Wensenlijstje voor 2022

Naast mijn wekelijkse dagboekjes is er dit jaar nog maar weinig online gekomen. Wellicht heb ik het universum uitgelokt met mijn pittige blogpost dit jaar over mijn werkweek, haha. Eigenlijk is dit het eerste moment dat ik me goed genoeg voel om iets anders te schrijven dan de standaard dagboekjes. Ik was gewoon te ziek! Maar mijn lijstje voor 2022 kan ik natuurlijk alsnog maken.

Foto door Isabela Kronemberger via Unsplash

Bloggen

Elke week bloggen. Het hoeven geen volle werkwerken te zijn, maar elke week iets online zetten vind ik echt heel fijn.

Gordijnen

Ik heb het er al weken over, maar ik wil heel graag gordijnen in mijn woonkamer, haha. Het wordt tijd dat ik ze ga uitkiezen! Dit hoeft niet op korte termijn, dus als doel voor dit jaar vind ik het prima. Hoewel het in de zomer tegen de zon misschien ook wel heel handig kan zijn! Maar gordijnen lijken me prachtig in de woonkamer, ik denk dat het de boel echt af zal maken.

Vakantie

Op vakantie gaan. Vorig jaar ben ik op vakantie geweest en ik vond het geweldig. Dat smaakt naar meer! En dat komt goed uit, want als alles volgens plan loopt ga ik misschien zelfs twee keer (ik kan wel huilen als dit echt lukt).

Meer creatieve dingen doen

Het maakt niet zo veel uit wat voor creatiefs ik doe, maar ik ben graag creatief bezig en ik heb dat te weinig gedaan in 2021, vind ik! Dus, dat wil ik graag veranderen. Schilderen, knutselen, schrijven of iets heel anders.

Rotterdam

B woont in Rotterdam en ik ben daar dus nog nooit geweest. Vanwege mijn gezondheid is dat nog niet gelukt. We wilden de week voor de kerstvakantie samen naar Rotterdam gaan, maar toen ging alles op slot en zouden we daar alleen in zijn kamer gezeten hebben, dus toen zijn we niet gegaan. Maar ik hoop dat ik (nu ik B 1,5 jaar ken) ook een keertje zijn kant op kan!

Meer reels maken

En meer op Instagram posten. Ik merk dat ik het zo leuk vind om te doen, maar vaak heb ik geen leuke foto en post ik zo een maand (of meerdere) niets. Zo jammer, want het is juist leuk om iets blijvends te creëren. Wel post ik elke dag stories, maar die verdwijnen na 24 uur weer.

Een leven buiten bed

Verder staan gezondheid, een goede conditie en zo gezond mogelijk eten ook op mijn lijstje. Samen met gewoon alles laten gebeuren en ervan genieten! Maar mijn eerste paar weken van januari laten maar weer zien dat gezondheid niet vanzelfsprekend is en een leven hebben buiten je bed al een zegening is. Hier doe je alleen zelf niet zo veel aan. Ondanks dat ik altijd werk aan mijn mentale en fysieke gezondheid kun je toch pech hebben dat het de verkeerde kant op gaat. Laten we hopen op heel veel gezondheid voor 2022 (ook voor jou!).

DELEN:

3 reacties

 1. Zo simpel is dan geluk 27 januari 2022 / 22:40

  Inderdaad, hoe goed je ook voor jezelf zorgt, uiteindelijk heb je helaas niet altijd invloed op je gezondheid. 🙁
  Mooi doelen heb je gesteld!

 2. Naomi 28 januari 2022 / 08:30

  Gezondheid is zeker niet vanzelfsprekend. Ik hoop echt dat je al je doelen en wensen kunt uitvoeren dit jaar. Dat van posts op Instagram herken ik wel. Een story is snel geplaats en toch is het inderdaad wel jammer dat dat na 24 uur weer weg is.

 3. Dionne 4 februari 2022 / 00:54

  Mooi lijstje ❤️ Ik hoop dat het lukt! Ik heb er voor mijzelf ook een gemaakt, alleen dan wel privé. Maar veel is wel hetzelfde als die van jou zoals vakantie (eindelijk voor de eerste keer weer), bloggen en aan mijn gezondheid werken. Eten maakt daarin inderdaad ontzettend veel verschil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.