Ik werd geïnterviewd over mijn 2016

Al eerder dit jaar werd ik geinterviewd voor de Helderse Courant door Yanaika Zomer. Dit werd een mooi stuk! Nu hebben ze een aantal mensen uit die rubriek uitgekozen om terug te blikken op op 2016, daarvan was ik een. Dus vrijdag stond ik in de krant! Aangezien de krant nu waarschijnlijk niet meer te krijgen is, alleen in Den Helder te koop was én mensen heel benieuwd waren naar de tekst in het stuk laat ik dit vandaag aan je zien!

De linkerzijde van de pagina. Klik op de afbeelding om het leesbaar te maken!

En het rechter deel. Ook op deze afbeelding kun je klikken voor een leesbare versie.

De foto is door Peter van Aalst, de tekst door Yanaika Zomer en het is gepubliceerd in de Helderse Courant.

Ik ben helemaal blij met het stuk, volgens mij geeft het een goede impressie van mijn jaar en hoe het me vergaan is na het vorige interview. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt!

DELEN:

31 reacties

 1. Robin 7 januari 2017 / 17:46

  Heel mooi stuk! Het is zo fijn om te lezen dat het beter met je gaat en je een nieuwe liefde hebt gevonden. Dat is je zo gegund. Op naar een mooi 2017 waarin je hopelijk nog meer kan opknappen maar vooral heel veel mag genieten van de dingen die je kan doen!

 2. Annagreet 7 januari 2017 / 18:24

  Wat een mooi en leuk artikel. Ik ben zo blij voor je dat 2016 uiteindelijk positief afgesloten is (op de jaarwisseling na dan). Ik ben zo blij voor je dat je Ming ontmoet hebt. Ik hoop dat 2017 een positief jaar wordt!

  Mijn vriend vraagt eens in de zoveel tijd zelfs naar je: hoe gaat het met haar? Ik ben bloj dat ik nu kan zeggen: goed.
  Annagreet blogde laatst over… Meer verhalen over anosmie!

 3. Darina 7 januari 2017 / 19:05

  Een heel mooi artikel! Ik hoop dat 2017 een heel mooi jaar voor je wordt!
  Darina blogde laatst over… Winter Weekend

 4. Suzanne 7 januari 2017 / 19:14

  Echt een heel mooi interview zeg, en wat een wisselend jaar voor je om zo op terug te kijken. Ik wens je alle geluk voor dit nieuwe jaar, met je nieuwe liefde! <3

 5. Simone 7 januari 2017 / 19:31

  Wat een mooi artikel is het geworden. Het was voor jou inderdaad een jaar met uitersten. Hopelijk komt er dit jaar iets meer rust en beterschap om de hoek kijken 🙂
  Simone blogde laatst over… Blogplannen voor 2017

 6. Josephine 7 januari 2017 / 19:31

  Wat gaaf dat ze je hebben geïnterviewd! Je staat ook prachtig op de foto. Ik ben blij dat jouw jaar zo’n positieve wending heeft kunnen nemen met je nieuwe liefde!
  Josephine blogde laatst over… Gefeliciteerd, Jane Austen!

 7. Chloë 7 januari 2017 / 19:32

  Heel erg mooi artikel! Leuk om te lezen dat je alles terug wat positiever inziet!

 8. Benthe 7 januari 2017 / 19:57

  Wat een bijzonder artikel! Mooi om te lezen en leuk voor Ming, hij wordt nog beroemd :)! Ik gun je alle liefde toe voor dit jaar.

 9. Ayla 7 januari 2017 / 20:02

  Jeetje Lisanne, ik heb helemaal tranen in mijn ogen gekregen hiervan! Wat een verschillen heb jij gekend, niet alleen afgelopen jaar maar ál die jaren daarvoor ook al. Ik ben zo blij voor je dat het beter gaat! Goed geschreven artikel en die foto is súpermooi!!
  Ayla blogde laatst over… Leuk voor in huis: DIY plantenbak

 10. Geanne | Sweet Suzie 8 januari 2017 / 10:09

  Wat een mooi stuk Lisanne! Ik wens je een jaar vol geluk toe, met allemaal negens en tienen! En hoewel ik niet wil onderschatten hoe ziek je op sommige momenten bent, zie je er echt heel goed en gelukkig uit!

 11. Ise 8 januari 2017 / 12:00

  Wat een mooi stuk! Ik wens je al het beste voor komend jaar. Hopelijk mogen de mooie momenten zo blijven 🙂
  Ise blogde laatst over… De perfecte home workout

 12. Roos 8 januari 2017 / 14:53

  Wat een mooi artikel! Ik hoop dat 2017 een heel mooi jaar gaat worden voor je <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.