Win mijn DIY IKEA Moppe kastje + inhoud!

De meeste mensen doen een grote schoonmaak aan het begin van het jaar, he? Ik kreeg decemberschoonmaakkriebels, en kwam tot de conclusie dat er zo veel leuks is dat ik weg wil doen dat ik er een winactie van ga maken!

Dit is het kastje dat ik weggeef. Ik heb hem zelf een tijd gebruikt, maar nu is het tijd voor iets anders, vond ik zelf. Dus… ik doe hem weg! En aangezien het zo’n onwijs leuk gelukt DIY project is kan ik hem niet zomaar ‘weg doen’. Hij is in elk geval nog helemaal netjes.

Mocht je geen interesse hebben in de winactie, maar wel in hoe je dit kastje van Ikea kunt namaken, dan kun je de video hierboven kijken!

Wat zit er in het kastje?

Ik heb dus mijn grote creatieve kast helemaal opgeruimd. De dingen die ik niet gebruik eruit gehaald. Ik ben niet zo bewaarderig, bijvoorbeeld met stempels: die gebruik ik niet. Dus ik doe ze gewoon allemaal weg. Als ik spijt krijg koop ik wel weer een nieuwe, dan hoef ik ook niet al die stempels te bewaren.

Sommige dingen zijn gebruikt (bijvoorbeeld washitapes) maar nog steeds goed te gebruiken en in goede staat.

Wat je er zoal in zult vinden:

 • Textieltape
 • Washitape
 • Een notitieboekje
 • Cadeaulint
 • Kaartjes
 • Ponsjes met leuke vormen
 • Stempels en stempelkussens
 • Draad
 • Ander knutselmateriaal

Het kastje zit echt helemaal vol, dus dat wordt voor de winnaar echt een feestje om uit te pakken!

Aangezien we een beetje met de feestdagen zitten laat ik deze actie extra lang lopen, je kan meedoen tot en met 29 december. Daarna gaat hij op de post!

Hoe kun je meedoen?

 • Like de Lisanneleeft Facebook pagina
 • Volg Lisanneleeft op Instagram
 • Stuur een mail naar win@lisanneleeft.nl met de titel: DIY kastje
 • In de mail zet je je adresgegevens en de namen die je gebruikt op Facebook en Instagram, zodat ik het kan controleren. Verder hoeft er eigenlijk niets in je mail te staan!

Na de actie verwijder ik alle adressen weer, deze zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt dan deze winactie.

*Meedoen kan als je in Nederland of België woont.

Veel succes! Meedoen kan dus tot en met 29 december. Succes! Ik zal via Instagram Stories en via Snapchat vast nog wel wat previews geven van de inhoud van het kastje. Wellicht leuk om te volgen. Doe jij mee?

DELEN:

17 reacties

 1. Romy 15 december 2016 / 07:53

  Wauw, wat onwijs tof! Dat kastje ziet er echt heel leuk uit en de inhoud klinkt misschien nog wel leuker. Ik doe mee 🙂

 2. Sofie 15 december 2016 / 09:30

  Superleuk, een beetje een verrassingskastje 🙂

 3. Josephine 15 december 2016 / 10:59

  Een heel mooi kastje, ik had de video nog niet gezien. Wie weet kom ik er nog eens op om er zelf ook één te maken. Voorlopig heb ik echter geen plek (ook teveel rondslingerende blog-spullen ;)), daarom wens ik anderen veel geluk bij de winactie! (Leuke actie voor de feestdagen, trouwens).

 4. Suzan 15 december 2016 / 13:32

  Oh, leuk acties.
  Heel handig om in zo’n mooi kastje mijn creatieve spulletjes te kunnen opbergen.
  Moet ik alleen denk ik eerst nog flink creatief aan de slag.
  Want in een vol kastje kan ik geen spulletjes kwijt. 😛
  Maar dat komt vast wel goed, dus ik doe graag mee.
  (Heb alleen geen instagram is dat een probleem?)

 5. Leonie 15 december 2016 / 15:08

  Leuke winactie! Ik wil zo’n kastje nog wel graag een keer, want die lijkt mij juist heel handig. Maar ik moet eigenlijk zelf ook mijn creatieve spullen opruimen, omdat ik geen plek meer heb. Dus ik kan deze winactie beter overslaan haha

 6. Jolijn 15 december 2016 / 21:46

  Suuuperleuk ! Ik doe mee (:

 7. Lifeaholic.nl 15 december 2016 / 22:29

  Wauw wat een super leuke idee! Gaaf dat je je diy kastje verloot! Ziet er echt gaaf uit! ???

 8. Kirsten van den Berg 16 december 2016 / 09:42

  Dit klinkt inderdaad als een feestje! Ik doe ook mee ^_^

 9. Moniek (sprankje) 18 december 2016 / 20:53

  Ik heb je gemaild, ik heb alleen geen Instagram…

 10. Esmee 19 december 2016 / 15:18

  Wat een super tof kastje! Was gelijk al helemaal verliefd bij de DIY <3
  Na is die natuurlijk extra leuk omdat die van jou is geweest 😀

  Liefs
  Esmee

 11. Janneke 23 december 2016 / 17:00

  Hii.
  Ik doe mee! 😀
  Het lijkt me super leuk om dit te winnen!
  En de inhoud ook!

  Ik heb een mailtje gestuurt.

 12. diana 24 december 2016 / 08:32

  gaaf!!ik heb je vd week gemaild hoor.volg je via fb tv en instagram

 13. julia 1 januari 2017 / 20:46

  wanneer is de uitslag?

 14. Julia 2 januari 2017 / 15:14

  Ben zo benieuwd wie de winnaar is:))

 15. Suzan 4 januari 2017 / 11:17

  Wie mag het jaar beginnen met een kastje vol leuke spulletjes om creatief mee aan de slag te gaan?

  • Lisanne 4 januari 2017 / 13:13

   De winnares heeft hem inmiddels ontvangen, ze heet Sarah! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.