#WeekvandeTeek Vlogweek – Tim gaat een jaar weg!!

Woensdag kreeg ik heftig nieuws te horen! En ik ging lekker samen met Tim een rondje rijden met de auto en een ijsje eten.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

vlog-weekvandeteek-5

Ik ben benieuwd wat je van de vlog vond! En wat je van Tim zijn toffe nieuwtje vond natuurlijk.

56 reacties

 1. Celeste 17 april 2015 / 12:22

  Wat ontzettend gaaf dat Tim een jaar in Engeland kan studeren. Ik kan me voorstellen dat het erg dubbel is omdat je hem dan moet missen (en hij jou natuurlijk), maar het is natuurlijk wel een hele toffe ervaring. Verder blijf ik het echt onwijs knap van je vinden dat je blijft vloggen, ondanks dat het zo vermoeiend af en toe voor je is. Liefs!

 2. Joyce 17 april 2015 / 12:27

  Wauw Lisanne ik zie in zoveel dingen gewoon een weerspiegeling van mijn leven! Fijn gevoel dat ik dan niet alleen ben ofzo! Ik vind je echt een topwijfie en een lieve schat. Zo gaaf dat Tim die Master krijgt! Oh, en lekker he met de auto rijden. Ik doe dit ook een keer of 2 per week met mijn vader en ik ontspan daar ontzettend van en geniet ook van alles wat ik zie ! Grappig dat jij dat ook zo fijn vind.

  Liefs

 3. Eilish (artisticstateofmind) 17 april 2015 / 12:44

  Ik heb zelf CRPS en dat is vooral heel heftige zenuwpijn. Ik leg het altijd uit alsof iemand een mes in mn hand steekt en tegelijkertijd staat die in de fik. Dan kunnen mensen wel een voorstelling maken.

 4. Simone 17 april 2015 / 12:45

  Ik vind je zo ontzettend dapper. En ik bewonder echt dat je dit doet. Toch vraag ik me af, en klinkt misschien ook wel raar. Maar verveel je je geen moment? Of heb je ook soms moeite om jezelf te vermaken? Dat zou ik me wel goed kunnen voorstellen.

  • Lisanneleeft 17 april 2015 / 13:17

   Eigenlijk verveel ik me niet zo veel! Soms wel hoor, maar vaak ga ik dan een of ander stom tv programma kijken en dan gaat de tijd vanzelf voorbij, hihi. En als ik me goed genoeg voel zijn er natuurlijk ook genoeg dingen die ik kan doen!

 5. Ilse 17 april 2015 / 12:55

  Wat heftig dat Tim zomaar een heel jaar naar Engeland gaat! En wat goed hoe je hiermee omgaat en zo blij voor hem bent. Ik denk dat veel vrouwen het al niet leuk zouden vinden om hun vriend een jaar te moeten missen en jij bent dan nog zo afhankelijk van hem en het is toch momenteel een van de weinige mensen rond je, dus super dat je hem dit gewoon gunt.
  Ik vind het trouwens super dat je dit doet, dat vloggen om zo te tonen hoe je leven met Lyme er echt uitziet. Ik denk dat jij en je omgeving (Tim en je ouders) er echt op de best mogelijke manier mee omgaan en alles op de best mogelijke manier georganiseerd hebben.
  En dikke proficiat voor Tim trouwens! Ik kan me voorstellen dat hij onwijs blij is. 🙂

 6. Vanessa 17 april 2015 / 12:58

  Wat een leuk nieuws dat Tim een jaar naar Engeland mag! Lijkt me inderdaad erg dubbel omdat je hem dan moet missen maar natuurlijk ben je ook blij voor hem en dat is lief van je. Ik vroeg me meteen af hoe je dat dan gaat doen, aangezien Tim veel voor je doet? Leuk dat jullie een rondje zijn gaan rijden, ik kan daar ook van genieten! Fijn dat je even uitleg geeft over de pijn, zo hebben we nog een beter beeld van hoe je je voelt.

  Ik heb een vraagje. Ik ben namelijk benieuwd naar hoe Tim en jij ermee omgaan binnen jullie relatie? Ik ga er bv. vanuit dat jullie buitenshuis niet zoveel dingen kunnen doen samen en ik vraag me dan af hoe jullie daar mee omgaan en hoe jullie toch genoeg tijd maken voor elkaar. Ik zou het heel interessant vinden mocht je daar iets over vertellen of schrijven. Ik heb nog niet zo lang CVS en ik heb het best moeilijk met het feit dat mijn vriend en ik nu minder kunnen doen samen. Daarom zou ik het fijn vinden om jouw ervaring te horen of te lezen. Alvast bedankt!

  • Lisanneleeft 17 april 2015 / 13:16

   In het weekend doen we wel graag samen dingen. Even samen naar de winkel of een rondje lopen oid buitenshuis!

   Maar aangezien we natuurlijk samen wonen brengen we ook veel tijd samen door. Soms komt Tim gezellig bij me zitten als ik op bed lig en gaan we samen serie kijken. Of samen boven zitten gamen (heel sociaal hahaha). En we hebben altijd leuke gesprekken! We hebben het gewoon heel fijn samen, daar heb je helemaal niet zo veel voor nodig, eigenlijk 🙂 gelukkig maar! Gewoon samen zijn is al fijn 😀

 7. Angelique 17 april 2015 / 13:05

  Het blijft echt super tof en stoer dat je dit doet.

  Ik heb een hele brutale vraag: hoe kan je intiem met elkaar zijn als je zo veel pijn hebt?

  • Nienke 17 april 2015 / 13:10

   Ik vroeg me eigenlijk wel hetzelfde af als Angelique. Doe je dan nog echt wel wat koppels doen?
   Wat fijn voor Tim dat hij geselecteerd is, proficiat ! Ga je dan alleen blijven wonen of weer even naar je ouders ?

  • Lisanneleeft 17 april 2015 / 13:11

   Niet. Haha!

   Maar zoals je ook in mijn vlogs ziet is het ook heel wisselend hoe ik me voel, dat kan in zulke gevallen dus ook een voordeel zijn 🙂

   • Angelique 17 april 2015 / 13:27

    Wat mooi dat je daar zo eerlijk antwoord op geeft. Mijn chronische ziekte heeft nl. ook heel veel invloed hierop. Waarschijnlijk heb ik daarom de moed om het te vragen 😉

    • Caroline 17 april 2015 / 17:43

     Deze week geef je wel een heel goed beeld van jezelf. De vlogs vind ik heel fijn, omdat ik me nu niet meer zo alleen voel in mijn situatie. Zelf ben ik ook 10 jaar ziek. De laatste 4 het ergst. Ik vraag me af of jij wel visite krijgt? Buitenom je familie dus.
     Ik hoop dat je na deze week kan blijven vloggen af en toe. Mij geeft het echt rust. Hoewel ik de eerste dag zo moest huilen. Ken namelijk geen mensen in de situatie waarin ik zit. Nu lees ik dus dat er nog veel meer zijn…

     • Lisanneleeft 17 april 2015 / 18:09

      Gek is dat he, het lijkt alsof ze er niet zijn, maar wanneer ik me dan blootgeef, dan blijken er veel meer mensen te zijn die ook een eerlijk berichtje plaatsen dat ze zich zo herkennen. Mooi is dat 🙂

      Ik krijg eigenlijk bijna nooit visite, maar ik vind dat niet zo heel erg, kost me namelijk heel veel energie, dat praten en luisteren enzo. Wie weet in de toekomst weer! Ik hoop het want ik was ooit best een sociaal persoon wat dat betreft 🙂

   • daphne 18 april 2015 / 10:16

    ik vroeg het me eerlijk gezegd ook af. kunnen jullie wel gewoon samen knuffelen of doet dat ook teveel pijn?
    komt tim wel af en toe terug naar nl tussendoor?
    en een andere vraag, je gaf ooit eens aan dat douchen te veel energie kost, hoevaak douche je dan en als je doucht krijg je dan hulp of lukt het ook alleen? en om de hoeveel tijd was je dan je haar? kan je je tussendoor nog opfrissen?

    ik vind deze vlogs echt heel interessant om naar te kijken, geeft echt een heel goed beeld.

 8. Tiffany 17 april 2015 / 13:07

  Wat ontzettend gaaf dat Tim die master mag gaan doen. Mooi om te zien dat je zo oprecht blij voor hem bent terwijl het voor jou ook niet makkelijk moet zijn. Wat angelique hierboven vraagt vraag ik me eigenlijk ook wel af, maar ik durfde het niet te vragen haha.

 9. Linda 17 april 2015 / 13:22

  Gefeliciteerd met Tim! Gaaf dat hij die kans krijgt. Wel heftig voor jou inderdaad, sterkte ook daarmee. Zo knap hoe je met alles omgaat wat op je pad komt!
  Ik zou het trouwens wel tof vinden als je zo nu en dan zou blijven vloggen; natuurlijk niet iedere dag maar gewoon af en toe eens een dagje uit je leven 🙂

  Ik vraag me dat ook wel eens af inderdaad wat Angelique vroeg, maar net als Tiffany durfde ik het ook niet te vragen haha.

 10. Harriët 17 april 2015 / 13:40

  Week van de Teek is ook wel een beetje de Week van held Tim! Echt top dat hij die master mag gaan doen. Ik las ergens dat je dan weer tijdelijk naar je ouders gaat waarschijnlijk, je gaat toch niet uit je mooie huisje?

  Ik moet toegeven dat ik elke dag uitkijk naar je vlogs en baal als ze voorbij zijn. Het is zo ‘heerlijk’ herkenbaar even, alsof ik niet alleen ben. Mijn pijn is iets minder maar icm met astma (of toch ook een co-infectie) is alles zo zwaar. Als zijn mijn betere momenten ook best heel goed en kan ik dan bijvoorbeeld nog wel reizen met het OV. Ik vind het vergelijken best stom ook. Het is wat je er zelf van maakt. Dit wordt een onsamenhangend verhaal hahaha.

  • Angelique 17 april 2015 / 13:46

   Ik begrijp je heel goed hoor met dat vergelijken. Ik heb dat zelf ook ( ook al heb ik iets anders dan Lyme). Ik voel me dan ook minder alleen. Zit in de mens denk ik om te vergelijken 🙂

  • Tamara 17 april 2015 / 13:52

   Hey Lisanne! Ik ben niet een hele trouwe volger van je (shame on me) maar ik vind de vlogs erg prettig! Voor mensen zonder lyme is het lastig voor te stellen hoe jouw leven eruit ziet. Zelf heb ik een chronische aandoening aan mijn gewrichten. Met name mijn knie is vreselijk. Het is echt niet vergelijkbaar met jou, maar dat hoeft ook niet. Ik wil mijn bewondering voor je uitspreken. Je bent een prachtige meid en ik vind het onwijs knap hoe je jezelf zo redt. Ook heb ik bewondering voor Tim en jullie relatie. Het zal voor jullie allebei niet makkelijk zijn. Ik heb wel een vraag aan je, misschien heb je het ooit geblogd, maar kun jij echt oud worden Lisanne? Sorry voor mijn vraag, maar ik vraag het me gewoon af. Ik vind het echt heel leuk om naar je vlogs te kijken. Mijn reactie is niet echt een samenhangend verhaal, maar ik wou het echt even kwijt. Ik vind je echt een toffe en bewonderenswaardige jonge meid!

   • Lisanneleeft 17 april 2015 / 15:29

    Dat weet ik eigenlijk zelf ook niet! Ik hoor wel steeds meer verhalen van mensen met chronische Lyme die komen te overlijden, maar ik weet er eigenlijk te weinig over om te kunnen zeggen hoe die kansen voor mij zijn (en over wat voor termijnen we het dan hebben). Misschien ook maar beter om niet te weten, hehe.

    Ik ga er in elk geval wel vanuit dat ik oud kan worden, maar echt iets nuttigs kan ik er dus niet over zeggen!
    Bedankt voor je lieve berichtje!

  • Lisanneleeft 17 april 2015 / 15:35

   Nee, we houden ons huis wel gewoon! Als het goed met me gaat wil ik natuurlijk wel terug kunnen. En uiteindelijk komt Tim natuurlijk ook gewoon weer terug! Dus in de tussentijd hebben we gewoon allebei twee huizen die we thuis kunnen noemen, haha.

 11. Nicetobeout 17 april 2015 / 13:49

  Knap uitgelegd wat voor pijn je hebt, maar (pijnlijk) duidelijk. En die ontstekingen in je hersenen moeten toch levensgevaarlijk zijn? Blijf me verbazen over dat dit door een teek komt, en het maakt mij ook wel een beetje bang eigenlijk. Ik kom zelf vaak in het bos bijvoorbeeld.. En wat Tim betreft hebben jullie dit ook wel goed samen goed besproken aangezien jij ook best afhankelijk van hem bent?

  • Lisanneleeft 17 april 2015 / 15:33

   Eigenlijk weinig besproken. Maar Tim die weet dat ik wil dat hij een zo normaal mogelijk leven leeft en hij weet dat mijn ouders altijd voor me willen zorgen als dat nodig is. En dit is gewoon een heel vette kans, iets wat hij heel erg graag wilde ook!

   En daarbij: stel dat hij geen master zou gaan doen, dan had het zo gekund dat hij een half jaar weg zou moeten om te varen. En dan kun je niet even terugkomen voor een weekendje en aan boord is internet vaak ook slecht. Dus wat dat betreft is dit ook nog beter, hehe. Dat wordt nu dus nog een jaartje uitgesteld 🙂

   • Nicetobeout 18 april 2015 / 22:47

    Ik vind het knap dat je het zo positief kunt bekijken, zou daar zelf slecht in zijn… Maar het laat maar weer jouw enorme positiviteit zien. Daar kan ik echt van leren en ik moet zeggen dat deze vlogweek mij echt helemaal overtuigd heeft van jouw kracht! Complimenten!

 12. Margot 17 april 2015 / 14:46

  Wat een gaaf nieuws, maar ook wel een beetje dubbel lijkt me.

 13. Stephanie 17 april 2015 / 14:50

  Knap dat je alles vastlegt, wie weet help je er iemand mee! En lijkt me heel heftig dat Tim een jaar weggaat, zou ik echt onwijs moeilijk vinden als mijn vriend zolang weg zou gaan. Lief dat je het hem gunt!

 14. Renate 17 april 2015 / 15:02

  Wat gaaf dat Tim een master in Engeland mag gaan doen, maar ik snap wel dat het ergens ook wel weer rot voor jou is! Wel heel leuk om te zien dat je toch nog heel blij voor hem kan zijn!
  Ik vroeg me eigenlijk af, omdat ik zelf dan ook chronisch ziek ben (ik heb sowieso fibromyalgie, maar ik ga nu dan ook testen of het misschien toch Lyme is) maar ik heb er jaren lang (ik ben inmiddels al 8 jaar ziek) best wel mee kunnen leven dat ik niet echt veel nuttige dingen kon doen en niet zo sociaal kon zijn, maar de laatste tijd knaagt dat toch heel erg aan me. Vooral het niet sociaal kunnen zijn. Hoe ga jij ermee om dat je bijvoorbeeld niet écht sociaal kunt zijn? ik neem tenminste aan dat naast je ouders en je vriend je ook niet echt veel contact hebt met mensen.
  En ik vind het trouwens ook stoer van je dat je gewoon alles eerlijk toegeeft, ook hierboven over het intiem zijn enzo! Daar hebben mensen denk ik echt wat aan! (:

 15. Inge 17 april 2015 / 15:08

  Wat ik niet zo goed begrijp is dat je zo blij bent voor je vriendje. Je mag ook gewoon heel erg balen, humeurig zijn, en hem onterecht een schuldgevoel aanpraten. Zo zijn vrouwen

 16. Elize 17 april 2015 / 15:56

  Wow wat een nieuws!! Gaaf hoor! Maar inderdaad ook wel extra heftig voor jou omdat hij je altijd met zo veel helpt. En ook echt super jammer dat je zelf niet mee kan.

 17. lifesabout 17 april 2015 / 16:34

  Gefeliciteerd voor Tim! En ik hoop dat je vlogarm snel beter wordt…straks houd je er nog een gespierde arm aan over haha.

 18. Anne 17 april 2015 / 16:34

  Wat tof voor Tim! Gefeliciteerd! Wel heftig allemaal, ook voor jou. Ik vind het leuk om te zien dat jij zo enthousiast voor hem bent, terwijl het echt niet leuk is om hem te moeten missen. Mocht je er wel verdrietig om zijn, of er erg tegenop zien, dan is dat heel normaal natuurlijk.

 19. Carlijn 17 april 2015 / 16:35

  Hey Lisanne, ik volg je blog al zeker een jaar, maar ik reageer eigenlijk bijna nooit. Ik wil even zeggen dat ik zo veel respect voor jou en Tim heb. Jullie staan zo positief in het leven en de manier waarop Tim jou helpt in alles is echt bewonderenswaardig! Ik kan me voorstellen dat het zo lastig voor je moet zijn om hem een jaar te missen, maar ik vind dat je er heel nuchter mee omgaat. Dat moet ook wel denk ik. Uiteindelijk komt alles toch op zijn pootjes terecht.

  Wat ik me afvraag is of je ook heel veel last hebt van prikkels. Ik zie dat je zo blij bent met het mooie weer, maar toch de hele dag binnen zit (dat is niet als verwijt bedoeld 😉 ). Kost het je te veel energie om buiten in het zonnetje te gaan zitten?

  Nogmaals ik vind het heel dapper van je om je week te vloggen! Heel veel succes, liefs

  • Lisanneleeft 17 april 2015 / 17:35

   Super lief, dankjewel!
   Dat van het buiten zijn heeft meerdere redenen:

   1. Het is hier in Den Helder lang niet zo warm als in veel andere plaatsen in het land (en ik heb het ook nog snel koud haha)
   2. Ik mag niet in de zon met mijn medicijnen
   3. Ik ben gevoelig voor licht. Gelukkig niet extreem, maar zonlicht kan wel heel fel zijn. Sommige lymies liggen de hele dag op bed met een zonnebril op in een donkere kamer, bizar. Ik heb dat meestal maar een heel klein beetje gelukkig! Maar het kost wel meer energie dus.
   4. Het zijn inderdaad ook veel prikkels. Mijn hoofd houdt niet zo van prikkels, daardoor is binnen zijn een stuk rustiger voor mij 🙂

   Maar als het nog mooier weer wordt dan ga ik wel gewoon eventjes buiten zitten, is fijn! Heb ik vorige week geloof ik ook een keertje gedaan, maar dus niet te veel.

 20. Silke 17 april 2015 / 16:39

  Wauw, wat ontzettend gaaf dat Tim naar Engeland mag om te studeren, maar wat klote (ja, sorry, haha) dat je hem dan zo lang moet missen. Lijkt me ook erg lastig voor jou omdat er dan zo’n grote hulp ineens weg valt. Maar vind het super tof dat je ook echt oprecht blij voor hem bent! Dapper hoor! Van jullie beide!

 21. Eline 17 april 2015 / 16:46

  Wat dubbel lijkt me dat, je bent natuurlijk superblij voor tim maar t zal voor jou wel echt moeilijk worden!

 22. Anouk 17 april 2015 / 17:05

  Wat ben je toch een kanjer!!! Voor Tim natuurlijk gefeliciteerd. Maar voor jou minder leuk natuurlijk al zal er tegen die tijd een oplossing zijn dat jij niet alleen hoeft te zijn. Ik vind het echt super dapper dat je ons als kijker laat zien wat er met jou gebeurt als jij pijn hebt of heel moe bent. Toch heb ik mss eens stomme vraag waar je mss geen antwoord op wil geven maar hoe doen jullie dat met het intiem zijn bv gaat dat dan ook niet of heb je af en toe wel zo’n moment dat je intiem kan zijn?

 23. Eline 17 april 2015 / 17:58

  Ik ben een stille volger.
  Maar wat knap hoe jij het allemaal doet!
  Ik vroeg mij af, heb je een te snelle of te traag werkende schildklier? Of iets anders.
  Ik heb zelf Graves ( te snel werkende) en heb hier (denk ik) behoorlijk last van.

  • Lisanneleeft 17 april 2015 / 18:12

   Dankje! Ik het de ziekte van Hashimoto, dat is een auto-immuunziekte aan de schildklier. Bij sommige mensen schopt dat het zo in de war dat de schildklier sneller gaat werken (komt niet zo vaak voor geloof ik), bij mij is mijn schildklierfunctie erg laag en moet ik dus vrijwel alles bijslikken (Gewoon schildklierhormoon, volgens mij is Hashimoto een stuk simpeler dan Graves wat betreft de oplossingen/behandeling). Maar ik heb nog wel standaard een ontsteking aan mijn schildklier, daar schijn je ook nog wel iets van te kunnen merken.

   • Eline 17 april 2015 / 19:29

    Leuk dat je antwoord!
    Aah, oké ik snap het. Ja, Internist vertelde dat je na een jaar er vanaf kan zijn. Maar in de meeste gevallen is dit niet.
    Dankje voor je antwoord 😉

 24. Sandra(hpw) 17 april 2015 / 18:10

  Je groene jasje in het begin van je filmpje is leuk! Waar heb je die vandaan?

  Ik heb nog wel ‘n vraag, dacht er na het zien van je vorige vlog ook al aan. Je geeft aan dat vragen altijd mag, maar toch heb ik nu zoiets van: zal ik ‘m wel of niet stellen, want ik denk eigenlijk dat de vraag heel privé is. En als je er geen antwoord op wil geven, dan snap ik dat! Want eigenlijk hebben wij (je lezers/kijkers) daar helemaal niets mee te maken 😉
  Zijn jij en Tim eigenlijk (nog) wel intiem, samen?

  Wat goed om te horen voor Tim dat hij een jaar naar het buitenland mag en gaat. Vind je het ergens niet erg, dat hij zo lang weg gaat? Hij is wel je steun en toeverlaat, toch? Oke, je hebt je ouders nog.. maar toch.

 25. Xaviera 17 april 2015 / 19:24

  Wat leuk dat Tim zijn master in Engeland mag gaan doen, gefeliciteerd! Wel heel rot dat je hem dan zo lang moet missen, ik hoop dat jullie dan vaak kunnen kletsen op Skype. 🙂

 26. Anneleen 17 april 2015 / 19:45

  Proficiat voor je vriend! Ik vind het echt heel mooi om te zien hoe trots je op hem bent en hoe blij je voor hem bent! Al kan ik me voorstellen dat het heel dubbel voor je is, omdat je zijn hulp zo hard nodig hebt… Jullie hebben een heel mooie relatie vind ik! Liefs!

 27. Marijke I easydailyfood 17 april 2015 / 20:33

  Ik zit je vlog (eerste die ik zie) vol verbazing en bewondering zit te kijken. Kom nog maar kort op je blog en vind je eerlijkheid erg bijzonder ben er stil van.. Xx

 28. Maaike 17 april 2015 / 20:35

  Ik volg je blog al een tijd, maar heb nog nooit gereageerd. Nu jij de moed hebt om je zo kwetsbaar op te stellen wil ik dat toch even doen. Ik heb enorm veel respect voor jou en voor Tim! Super knap hoe positief jij bent en hoe je geniet van kleine dingen. Daarin ben je een voorbeeld voor mij. Ik ben herstellende van een burnout en dat is niet echt vergelijkbaar is met jouw situatie, maar ik vind dit al heftig voor de relatie die ik heb met mijn vriend. Super knap hoe jullie dit ook samen doen! Mooi hoe oprecht blij je bent voor Tim! Ik wens jullie heel veel geluk en gezondheid samen!

 29. Kayleigh 17 april 2015 / 20:56

  Hey Lisanne,

  Wat ontzettend knap van je hoe je met alles omgaat! En ik vind ook dat je het super goed oppakt dat Tim een jaar weggaat. Mijn vriend is een half jaar naar het buitenland geweest en wil misschien ook weer voor een jaar weg voor zijn master en ik ga daar helemaal niet zo goed mee om als jij. Echt super knap van je 🙂 !

  Liefs

 30. Alyssa 17 april 2015 / 23:32

  Heel knap dat je dit doet en dat je jezelf zo bloot geeft. Bijzonder om te zien. Zo zie je maar dat gezonde mensen eigenlijk helemaal niet in de gaten hebben wat voor een voorecht het is om gezond te zijn. Vind het zo mooi om te zien hoe jij je erdoorheen vecht en gewoon een lach op je gezicht tovert, iedere keer. Ik hoop echt heel erg dat er een dag komt waar je dit allemaal achter je kunt laten en gezond mag zijn. Ik gun het je zo erg! x

 31. Iris 18 april 2015 / 09:45

  Oooooh ik moest zo hard huilen tijdens het kijken van je filmpje (sorry, heb een beetje een emotioneel instabiele dag vandaag haha). Ik vind het altijd zo oneerlijk als mensen zich lichamelijk niet goed voelen, dan word ik een beetje sip. Ik vind het echt heel tof en goed dat je deze filmpjes maakt!

 32. rehappy 18 april 2015 / 10:25

  Zo mooi hoe jij reageert op het nieuws van tim. Ik denk niet dat ik dat zo zou kunnen. Ik vind dat je het vloggen trouwens echt goed doet. Bij vlogs van anderen spoel ik vaak hele stukken door, maar bij jou kijk ik ze van het begin tot eind.

 33. Anita | mindjoy 18 april 2015 / 11:44

  Wat gaaf voor Tim, wel jammer dat je hem dan een jaar moet gaan missen! Ik blijf het ontzettend knap vinden hoe je met je situatie omgaat. En nogmaals, goed dat je deze week aangepakt hebt om te gaan vloggen!

 34. Linda 18 april 2015 / 15:41

  Oooh meis, wat vind ik jou dapper en sterk. Ik kan mij heel goed inbeelden hoe jou dagen zijn (ME & Fibro) maar ik was denk ik alleen maar in huilen uitgebarsten als ik niet bij de party kon zijn en mijn vriend een jaar lang moet missen. Wat een rot ziekte en ik hoop dat je tegen de zomer vooruitgang hebt geboekt zodat je hem vaak op kan zoeken! Ik vind het echt onwijs knap dat jij er nog zo positief bij zit, al voelt het voor jou misschien niet zo, maar zo op beeld verschijnen vind ik al zo knap! En ik denk dat ik de vlogs zelfs wel een beetje ga missen als de week straks voorbij is 🙂

 35. Josien 20 april 2015 / 17:53

  Lisanne ik heb ontzettend veel respect voor je dat je je de afgelopen zo bloot hebt gegeven in je vlogs. Het geeft een heel duidelijk beeld van de realiteit. Je bent een topper hoe je ermee omgaat, je optimisme, je hele zijn. Ook voor Tim heb ik bewondering hoe jullie hier samen mee omgaan en dat hij ook voor zichzelf durft te kiezen nu hij een masteropleiding in Engeland gaat doen. Gefeliciteerd voor hem. Ik wens hem heel veel succes. Ik wens jou vooral voor die periode extra sterkte en het is fijn te lezen dat je ook zoveel steun van je ouders krijgt. Ik hoop dat je binnenkort verbetering zult merken van de behandeling. Ik wens je alle goeds.

 36. Tamarah 20 april 2015 / 21:32

  Normaal spit ik altijd even door de reacties maar ben ze nu aandachtig gaan lezen. Mooi om die interactie te zien tussen jou en je lezers! Super dat je wat voor elkaar kan betekenen en je kwetsbaar durft op te stellen op internet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.