35 reacties

 1. Swaen 14 april 2015 / 12:15

  Alles op je eigen tempo maar zo krijg je wel van alles gedaan. Ik vind het heel knap en goed van je dat je dit online zet!

 2. Anne 14 april 2015 / 12:22

  Naar om te zien als je zoveel pijn hebt. Kusje op!

 3. Hilde 14 april 2015 / 12:36

  Ik vind het best heftig om te zien hoeveel pijn je hebt, had daar geen idee van! Echt dapper van je dat je anderen mee laat kijken in je leven!

 4. Nienke 14 april 2015 / 13:00

  Heftige dag precies 🙁 veel respect dat je dit wil delen. Ook erg knap van Tim hoe die voor je zorgt en je ziekte een deeltje mee draagt. Ik vraag me wel af hoe dat is, een relatie hebben terwijl je ziek bent. Gaat het dan niet elk moment over je ziekte of slagen jullie er een beetje in af en toe te ontsnappen?

  • Lisanneleeft 14 april 2015 / 13:47

   Tim is echt de beste! Hij helpt met alles en natuurlijk vindt hij het soms weleens stom, maar het is super knap hoe hij ermee om kan gaan.

   We hebben het wel heel fijn samen! Zoals deze vlog en gisteren samen gezellig even de deur uit, soms zitten we samen boven te gamen of gewoon lekker samen niks-doen of serie kijken ofzo. En ik vind het heerlijk om naar Tim te luisteren terwijl hij vertelt wat hij allemaal heeft gedaan die dag, want hij maakt natuurlijk wel gewoon volle werkdagen enzo. Hij vindt zijn werk super leuk, dus hij kan er altijd heel enthousiast over vertellen 😀

   En je ziet het niet, maar op de dag van deze vlog is Tim ‘s avonds nog even op bezoek geweest bij zijn ouders bijvoorbeeld. En soms gaat hij even naar de bar op het KIM (waar hij werkt/leert) of naar iets anders daar als er iets leuks is. Of in het weekend naar zijn vrienden! Ik laat Tim daar wel heel vrij in, ik ben dan wel bereid om wat van mijn energie in te leveren zodat hij nog gewoon leuke dingen kan doen! Ik ben ziek, en ik heb hulp nodig van Tim, maar ik wil niet dat hij ‘samen met mij ziek is’, of in elk geval zo min mogelijk, hij moet wel gewoon een leuk leven kunnen leiden en leuke dingen kunnen doen, vind ik. En dan heeft hij weer leuke dingen te vertellen aan mij, haha, win-win 😀

   • Anieke 14 april 2015 / 18:13

    Wat ontzettend goed om te lezen. Heel bijzonder! Ik ben heel blij dat jullie het zo fijn hebben samen, dat zegt ook wel wat over jullie relatie 🙂

   • Hester 4 mei 2015 / 12:49

    Dit viel me ook op; ik vind het echt superlief zoals Tim voor je zorgt en ik denk dat hij daar ook wel voldoening uit haalt, maar het lijkt me toch ook wel zwaar voor hem. Ik denk inderdaad niet dat je hem ‘beperkt’ ofzo, maar jullie relatie zal toch anders zijn dan een relatie van een stel waarbij beide personen gewoon gezond zijn; jij bent ook gewoon een leuk persoon, maar dat kun je soms misschien toch minder minder laten blijken dan je zou willen omdat je gezondheid je tegenhoudt. Ik vind het supermooi om te zien dat het toch gewoon zo goed werkt tussen jullie 🙂

 5. Margot 14 april 2015 / 13:05

  Stoer dat je dit deelt! En de vraag die Nienke stelt vind ik wel een hele goede.

 6. Iris 14 april 2015 / 13:08

  Jeetje, wat knap dat je je zo kwetsbaar op durft te stellen, maar tegelijkertijd ook een eye-opener! Ik denk dat je ook zeker je doel behaalt met deze vlogweek, het wordt opeens zoveel duidelijker hoe het is om met een zware ziekte te leven. Daarnaast ook veel respect voor Tim, wat een ontzettend lieve, behulpzame vriend!

 7. Angelique 14 april 2015 / 13:08

  Heb naar je vlog uitgekeken. Geëmotioneerd door je vlog. Wat een nare pijn en vervelend dat je niet uit je woorden kunt komen. Je ziet zo’n duidelijk verschil tussen de vlog van gisteren en vandaag in je functioneren.
  Hoe is het voor jou om jezelf terug te zien?

 8. Berdien 14 april 2015 / 13:09

  Heftige vlog om te zien. En ik denk dat het voor veel mensen echt een eye-opener is dat Lyme je zo te grazen kan nemen. Echt stoer dat je dit durft te delen, you rock!

 9. Renate 14 april 2015 / 13:12

  Ik heb de vlog weer aandachtig zitten bekijken en ik herken me er natuurlijk weer best wel erg in! en ik vind het trouwens ook heel lief en knap van Tim dat hij zo goed voor je zorgt!

 10. Nicetobeout 14 april 2015 / 13:15

  Heftig om te zien en dat allemaal door zo’n klein beestje…. Wat voor pijn heb je nou precies dan?

  • Lisanneleeft 14 april 2015 / 13:52

   Lastig te omschrijven, juist omdat het voor mij zo gewoon is! Ik heb veel verschillende soorten pijn, maar het zit 24/7 door mijn hele lichaam. Ik ga erover nadenken hoe ik het het beste kan omschrijven!

   De oorzaak is in elk geval oa dat de Borrelia (en co) mijn zenuwstelsel door de war schoppen. En de Bartonella geeft bijvoorbeeld ontstekingen in de hersenen, het is vast voor te stellen dat je dat ook wel voelt, soms is de hoofdpijn echt verschrikkelijk!

 11. Joanne 14 april 2015 / 13:26

  Confronterend en heel erg herkenbaar. Ik vind het echt SUPER dapper en goed dat je dit doet. <3

 12. Harriët 14 april 2015 / 13:28

  Wow wat weer herkenbaar. Tim is wel echt een schatje, net als mijn vriend gelukkig. Wordt toch een stukje makkelijker als je zon lieve leuke hulp hebt. Vindt het echt tof datj e dit vlogt! Ik wou wel een iets langere reactie maken maar echt dikke hoofdpijn dus morgen weer.

 13. Anouk 14 april 2015 / 13:54

  Heftig om te zien dat je zoveel pijn hebt en niet kan doen wat jij wil. Het lijkt mij ook moeilijk om dingen bijna alles over te moeten laten aan een ander. Gewoon weg omdat t gevaarlijk kan zijn of vanwege de pijn. Echt diep respect voor jou meis.

 14. Nans 14 april 2015 / 15:42

  Lisanne, zo erg dat je zoveel pijn hebt! Vermoeidheid is al ellendig, maar dan nog pijn erbovenop…
  Ik vind het knap hoe je ermee omgaat en ook knap van Tim.
  Nans

 15. Jis 14 april 2015 / 18:00

  Heftig om te zien, maar wel heel tof dat je dit deelt.. Liefs, Jis

 16. Rehappy 14 april 2015 / 19:07

  Ik vond dit wel heftig om te zien. Lief dat Tim zo goed voor je zorgt.

 17. Jessica 14 april 2015 / 19:11

  Wat een heftig filmpje weer , vind het erg dat je Zoveel pijn hebt .
  En dat je ondanks al die pijnen toch zo positief blijft

 18. Janneke 14 april 2015 / 20:19

  Hoi Lisanne,
  Wat een enorm respect heb ik voor jou. Ik bewonder je om hoe je met je ziekte omgaat. Wat heb jij een kracht en doorzettingsvermogen. Hetzelfde geldt voor Tim, wat een kanjer is dat. Fijn dat hij ook zijn eigen leven kan leiden en ook dingen voor zichzelf kan doen. Ik vind het heftig om te zien dat je zoveel pijn hebt. Je volgs zijn erg boeiend, emotioneel en leerzaam, ik denk dat dit voor veel mensen een hoop duidelijkheid schept over je ziekte. Ga zo door, je bent geweldig. Ik hoop dat ze ooit een medicijn of behandeling vinden zodat ze lyme kunnen genezen.
  Groetjes

 19. Nadia 14 april 2015 / 20:22

  Wat naar om je pijn te zien… Ik probeer me steeds voor te stellen hoe het is om zoveel pijn in je hele lichaam te hebben maar ik vind het lastig om me dat voor te stellen, pijn is natuurlijk een heel vaag en ongrijpbaar iets, lastig in woorden uit te drukken denk ik. Ik vind het wel erg fijn om je vlogs te zien, ik vind je zo’n leuke meid!

 20. Vanessa 14 april 2015 / 20:26

  Lieve Lisanne, ik vind het heftig om te zien hoeveel pijn je hebt. Vlogs laten zoveel meer zien dan een foto overzicht. Ik vind het knap dat je deze filmpjes met ons deelt. Ik hoop dat veel mensen zullen beseffen hoe erg het is om chronisch ziek te zijn. Vind het trouwens super hoe je, ondanks de pijn, zo positief blijft. Je mag trots zijn op jezelf! En Tim verdiend zeker ook een complimentje. Het is duidelijk dat hij goed voor je zorgt, heel lief van hem!

 21. Simone 14 april 2015 / 20:37

  Echt heftig om te zien dat je zoveel pijn hebt. Toch ben ik blij dat je dit met ons deelt. Hopelijk kun je de taboe doorbreken!

 22. Zo simpel is dan geluk 14 april 2015 / 22:36

  Heel erg knap van je dat je door middel van vlogs laat zien hoe jouw leven eruit ziet. Dapper! Wel heel erg heftig om te zien dat je zoveel pijn hebt. Besef nu ook eigenlijk pas hoe het voor mensen om mij heen is om mij te zien wanneer ik heel veel pijn heb. Ik blijf het knap van je vinden dat je ondanks alles zo positief blijf. En ook hulde aan Tim dat hij zo goed voor je zorgt.

 23. Kim | Kimsbloglife 14 april 2015 / 22:40

  Wat erg dat je zoveel pijn hebt 🙁 Maar wat heb je geluk dat Tim zo goed voor je zorgt! Maar daar zal hij vast wel veel liefde voor terugkrijgen, anders zou hij dat niet doen! Nog een vraagje over de nagellak: gebruik je een gewoon nagellakje of een gelnagellakje onder de Sensationailslamp? Hoe doe je het precies? Want ik zou ook wel eens andere lakjes onder de Sensationailslamp willen proberen 🙂

 24. Marloes/GLAMOURMOES 14 april 2015 / 23:00

  Aaaah wat fijn dat Tim ook zo zorgzaam is. Gelukkig kan je ook genieten van kleine dingen. Ik blijf je vlogs volgen!

 25. alita 14 april 2015 / 23:48

  heb je jezelf weleens (wellicht in eerder stadium) laten doormeten? via bio-resonantie, tegenwoordig ook direct alles weer ‘recht te zetten’. in elk geval ook een aanrader voor mensen met vage klachten die niet weten dat ze ziekte van Lyme bij zich dragen… #zomaar een ongevraagde tip

  • Lisanneleeft 15 april 2015 / 00:42

   Nee, nog niet! Ik ben nu natuurlijk bezig met een behandeling, maar heb ook veel gehoord van bio-resonantie icm Lyme inderdaad. Toch gekozen voor de meer ‘standaard’ behandeling, maar wie weet is dit iets voor later 🙂 (kan natuurlijk maar 1 ding tegelijk doen helaas)

 26. Celeste 15 april 2015 / 08:25

  Moet zeggen dat ik het behoorlijk heftig vind om te zien wat lyme met je lichaam heeft gedaan. Ik vind het niet alleen onwijs stoer en knap van je dat je ons deze week meeneemt, maar ik denk dat het ook heel goed laat zien hoe belangrijk het is om beter op eventuele tekenbeten te letten.

 27. Caroline 17 april 2015 / 18:04

  Wat jij en Tim doen vind ik heel goed. Dat hij ook zijn eigen gang kan gaan. Mijn vriend is ouder en wil dit niet. Daar heb ik moeite mee. Want op deze manier is het alsof ik zijn leven afneem. Daar lijd ik weleens onder. Kunnen we een gesprek tussen de mannen regelen?

 28. Anneleen 17 april 2015 / 18:44

  Best wel heftig om je zoveel pijn te zien hebben. Lijkt me echt vervelend en frustrerend… Wat hierboven ook al gezegd wordt, ook heel veel respect en bewondering voor Tim! Hij zorgt goed voor je, mooi om te zien!

 29. Sofie 20 april 2015 / 11:22

  Zo, ik heb eindelijk de tweede vlog kunnen zien! Heel herkenbaar, het ene moment lijkt het “ok” te gaan en het volgende moet je daar de gevolgen van dragen.

  Ook herkenbaar dat je eigenlijk alleen buiten komt als iemand je meeneemt, dat is bij mij ook zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.