik heb het ook wel eens. Op schooldagen minder dan normaal, omdat je er dan toch uit bent en dingen meemaakt – al kan een middag/avond wel zo aan me voorbijgaan zonder dat ik het merk – maar in de vakantie kan de woensdag precies hetzelfde zijn als de dinsdag en de maandag en weet ik eigenlijk ook niet wat ik nou echt gedaan heb. De tijd gaat gewoon voorbij. Maar ik kan er wat aan doen, en jij kan dat minder goed, omdat het bij jou natuurlijk niet echt een keuze is.

  (Ik heb je vlog trouwens wel gekeken hoor, maar ik keek er eerst een paar en daarna ging ik pas reageren, dus vandaar dat mijn reacties zo snel achter elkaar komen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.