#WeekvandeTeek vlogweek – Een productief dagje!

Mijn allereerste Week van de Teek vlog staat online! Ik had een super productief dagje, legde bepaalde dingen uit aan jullie en nouja… je kan het allemaal bekijken op de video!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

 weekvandeteek-deel1

Ik ben benieuwd wat je van mijn eerste vlog vond! Was het heel anders dan je verwachtte?

46 reacties

 1. natanja 13 april 2015 / 12:24

  hoi lisanne
  ik heb net je vlog gezien en vind je een super vrouw
  ik wens je alle kracht toe die je nodig hebt

  groetjes natanja

 2. Eline 13 april 2015 / 12:30

  Jeetje Lisanne ik vind het best heftig om eerlijk te zijn! Te beseffen dat dit echt een goede dag voor je was terwijl ik zelf op mijn allerluiste dag nog veel meer doe. Goede eye opener dit!

 3. Jennifer 13 april 2015 / 12:44

  Tof dat je deze week vlogt! Ik heb me inderdaad regelmatig afgevraagd wat jij dan doet als je zo ziek bent en eigenlijk ‘weinig’ hebt om voor je bed uit te komen (in mijn beleving), maar ik zie dat je ook gewoon dingen kunt doen op een goede dag en het leuk kunt hebben. Dus dat is fijn!

 4. Vivian 13 april 2015 / 12:52

  Echt supergoed dat je dit doet! Heel bijzonder om te zien hoe het nu eigenlijk écht is.

 5. Lisa 13 april 2015 / 12:55

  Ook al zit ik met andere soort pijn, is de vlog herkenbaar.
  Ik vind het goed dat je dit plaatst.

  Liefs.

 6. Kim | Kimsbloglife 13 april 2015 / 13:16

  Hoi Lisanne, wat fijn dat je speciaal een vlogweek doet om Lyme meer bekend te maken. Heel fijn om eens te zien hoe een dag er bij jou uitziet. Je hebt zo’n grote, mooie blog en helpt zoveel mensen bv. via bloggroepen op Facebook en dergelijke, dat het vaak lijkt alsof er niets aan de hand is. Daar mag je echt trots op zijn, dat je dat allemaal doet ondanks de vermoeidheid en de pijn. Ik vind het heel goed dat je je kop niet laat hangen, en anderzijds ook heel goed dat je nu eens laat zien dat het toch niet allemaal vanzelfsprekend is en dat het je veel moeite kost. Ik wens je nog veel goeie, productieve dagen toe!

 7. Hilde 13 april 2015 / 13:24

  Ik vind het heel knap dat je deze week gaat vloggen! Denk dat je zo inderdaad voor veel meer ‘awareness’ kan zorgen, in ieder geval bij mij, dankjewel 🙂

 8. Angelique 13 april 2015 / 13:36

  Deze volg is zeer herkenbaar en voor mij erg confronterend. Nou ja vooral de reacties op je vlog vind ik confronterend. Dat mensen vinden dat dit een inactieve dag is. Ik bedoel niet dat ik hun reactie lullig vind, maar meer dat ik ook zulke dagen maak als jij maakt. Op een gegeven moment raak je hier zo aan gewend. Ik weet ergens wel dat dit niet ‘normaal’ is, maar dat vergeet je dan. Ik heb zelf overigens (voor zover ik weet geen Lyme), maar onverklaarbare chronische pijn en psychische problemen.
  Heel goed dat je dit doet! Ik ben benieuwd naar je volgende vlog! Liefs

 9. Tiffany 13 april 2015 / 13:42

  Goed gedaan, knap van je! Ik vind het ontzettend bijzonder hoe jij ondanks alles een ontzettend optimistisch en leuk persoon blijft. Jouw dagen lijken wel een beetje op die van mij. Ik snap natuurlijk wel dat dit een goede dag voor jou was en je ook vaak slechte dagen hebt, die veel zwaarder zullen zijn dan mijn slechte dagen. Ik kijk uit naar de vlog die morgen online komt!

 10. Elke 13 april 2015 / 13:45

  Was heel benieuwd, stoer dat je alles laat zien!! 🙂

 11. Laleh 13 april 2015 / 13:48

  Leuk dat je dit hebt gedaan.
  Goed om te zien hoe de dag van een andere
  Lymie eruit ziet.

  X

 12. Simone 13 april 2015 / 13:58

  Ik vind het super dapper van je dat je deze week gaat vloggen! Zo kan iedereen er een aardig goed beeld van krijgen.

 13. Rehappy 13 april 2015 / 14:00

  Wat kom jij toch lief over zeg. Ik heb van begin tot eind geboeid gekeken. Echt super dat je dit doet!

 14. Anneleen 13 april 2015 / 14:03

  Ik vind het echt heel fijn en knap van je dat je een vlogweek doet! Best confronterend vind ik om te zien hoeveel pillen je moet slikken… Ik kijk al uit naar je volgende vlog! Tot morgen!

 15. Renate 13 april 2015 / 14:16

  Ik vind het fijn dat je vlogt en vooral omdat ik me best wel erg in je herken en het is fijn om te zien dat ik niet de enige ben! Ik ben nu al benieuwd naar de vlog van morgen!

 16. Sandra 13 april 2015 / 14:24

  Leuk dat je vlogt Lisanne! Ik vind het tof om te zien dat je alles uit je dag haalt en dat je gelukkig wordt van de dingen die je kan doen. Ik ben zelf ook chronisch ziek en herken veel dingen. Ik kijk uit naar je volgende vlog!

 17. Shifra 13 april 2015 / 14:25

  Aah, wat een leuke vlog! Knap dat je nog zoveel kunt vertellen en vloggen, met zo weinig energie. Ik was van plan maar een stukje te kijken (druk met scriptie!! Haha.) maar voordat ik het wist had ik je hele vlog gekeken! Mooi mens!;-) Zet hem op deze week! X

 18. lonneke 13 april 2015 / 14:57

  Wat een leuke en oprechte vlog Lisanne!
  Ik vind het zo mooi dat jij niet zoals sommige andere alle happy sides of life laat zien maar ook gewoon de dingen die rot zijn en waar je dagelijks last van hebt. Je bent echt een krachtige vrouw!
  Liefs Lonneke

 19. Kattebelletjes 13 april 2015 / 15:10

  Super dat je dit durft! Iedereen een kijkje in je dagdagelijkse leven geven lijkt me niet zo vanzelfsprekend. Goed gedaan!

 20. Yvonne 13 april 2015 / 15:39

  Goed gedaan! Ik ga de rest van je vlogs zeker kijken.

 21. Jessica 13 april 2015 / 16:10

  Hoi lisanne ,
  Heb je vlog gezien , super dat je het durft ,
  Dit geeft een inkijk van wat je dagelijks moet doorstaan en Pff wat een medicijnen ! Je bent een toppertje meis ,
  Ben benieuwd naar de rest van je vlogs

 22. Margot 13 april 2015 / 16:29

  Wat goed dat je dit doet! En ik vind het knap hoe positief jij kan zijn ondanks alles wat je tegenhoudt.

 23. Veronique 13 april 2015 / 16:54

  Super knap en moedig dat je dit doet! Ik kan me niet voorstellen hoe het is om chronisch ziek te zijn, maar ik weet wel zeker dat ik niet zo positief zou kunnen zijn als jij bent. Ik vind jou echt een inspirerende vrouw!

 24. Veronique 13 april 2015 / 16:54

  PS Ook heel lief van je vriend dat hij je zo goed helpt met alles! 🙂

 25. Sarah 13 april 2015 / 17:43

  Wat goed en dapper dat je dit doet! Ik ben via via voor het eerst op je blog en vind alles interessant – van lyme disease tot bureau make over! Mijn situatie is wat anders dan die van jou, maar ik herken wel veel…
  Liefs, Sarah

 26. Anouk 13 april 2015 / 18:00

  Lieve Lisanne wat goed dat je laat zien wat jij o een dag kan doen. En wat het hebben van Lime inhoud voor jou in ieder geval. Dat zal waarschijnlijk ook voor iedereen anders zijn. Echt respect voor jou dat je dit wil laten zien.

 27. Sheela 13 april 2015 / 18:12

  Nu zien we pas echt hoe het is, ik had niet verwacht dat het zo heftig was. Ik heb respect voor je en ik hoop dat het alleen maar beter zal gaan met je. Je bent een topvrouw!

 28. Xaviera 13 april 2015 / 19:13

  Wat goed dat je precies laat zien hoe je dag gaat, zoals ik al eerder zei geeft dit denk ik veel bewustwording bij mensen hoe het is om zo ziek te zijn. Mooi dat het een aardig goede dag was voor je, ik vind het knap dat je toch nog best wel veel hebt kunnen doen!

 29. Kirsten 13 april 2015 / 19:19

  Wauw Lisanne, je doet het geweldig! Veel herkenning, dus vond het wel pittig om te zien, maar ik zie en hoor je enthousiasme en dat bewonder ik enorm 🙂

 30. Malou 13 april 2015 / 19:20

  Heel stoer van je dat je aan het vloggen bent! Het is echt een eye-opener voor mij =] Dikke knuffel.

 31. isabelle 13 april 2015 / 19:29

  Schitterend hoe je dit doet… wetende dat het echt niet makkelijk is om zo open hierover te praten. Ik heb enorm veel respect voor je. Het is misschien cliché maar probeer toch nog te genieten vd kleine dingen … en van Tim. Dikke knuffel

 32. Marloes/GLAMOURMOES 13 april 2015 / 19:46

  Ontzettend leuke vlog! En ik ga nog even je introductiefilmpje terug kijken! Fijn dat je een lekkere productieve dag hebt gehad!

 33. Elize 13 april 2015 / 19:47

  Wat ben je goed bezig Lisanne! Ik keek er al de hele dag naar uit om te vlog te bekijken haha!
  Het aantal pillen dat je moet slikken is toch best confronterend. Wel heel fijn dat je een goede dag had. Je hebt echt een hoop gedaan zeg! En wat kom je toch vrolijk over. Heerlijk om te zien 🙂
  Ben benieuwd naar de rest van de vlogs!

 34. chantal 13 april 2015 / 20:50

  heel bijzonder om zo met je mee te kijken. Ook goed voor wat meer sympathie voor alle mensen die met vermoeidheid en chronische klachten te maken heb. En dankzij jou heb ik me vandaag extra goed gekleed voor ik de bossen in ging en extra gecheckt na de wandeling. Dus sowieso bedankt daarvoor. Ik hoop dat je hele week zo blijft.

 35. Anne 13 april 2015 / 21:23

  Bijzonder om op deze manier een kijkje te hebben in jouw leven. Wat een pillen zeg! En respect voor Tim, lief dat hij zo goed voor je zorgt.

 36. Nicky 13 april 2015 / 21:51

  Wat confronterend. En wat heb je geluk met een vriend zoals Tim!

 37. Lisanne 14 april 2015 / 08:50

  Mijn eerste reactie was: wat super chill dat je tegen het genius broos kunt! 😉

  Haha, nee maar leuk gedaan Lisanne! Klonk inderdaad als een goede dag, fijn! Ik zal je de rest van de week volgen en ik denk dat ik je video’s ga delen, lyme moet echt bekender worden!!

 38. Audrey 14 april 2015 / 10:51

  Heel goed dat je over je leven vlogt om een beeld te geven! Het maakte op mij vooral indruk dat je dit een goede dag noemde, terwijl je in vergelijking met gezonde mensen nog relatief weinig productieve uren in je dag hebt. Dat zorgt ervoor dat ik nog meer respect heb voor je positiviteit! 🙂

 39. Shirley 14 april 2015 / 11:26

  Wat indrukwekkend om te zien. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook weleens dacht ‘maar waarom is ze dan zo moe?’ en ‘doet ze dan helemaal niet zo veel?’ Ik denk velen met mij. Ik vind het dapper dat je dit doet en denk dat er zo veel mensen, inclusief ik, zich meer bewust worden van alles. Keep up the good work!

 40. Linda 14 april 2015 / 12:08

  Wat een mooie open blog! Je ziet al redelijk veel in jouw artikelen, maar zo’n hele dag meekijken vind ik best indrukwekkend. Heel goed dat je dit doet en zo ook meer bewustzijn creëert!
  Ik zag gisteren een item op het Jeugdjournaal over de week van de teek, ook erg interessant en goed dat er daar ook aandacht voor is!

 41. Anita | mindjoy 14 april 2015 / 14:10

  Stoer dat je het aangaat Lisanne! Bewustzijn creëer je alleen door het te laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.