What makes you come alive?

Deze quote vond ik net terug op mijn computer en ik vond hem het waard om met jullie te delen. Een mooie quote om eens over na te denken. Iets om niet uit het oog te verliezen, je passie.

Vraag niet wat de wereld nodig heeft. Vraag wat jou tot leven wekt en ga het DOEN. Want wat de wereld nodig heeft, is mensen die tot leven zijn gekomen.

We zijn altijd zo bezig met de dingen die ‘moeten’, onze dagelijkse dingen. Soms hebben we het zo druk dat we uit het oog verliezen wat we eigenlijk leuk vinden. Hetgeen waar we eigenlijk voor leven, onze passie! What makes you come alive?

9 reacties

 1. Naomi 27 juni 2012 / 07:37

  Nou de hele dag zweten in de horeca is in elk geval niet mijn passie, haha 😉

 2. Daniëlle 27 juni 2012 / 10:34

  Wat mijn passie is? Positief denken en vrolijk zijn. Doordat ik zo druk met stage en school ben, heb ik niet echt veel vrije tijd om van mijn hobbies echt mijn passies te maken!

 3. rosalie 27 juni 2012 / 11:44

  Een goede! Ook vaak de dingen waar je goed in bent, verbeter je omdat je het leuk vind 🙂

 4. Ragna 27 juni 2012 / 11:57

  What makes me come alive? Stapje voor stapje buiten mijn comfortzone leven. Daar ervaar ik ‘leven’ met elke vezel. Ik focus me niet op een enkele passie, die heb ik overigens ook niet. Ik hou van het leven in al haar facetten. Wel een inspirerende quote die je stof tot nadenken geeft!

 5. Alyssa 27 juni 2012 / 11:57

  Mijn passie is genieten van het leven, je leeft tenslotte maar een keer. En daarom wil ik ook dingen doen die ik leuk vind.

 6. Meisje zonder eetstoornis 27 juni 2012 / 23:30

  Ik weet eigenlijk niet echt wat mijn passie is. Ik wil nu gewoon kunnen genieten van de wereld en ontdekken. De wereld is zo groot, en er kan zoveel.. raar eigenlijk.

 7. emma 10 juli 2012 / 19:08

  thank you lisan(ne), eye opener van de bovenste plank. Nouja, nu was ik er die desbetreffende dag dat jij de post online gooide al zelf achter gekomen, maar he, ik was niet online (hiermee wil ik in moeilijke woorden gewoon zeggen dat ik 27 juni exact dezelfde gedachte had) Mijn passies zijn eten, muziek en mode (en daar een combinatie van). Gelukkig ben ik toegelaten tot de opleiding waarbij ik 24/7 met mode en muziek bezig kan zijn, dus ik ga een mooie 4 jaar tegemoet 😀

  • Lisanneleeft 10 juli 2012 / 19:48

   Wat fijn zeg, gefeliciteerd! 😀 Niets is beter dan doen wat je leuk vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.