WIN: €100 Sans-online shoptegoed! (gesloten)

Jeeej, vandaag heb ik weer eens een winactie voor jullie! Deze keer mag ik in samenwerking met Sans-online.nl een shoptegoed van €100 weggeven! En toevallig is er nu ook sale op Sans-online, dus voor dat bedrag kun je heerlijk winkelen! Als je wilt weten wat je moet doen om kans te maken, lees dan verder.

WIN-sans-online-shoptegoed

Een aantal van mijn favoriete items, allemaal ruim beneden de 100 euro!

Wat moet je doen om kans te maken op het Sans-Online shoptegoed?

 • Geef antwoord op de vraag: Welk kledingstuk staat er op jouw verlanglijstje?
 • Zorg dat je in de reactie aangeeft dat je graag meedoet en zorg dat je in het daarvoor bestemde vakje je e-mailadres achterlaat. Daarop contacteer ik je wanneer je hebt gewonnen!

That’s it!

Meedoen kan tot en met vrijdag 17 januari 18:00. Daarna zal ik de winnares een mail sturen, zorg dat je reageert binnen 48 uur, anders moet ik helaas een andere winnares kiezen. Dat zou natuurlijk zonde zijn. Dus, houd je mailbox in de gaten!

DELEN:

178 reacties

 1. Rianne 13 januari 2014 / 07:32

  Ik doe super graag mee aan deze actie! Zou namelijk graag nog zo’n ‘fluffy’ trui willen 🙂 Lijkt me super lekker en warm om aan te doen als de temperaturen gaan dalen! En ik zou mezelf de hele dag willen knuffelen, haha.

 2. Sabrina 13 januari 2014 / 07:34

  Wat een gave winactie, ik doe graag mee! Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb daar dit bericht geliked. Op m”n verlanglijstje staan een faux fur jasje en een heerlijk warm lang vest, ik hoop dat ik win zodat ik deze kan kopen!

  Groetjes,
  Sabrina

 3. Rachelle 13 januari 2014 / 07:42

  Wat een gave actie! Doe graag mee Lisanne! 🙂
  Heel hoog op mijn verlanglijstje staat een (nep) leren bikerjacket. Die 100 euro zou dus zeker goed van pas komen! 🙂

 4. 13 januari 2014 / 07:49

  Gave winactie! Bij mij staat een mooi zwart jasje hoog op mijn lijstje. Het jasje dat ik nu heb, heb ik zoveel gedragen dat er nu niet heel veel meer van over is. Kan overal bij gecombineerd worden, ik kan niet zonder! En ik heb stiekem al even in de shop gekeken, en er zitten zeker hele mooie dingen tussen 🙂

 5. Laura 13 januari 2014 / 07:52

  Leuk dat je dit mag weggeven! Ik doe graag mee. Op mijn verlanglijstje staat een goede (spijker)broek! Al mijn broeken zijn een beetje versleten, haha. Of een lekkere wollen vest… Ik ben er nog niet helemaal uit

 6. Stephanie 13 januari 2014 / 07:55

  Super gave winactie, ik doe zeker mee!
  Op mijn wishlist staat een onesie, dat lijkt me zo onwijs lekker! alleen verkopen ze die niet bij Sans volgens mij.

 7. Nem 13 januari 2014 / 08:00

  Ohhhhh god! I like!
  Op mijn verlanglijstje staan een aantal dingen, onder andere een mooie coated jeans of een donkere spijkerbroek. Ik denk dat ik dat het hardst nodig heb nu. In elk geval zodat ik weer leuk kan combineren 🙂

 8. Jennifer 13 januari 2014 / 08:03

  Super leuke winactie, ik doe zeker mee!
  Op mijn wishlist staat een super leuke jurkje voor de bruiloft van 1 van onze beste vrienden.
  We hebben dit jaar 7 bruiloften, dus het shoptegoed zou mooi uitkomen.

 9. Charlotte 13 januari 2014 / 08:16

  Toffe winactie! Een klein weekje geleden was mijn absolute must have de peplum top! Gelukkig heb ik er een kunnen bestellen. Verder vind ik stoere bikerjasjes of een broek met een print ook heel tof!

 10. Nicole 13 januari 2014 / 08:16

  Gave actie zeg!
  Ik waag ook een poging…
  Bij mij staat op mijn wishlist een mooi (zwart) jurkje.
  Niet voor nu, want nu ben ik zwanger, maar juist voor als ik straks niet meer zwanger ben.. Dan wil ik weer verder gaan met mn afvaldoel en in een jurkje voel ik me op en top vrouw!

 11. I scream beauty 13 januari 2014 / 08:16

  Super leuk!! Afgelopen zomer zag ik al op sans online een leren topje ( zo 1 wat Ilse de Lange droeg bij The Voice). En deze verkopen ze nog steeds, en ik wil ’em nog steeds heel graag! Die staat bovenaan m’n wishlist 🙂

 12. Catharina 13 januari 2014 / 08:19

  Ik zou dan graag een mooie winterjas willen aanschaffen! Een hele luxe waar je mee een tijdje mee vooruit kan als je er zuinig op bent (:

 13. suus 13 januari 2014 / 08:19

  Leuke actie! Ik doe graag mee. Op mijn verlanglijstje staat een leuk jurkje, niet te gekleed, want ik zou graag eens een jurkje willen wat ik overdag kan dragen.

 14. Judith 13 januari 2014 / 08:38

  Wat een supertoffe actie! Ik doe graag mee natuurlijk. Op mijn kledingverlanglijstje staat toch nog een leuke trui. In het verleden ben ik nooit zo van de truien geweest, maar nu neig ik toch steeds meer (ook door de kou) naar leuke en mooie truien.

 15. Sylvia 13 januari 2014 / 08:41

  Mooie actie, doe graag mee! Op mijn verlanglijstje staat een nieuw jurkje. Ben een maandje aan het modifasten en hoop aan het eind van de maand mijn kleding in een maatje minder te kunnen kopen. Het jurkje is voor het jubileumfeest van ons universiteitsblad waar ik redacteur ben 🙂

 16. Manon 13 januari 2014 / 08:43

  Natuuuuurlijk wil ik heel graag meedoen 😀 Op mijn lijstje staat een spijkerbroek, ik heb er namelijk geen meer omdat ik veel ben afgevallen.

 17. Linda 13 januari 2014 / 08:43

  Wat ontzettend leuk! 🙂 Ook ik doe mee!
  Op mijn kleding-verlanglijstje staat een nieuwe jeans (ik heb er echt te weinig…) en een nieuw jasje, omdat je die altijd zó fijn kan combineren! Vooral een zwarte (of juist een witte, hmm..) zou ik heel graag willen hebben, die ontbreekt nog in mijn kast 😉

 18. Eline 13 januari 2014 / 08:48

  Mooie actie, ik doe graag mee! Ik ben gek op Little Black Dresses en wil er graag nog eentje aan mijn collectie toevoegen! Ik ben bezig met afvallen, dus kan nu eindelijk een wat slanker gesneden jurkje aan 😉

 19. Hanna 13 januari 2014 / 08:56

  Ik doe graag mee! Ik zou met het shoptegoed graag de “Gogo PU Leggings” van Only willen kopen. Wil al een tijd een (nep)leren broek of legging. Deze is ook nog in de sale voor 21,95!

 20. Marloes 13 januari 2014 / 09:06

  Ik doe graag mee, wissel erg met mijn gewicht. Ben nu weer wat kilo’s kwijt en geen passende kleding.
  Ik zoek nog fijne vesten die ook nog is modieus zijn

 21. Tineke 13 januari 2014 / 09:08

  De zwart witte streepjes blazer van de Only staat al een tijdje op mijn wishlist. Op het moment heb ik een no buy dus dit shoptegoed zou ik goed kunnen gebruiken!
  Liefs

 22. Susanne 13 januari 2014 / 09:20

  Eerste keer OOIT dat ik meedoe aan een winactie maar dit wil ik wel erg graag!
  Ik zal zeker gaan voor een nieuwe jas! Omdat ik best klein ben kan ik niet meer slagen bij de h&m (ze hebben écht iets met die maten gedaan grr) en ik weet dat ze bij Sans-online een groot assortiment jassen hebben. En ze hebben ook merken die wat kleiner vallen, perfect dus!

 23. Olivia 13 januari 2014 / 09:20

  Ik doe graag mee! Mocht ik winnen dan zou ik een vrolijk jurkje kopen. Door dit (voor de tijd) mooie weer zit ik met mijn hoofd stiekem al een beetje in de lente! Om het toch lekker warm te houden (komt er nog een horrorwinter?) zou ik er een warme maillot onder doen en een warm vest over dragen. Lijkt me heerlijk!

 24. Amber (marljapam op bloglovin) 13 januari 2014 / 09:24

  Wat een gave winactie! Op mijn wishlist staat er een mooie nepleren broek!

  Vele groetjes, x Amber

 25. Illilise 13 januari 2014 / 09:34

  Ik doe graag mee aan deze winactie. Ik zoek al tijden een mooie zwarte blazer. Wat ik vind past niet of is te duur! Hoop met dit geld toch wat moois te kunnen kopen bij Sans 🙂

 26. martina 13 januari 2014 / 09:36

  Op mijn wishlist staat een mooie donkere jeans en een mooie sjaal. Lijkt me super om wat shoptegoed te winnen!

 27. Hannah 13 januari 2014 / 09:43

  Leuke winactie, ik doe graag mee! Op mijn verlanglijstje staat een warme winterjas! Die van mij zijn echt niet warm genoeg voor de koude winterdagen..

 28. melissa 13 januari 2014 / 09:45

  ik doe mee aan deze winactie.
  als ik win zou ik iedergeval een leuk jurkje willen daar heb ik er helaas nog bijna geen van!
  🙂

 29. Soesja 13 januari 2014 / 09:49

  Ik doe zeker mee! Een kledingstuk dat ik graag zou willen hebben is een peplum rokje. Dat vind ik altijd zo mooi staan bij andere meiden, I love it!

 30. Kim 13 januari 2014 / 09:50

  Wat een leuke winactie! Ik zou graag nog een mooie blazer toevoegen aan mijn kledingkast 🙂

 31. Anouk 13 januari 2014 / 09:57

  Wat een gave winactie! Ik ben eigenlijk al een tijdje op zoek naar een mooie chique winterjas en een fluffy jasje. Die twee items mis ik echt in mijn kast.

 32. Hanne 13 januari 2014 / 10:03

  Leuke actie! Ik doe graag mee!:D Ik vertrek in februari op erasmus naar Denemarken en op mijn verlanglijstje staat een paar stevige schoenen die tegen de sneeuw en nattigheid kunnen. En een lekker warme trui! 😀

 33. Isabelle 13 januari 2014 / 10:03

  Kiezen wat ik heel erg graag zou hebben, het is zo moeilijk!
  Vero Moda en Pieces hebben wel heel erg leuke dingen staan! Ik heb veel nieuwe kleren nodig doordat ik zoveel ben bijgekomen van de medicatie, dus ik zou echt heel erg graag winnen!
  Dit kleedje http://www.sans-online.nl/NL/Dames/Jurken/Vila/Vila-Splinta%20dress%2014019942.html?code=5555.02979 is echt een van mijn favorieten. Maar ook een leuke huisbroek en tops met aztecprints staan op mijn lijstje 🙂

  • Sophie 13 januari 2014 / 10:06

   Ik doe ook graag mee!
   Om mijn verlanglijstje staat een jasje wat je overal bij kan combineren.

 34. Emmy 13 januari 2014 / 10:23

  Wat leuk! Ik ben niet zo’n shopper, maar ik moet echt een nieuwe broek.

 35. MySimplySpecial 13 januari 2014 / 10:39

  Leuk, ik doe graag mee! Op mijn lijstje staan een mooie grijze tas, nieuwe en passende jeans en een korte zwarte blazer voor over mijn jurkjes.

 36. Marjolein 13 januari 2014 / 10:44

  Gave winactie! Ik vind de webshop van Sans online erg fijn en ben er vaak even aan het rondneuzen 🙂 Op mijn verlanglijstje staat een trui met een leuke tekst of afbeelding op de voorkant. Leuk voor bij een jeans of rokje en vooral ook lekker warm, aangezien de winter vast nog onderweg is.. 😉 ik doe heel graag mee aan de winactie!

 37. Jantine 13 januari 2014 / 10:54

  Leuk! Ik heb niet één specifiek kledingstuk dat ik graag zou hebben, ik zou met deze prijs juist liefst een setje kopen dat mooi bij elkaar past. Ik koop vaak allemaal losse items, die ik niet goed kan combineren. Mijn goede voornemen (in het kader van consuminderen) is om een paar mooie sets te kopen, die liefst onderling te combineren zijn. Ik zou het leuk vinden als je daar eens een blogpost over zou schrijven (buy less, choose well). Groetjes, Jantine

 38. Melle 13 januari 2014 / 10:56

  Hoe toevallig! Eerst zie ik het roodachtige vest op de foto (links boven). Ik bedenk ik me dat ik die al een paar keer heb gezien en ontzettend leuk vind maar niet heb gekocht omdat ik 50 euro voor een vest toch wat aan de dure kant vind. Vervolgens zie ik dat je shotegoed kunt winnen zodat ik dit heerlijke vest daadwerkelijk kan kopen! It’s my lucky day! 🙂

 39. Stella 13 januari 2014 / 11:01

  Op mijn verlanglijstje staat een little black dress. Ik heb me altijd vreselijk onzeker gevoeld in jurkjes omdat ik altijd wat meer het ‘stoere’ meisje was. En omdat ik gewoon dacht dat ik er niet mooi in uit zag. Dat wil ik veranderen! Ik wil er gewoon eentje aan en iedereen wegblazen! Ik vind het leuk om mee te doen! Liefs, Stella.

 40. Zo simpel is dan geluk 13 januari 2014 / 11:02

  Leuke winactie! Ik doe eigenlijk nooit mee aan winacties, maar dit kan ik erg goed gebruiken. Ik heb namelijk nieuwe sportkleding nodig. 🙂

 41. Merve 13 januari 2014 / 11:04

  ik doe graag mee! ik zou heel veel truien aanschaffen en dikke vesten willen omdat het nu kouder wordt en lekker dikke truien en vesten zitten dan lekker warm! gr

 42. Marit 13 januari 2014 / 11:13

  Wat een toffe winactie! Bovenaan op mijn lijstje staat een hele dikke trui en een sjaal om in weg te kruipen. Nu het dan toch echt winter lijkt te gaan worden zijn wat extra kleren waarin het onmogelijk is het koud te krijgen heerlijk!

 43. Dorien 13 januari 2014 / 11:13

  Ik ben gek op Sans-Online..dus ik doe graag mee met de actie.

  Ik zou een winterjas uitzoeken.
  Ik heb al een mooie op het oog met leren mouwen!
  En dan gelijk een mooie sjaal erbij. Dat zou ik gaaf vinden.

  Bedankt voor de kans in ieder geval, groetjes

 44. Marit 13 januari 2014 / 11:14

  Wat een toffe winactie, ik doe graag mee! Bovenaan op mijn lijstje staat een hele dikke trui en een sjaal om in weg te kruipen. Nu het dan toch echt winter lijkt te gaan worden zijn wat extra kleren waarin het onmogelijk is het koud te krijgen heerlijk!

 45. Elien 13 januari 2014 / 11:20

  Wauw, wat een leuke actie, ik doe graag mee! Op mijn verlanglijstje staat een goedzittende spijkerbroek en die zijn helaas niet aan de goedkope kant.
  Liefs

 46. Ellen 13 januari 2014 / 11:23

  Wat een leuke winactie, ik doe ook graag mee! Altijd leuk om een nieuwe webshop te leren kennen! 🙂
  Op mijn verlanglijstje staan een mooie donkerblauwe blazer en wat casual/zakelijke jurkjes om m’n werkgarderobe een boost te geven. Kan ik wel gebruiken nu ik een baan heb gevonden!

 47. Mariska 13 januari 2014 / 11:27

  Superleuke actie! Ik wil graag een nieuwe broek (of meerdere). Heb er nu eigenlijk maar twee, en ben ze een beetje zat, haha.

 48. Jessie 13 januari 2014 / 11:31

  Ik ben al even op zoek naar warme, comfy kledij zoals truien of sweater dresses die geschikt zijn voor op kantoor. Ik heb nog niet zo lang geleden een nieuwe job en daar hoort een meer volwassen look bij. Alleen vind ik niet snel iets dat ook nog lekker warm is: ik heb het namelijk altijd ontzettend kou op kantoor.

 49. Kirsty 13 januari 2014 / 11:33

  Wat een gave winactie zeg! Ik doe graag mee 🙂 Ik zou supergraag nog een paar enkellaarsjes willen hebben met een stevige, niet al te hoge hak, omdat ik nu alleen maar platte en heel hooggehakte laarsjes heb.

 50. jamaa 13 januari 2014 / 11:35

  Een goede broek! Ik ben meer dan 15 kg afgevallen en hard op zoek naar een broek die goed zit. Ik loop nu nog rond met te grote spijkerbroeken die ik omhoog houdt met een riem haha ziet er niet uit maargoed moet wel. Dit shoptegoed zou me dan ook echt goed uitkomen om nieuwe kleren te kopen die passen bij mn nieuwe levenstijl en lijf.:D

 51. Jennifer 13 januari 2014 / 12:00

  Over the happy challenge gesproken Lisanne, je maakt mensen blij! 😉 Daarom doe ik ook mee! Geld maakt niet gelukkig, maar het zou alles wel een stukje makkelijker maken.

  Op het moment ben ik gelukkig goed voorzien in de basics, maar ben ik op zoek naar leuke jasjes en vestjes om te kunnen dragen. Aangezien de vooruitzichten zijn dat de temperatuur gaat dalen, moet ik wel snel iets warms in huis halen, want dat mis ik nog een beetje. Een heerlijk warm vest om in te kruipen tijdens het studeren, of zo’n fijne fluffy trui, waarin mijn hamster en cavia zich uren kunnen vermaken.. Cuddling moments, die maken me ook blij! En ik zou er ook nog een zwarte jeans bij nemen, die kleur broek mis ik nu een beetje in mijn kast, ik hou wel van die stoere zwarte finish in een outfit. Laat dat dan de broek zijn, ik varieer het liefst qua shirts, vesten en jasjes!

 52. Isabel Cristina 13 januari 2014 / 12:03

  Superleuk! Ik doe mee! Al een tijdje ben ik op zoek naar een fluffy trui, maar ik kan ze telkens niet vinden, of niet mijn maat! 😉 Die fluffie trui die op de afbeelding staat vind ik heel erg leuk, dus dat shoptegoed zou goed van pas komen! 🙂

 53. Linda 13 januari 2014 / 12:04

  Leuke winactie! Een item dat hoog op mijn wishlist staat is een bordeaux rode jurk!
  Het ideale kledingstuk dat je zowel in de winter als zomer kunt aantrekken.

 54. Laura 13 januari 2014 / 12:11

  wauw wat super gaaf dat je dat weg mag geven ! Ik ben op zoek naar leuke blousjes. Ik heb in de vakantie mijn kledingkast opgeruimd en hij is nu zo leeg, daar word je bijna bang van ! Ook ben ik dol op leuke jasjes. En nee, die heb je nooit genoeg.
  Liefs, Laura

 55. Glenda 13 januari 2014 / 12:15

  Ik doe erg graag mee! Zou een heerlijk warm vest willen. Mocht er binnenkort nog een hele lading sneeuw komen.

 56. Josanne 13 januari 2014 / 12:27

  Welk kledingstuk staat er op jouw verlanglijstje? Een heel mooi lekker vest, maar dan wel zo’n hippe maar ook heerlijk comfy!

  Wat leuk, ik doe mee!

 57. Rianne 13 januari 2014 / 12:47

  Super leuke winactie!!:) ik zoek al zoo lang een tof leren jasje, maar ze zijn altijd zo duur 🙁 die 100 euro zal ik dus goed kunnen gebruiken 🙂
  Liefs Rianne

 58. lisanne 13 januari 2014 / 12:51

  ik doe heel graag mee!!!!!!!:D bij mij staat de Katoe PU Biker Jacket 15086277 op mijn verlanglijstje top actie 😀

 59. Kelly 13 januari 2014 / 12:55

  Superleuke winactie! Ik doe graag mee! Op mijn verlanglijstje staat de perfecte little black dress.

 60. claudia 13 januari 2014 / 13:18

  wat een leuke winactie! mijn favoriet is een zwart jurkje met bovenaan op de hals allemaal mooie kraaltjes en pailletjes en in de middel een touwtje van de VILLA.

  en ik doe dan ook graag mee =D

 61. Kauthar 13 januari 2014 / 13:25

  Leuke winactie, ik doe graag mee. Bij mij staat een mooie, (zwarte) winterjas hoog op het lijstje. Het is gelukkig nog niet zo heel koud, maar een nieuwe jas zou fijn zijn.

 62. Aurelie 13 januari 2014 / 14:04

  Superleuke winactie! Ik doe graag mee. Op mijn verlangslijstje staat een zwart chique jasje of een blazer. Het overkomt me namelijk heel vaak dat ik een kleedje aantrek om ergens naartoe te gaan en dat ik er dan geen bijpassend jasje op heb. Echt lastig.

 63. José 13 januari 2014 / 14:09

  Wow, leuke winactie! Ik heb sinds kort helemaal into de blazers! Ik heb er nu drie, maar ze zijn allemaal vrij donker. Misschien een knalrode of alvast wat zomers pastel… *droomt even weg over mooi weer…*

 64. Vink 13 januari 2014 / 14:37

  Wat een leuke winactie! Ik doe zeker mee. Op mijn verlanglijstje staat een lang wollen vest, heel lekker warm voor de winter.

 65. Q 13 januari 2014 / 14:42

  Gave winactie! Ik zou wel een nieuwe blazer kunnen gebruiken die ik aan zou kunnen naar een interview.

 66. Kim 13 januari 2014 / 14:51

  Ja ik doe graag mee…want ik ben nog steeds op zoek naar de perfecte spijkerbroek! Eentje die mijn pluspunten accentueert en mijn benen langer doen lijken…wie weet bij Sans online?

 67. Cath 13 januari 2014 / 15:01

  Ja, voor mij toch ook die lekkere blauwe fluffy trui.
  Ik vind hem stoer op een spijkerbroek met lange laarzen maar hij zal tegelijkertijd
  ook wel heel lekker zacht zijn om te dragen. Dus ik doe ook mee!

 68. Jolanda 13 januari 2014 / 15:18

  De prachtige lichtbruine teddy-jas van edc staat hoog op mijn verlanglijst. Wil hem graag aan jullie allemaal showen op mijn instagram mariamamanl.

 69. Giulia 13 januari 2014 / 15:31

  Ohh die blauwe trui lijkt me heerlijk, vooral bovenop die joggingbroek hihi! Ik doe heel graag mee!

 70. Renee 13 januari 2014 / 15:33

  Wat een toffe actie! Natuurlijk doe ik mee 😉 Ik zou graag een nieuwe winterjas (uit de sale haha) willen, mijn huidige winterjas is namelijk te klein en gaat nog maar net dicht!

 71. Stacey 13 januari 2014 / 15:43

  Oeeh dit zijn van die winacties waar mijn hartje sneller van gaat kloppen! Ik zou het shoptegoed heel graag willen gebruiken om een hele lekkere warme winterjas te kopen waardoor ik niet meet met blauwe vingers rond loop op kantoor en ik ook niet steeds de handen van mijn vriend nodig heb om op te warmen.

 72. Rosanne 13 januari 2014 / 16:09

  Wauw, wat een heerlijke actie! Ik ga voor een lekker warme sweater of vest, die ik mee kan nemen op backpack avontuur naar Australië. Hoe lekker is dat, ‘s avonds laat met je warme trui voor een kampvuurtje te midden van de natuur… Yeah 🙂

 73. naomi 13 januari 2014 / 16:12

  Op mijn lijstje staat al een hele tijd een mooie little black dress. Als ik win zou die gaan kopen!
  xxx

 74. Noortje 13 januari 2014 / 16:15

  Ik doe graag mee met de winactie! 🙂 Het kledingstuk dat op dit moment op mijn verlanglijstje staat is een heerlijk dikke, warme, pluizige-maar-niet-kriebelige trui! Ik ben een ramp als het gaat om truien kopen, dus een perfect exemplaar zou zeer welkom zijn.

 75. Ise 13 januari 2014 / 16:17

  Ohh dit komt als geroepen haha. Ik ben nog opzoek naar leuke jurkjes en broeken tot op de knie om te dragen bij mijn vrijwilligerswerk in Uganda. Er leuk uit zien is dan natuurlijk niet zo belangrijk maar ik wil ook geen slons zijn!

 76. Tine 13 januari 2014 / 16:18

  Ik doe zeker mee! Ik wil echt al heel erg lang een jeansblousje, maar dat komt er maar niet van. Ik zoek ook nog steeds enkele leuke jurkjes 😀
  En nu hopen 😀
  hope is always a good thing, maybe the best of things c:

 77. Eva 13 januari 2014 / 16:30

  Ik doe graag mee! Op mijn wishlist staat een goede, gebreide trui en een mooie zwarte skinny jeans. Basic, maar dat doet het altijd goed!

 78. Tessa 13 januari 2014 / 16:43

  Als eerst een geweldige jumpsuit en ook nog een mooi strak zomer jurkje, vanaf vorige week ben ik beter gaan letten op mijn eten! Ik voel me nu een stuk beter een een stuk fitter! Klaar om weer helemaal te knokken voor mijn diabetes! Bij een goed gevoel hoort natuurlijk ook leuke kleding!! 🙂
  Liefs,

 79. Lotje 13 januari 2014 / 17:02

  Wat een gave winactie! Ik doe graag mee. Een nieuwe jas staat op mijn verlanglijstje! Spannend xxx

 80. Eline 13 januari 2014 / 17:05

  Wat een leuke winactie weer.
  Als ik het shop tegoed win dan wil ik graag een aantal leuke truien en vesten kopen. Maar ook wat feestelijke kleding staat op de verlanglijst.

 81. Anne 13 januari 2014 / 17:28

  Wat een leuke winactie! Ik heb de laatste tijd veel hemdjes gekocht (als hemdjes en blazertjes liefhebben), maar kom er toch wel achter dat ik wat meer truien moet gaan kopen. Zeker met het aankomende winter weer, BRRRR!

 82. Loes 13 januari 2014 / 17:38

  Oeh leuke winactie, kom maar door haha : D
  Ik doe mee! Op mijn verlanglijstje staan momenteel een paar dingen: een mooie, wat langere blazer en een warme wintertrui. En een heleboel skater-skirts, daar ben ik echt fan van 🙂

 83. Lisa 13 januari 2014 / 17:38

  Aaaaaah! Wat leuk! Onlangs nog pas in de solden iets gekocht op deze site. Geweldig! (: Ik zou graag nog eens een mooie gilet scoren om de winter mee door te komen. (; *fingers crossed*

 84. Jessica 13 januari 2014 / 17:39

  Ik wil ontzettend graag een fluffy vest in taupe. Degene die ik heb gezien, zijn erg prijzig. Ik ben bang dat het echt zo’n trend is die maar 1 seizoen duurt, dus wil ik er niet teveel geld aan uitgeven. Daarom is shoptegoed winnen natuurlijk fantastisch 😉

  • Jessica 13 januari 2014 / 17:39

   Ik doe natuurlijk mee met de winactie…

 85. Hester 13 januari 2014 / 17:40

  Wat een geweldige winactie! Natuurlijk doe ik mee 😀 Ik heb geen specifiek item op mijn wishlist, maar ik ben eigenlijk pas sinds de feestdagen wat jurkjes gaan dragen en dat vind ik stiekem wel heel leuk. Ik zou dus graag nog wat jurkjes aan mijn kast toe willen voegen en/of een mooi jasje!

 86. Masha 13 januari 2014 / 17:42

  Gave winactie! Ik ben echt al lang op zoek naar een mooie galajurk!

 87. Wendy 13 januari 2014 / 17:53

  Ik doe graag mee! Wat een leuke actie. Op mijn verlanglijstje staan vooral lekker warme truien en vesten, omdat ik nu stage aan het lopen ben op Texel. Daar is het toch wel frisjes!

 88. Linda 13 januari 2014 / 18:00

  Ah leuk ik doe mee! Op mijn verlanglijstje staat nog een mooi statement jacket met een beetje kleur erin, want die mis ik nog in mijn kast!

 89. Suzanne 13 januari 2014 / 18:23

  Ik doe graag mee! wat een leuke actie Lisanne!!! 🙂 omdat ik het vaak erg koud heb, helaas mbt mijn gezondheid, staat er een lekkere joggingsbroek, dikke warme fluffy sokken en een warm vest op mijn verlanglijstje!! Liefs suuz

 90. Sandra 13 januari 2014 / 18:26

  Leuk om aan mee te doen!!
  Aangezien ik momenteel door ziekte veel aan huis en de bank gekluisterd ben, zal een lekkere warme wegkruiptrui erg van pas komen!

 91. Kirsten 13 januari 2014 / 18:28

  Op mijn verlanglijst staat een maxi-dress. Ik heb gezien dat ze bij sans-online heel mooie hebben van García en Vero Moda, dus ik doe graag mee!!

 92. Kelly Caresse 13 januari 2014 / 18:30

  Wat een leuke winactie! Op mijn verlanglijstje staat een mooie little black dress die ik ideaal kan dragen op feestjes en speciale gelegenheden.

 93. Marina 13 januari 2014 / 18:47

  Wat een leuke, ik doe mee!

  Mijn verlanglijstje is best lang, maar bovenaan staat een leuk gekleurd nep leren jackje voor de zomer en een mooie zwarte spijkerbroek met zo’n shiny coating. Ik ben naar allebei al lang aan het zoeken, maar helaas zonder succes!..

 94. Ilona 13 januari 2014 / 18:51

  uuhhmm ik reageer eigenlijk nooit dus gun iemand anders dit geweldige cadeau! Ik ben ook meer een offline shopper 🙂
  Leuke site Lisanne… ik ben een stille volger 😉

 95. loubna 13 januari 2014 / 18:51

  Vette winactie ik doe heel graag meee! Als ik de gelukkige winnaar ben dan kom ik de winter gelukkig door. Heb dringend een lekkere warme jas nodig hiih
  bloglovin; loubna yag
  grr xx

 96. Julia 13 januari 2014 / 18:56

  Wat een leuke dingen hebben ze daar, ik was nog nooit op die site geweest! Sinds ik in een koor zit, ben ik steeds op zoek naar het perfecte zwartje jurkje voor concerten (zwart, tot op de knie, bedekte schouders) en ik heb op deze site een hele mooie gezien van Marc o’Polo die ik eigenlijk veel te duur vind (80 euro), dus ik doe graag mee! En een lekker warm vest komt ook altijd wel goed van pas!

 97. Laura 13 januari 2014 / 18:58

  Erg leuke winactie! Omdat ik niet zo lang ben (1.58 cm) ben ik altijd op ziek naar de perfecte jeans. In de winkel zijn de spijkerbroeken met lengte maat 30 meestal niet aanwezig, maar bij sans-online.nl heb ik al een mooie jeans gezien! Komt goed van pas dus!

 98. Maaike 13 januari 2014 / 19:21

  Leeeuk! Ik neem me al heel lang voor om iets te bestellen op die site, maar heb het nog steeds niet gedaan, haha. Wel als ik dit win natuurlijk! Ik ben nog op zoek naar rokjes en jurkjes, die kan ik nooit zo goed vinden offline. En warme truien zijn natuurlijk ook altijd welkom! Heb er al heel veel, maar voor mijn gevoel helemaal niet… Broeken kom ik trouwens wel te kort, maar bovenstukken zijn nu eenmaal veel leuker om te kopen, haha.

 99. Anni 13 januari 2014 / 19:22

  Oh, wat leuk, ik doe ook graag mee! Op het moment staat er een mooie biker jacket op mijn wishlist, het liefst van echt leer. <3

 100. Anna 13 januari 2014 / 19:36

  Welk kledingstuk ik graag zou willen hebben? Een jurkje voor mijn vakantie over +/- 2 maanden, een nieuwe lentecollectie zou heel goed van pas komen! Ik doe mee!

 101. Mirjam 13 januari 2014 / 19:38

  Ooooh, wat een leuke winactie! Ook ik doe graag mee! Per februari ga ik stage lopen bij een uitgeverij van kinderboeken en daarom staat op mijn wishlist momenteel leuke, maar representatieve kleding. Laatst heb ik al een leuk grijs wollen jurkje van Object bij Sans gescoord, en zoiets zou ik nog wel willen. Netjes, maar dat ik me er ook nog fijn in voel, zegmaar. Dat zou goed van pas komen!

 102. Kjoetness 13 januari 2014 / 19:42

  Ik doe mee! Toffe prijs.
  Mmm ik wil heel graag een nieuwe zwarte chino broek of een faux fur cape achtig iets voor op een jurkje te dragen.

 103. Heleen 13 januari 2014 / 19:54

  Ik doe supergraag mee! Ik ben al tiiijjjjden, eeeeuwen (ik overdrijf overigens nooit) op zoek naar de perfecte zwarte skinny jeans, maar helaas heb ik die nog niet kunnen vinden.
  Nieuwe ronde, nieuwe kansen hoop ik

  • Heleen 13 januari 2014 / 19:56

   Hoo, te snel op enter gedrukt in m’n enthousiastme 😉
   Anyways, leuke actie!

 104. Tiffany 13 januari 2014 / 20:05

  Fijn initiatief alweer, deze winactie. Ik doe graag mee!
  Op mijn verlanglijstje staat een goede jas. Eentje die comfortabel is, maar er ook prachtig uitziet. Zo’n jas uit gewone stof, met leren mouwen lijkt me best fijn.

 105. Vief 13 januari 2014 / 20:10

  Ook ik doe meer dan graag mee! Een paar goede, stoere enkelboots is wat ik wens! 🙂

 106. Linda 13 januari 2014 / 20:11

  Oeh.. daar kan ik wel wat mee! 😛
  Ik ben op het moment vooral nog op zoek naar een goed zittende zwarte broek. Lekker makkelijk om overal mee te combineren. Ik heb er wel eentje, maar die rekt niet zo lekker mee en dat vind ik toch wat fijner zitten.

 107. Roos 13 januari 2014 / 20:21

  Super winactie, ik doe mee! Ik ben al heel lang op zoek naar goede bruin (leren) laarsjes en een matchende riem. Met dit tegoed zou ik zeker moet slagen bij Sans online!

 108. Inge 13 januari 2014 / 20:29

  leuke winactie. Op mijn verlanglijstje staat toch echt nog steeds een mooie skater skirt!

 109. Sarah 13 januari 2014 / 20:41

  Wauw, wat een geweldige winactie! 😀 Super dat je zoiets mag verloten op je blog Lisanne. Ik doe graag mee! Op mijn wishlist staat nog een (nep)leren broek, ik ben al tijden op zoek naar een mooie en perfect zittende maar dat is nog niet gelukt. Op sans-online zie ik al wat mooie staan dusss I keep dreaming ;)!

 110. Beautyding 13 januari 2014 / 20:41

  Wow honderd euro is heel veel. Op mijn verlanglijstje staat een net rokje, in mei ga ik een week overleggen met andere scholieren over europa en we moeten nette kleding aan. Ik ben al op rokjesjacht, maar ik durf er geen te kopen, ik ben geen rokjesmeisje 😉 Verder zou ik nog een paar lekkere sneakers willen daar loop ik het liefste op 🙂 Veel succes!

  • Malou 13 januari 2014 / 21:23

   Ik doe mee =) En op mijn verlanglijstje staat al sinds een jaar of vier een badjas haha. Ik had altijd een Jip&Janneke badjas van de Hema, ik zie hem nog zo voor me geel/rood/blauw gestreept.. maar die werd op een gegeven moment te klein en toen ik uit huis ging heb ik hem toch maar weg gegooid. En nu woon ik al een jaar of vier op kamers en heb ik nog steeds geen badjas!! Dus ik sneak altijd snel met een handdoekje om door de gangen hier in mijn studentenhuis oeps. Jep, een badjas it is!

 111. Joanne 13 januari 2014 / 21:39

  Ik doe graag mee met deze leuke win actie! Heb echt een goede nieuwe winterjas nodig, voor de strenge winter hier in Nederland 😉 Die 100 euro helpt me daar goed bij!

  Liefs Joanne

 112. Iris 13 januari 2014 / 21:44

  Leuk! Doe graag mee. Ben momenteel het meest op zoek naar een mooi leren bikerjack!

 113. Steffie 13 januari 2014 / 22:15

  Wat leuk, ik doe mee! Ik zou graag een leuke gekleurde blazer willen, een beetje netjes voor op stage, maar toch vrolijk.

 114. Elsa 13 januari 2014 / 22:15

  Oh leuke winactie weer Lisanne!!! Tof dat je dit weg mag geven! 🙂 En uiteraard zeer fijn voor mij om kans te maken op zo’n mooi shopbedrag 😀 Bij mij staat een nieuwe broek hoog op mijn verlanglijstje, door gewichtsschommeling zeer toe aan nieuwe goed zittende broek maar helaas nogal money troubles dus zeker kansje wagen hier 😉

  Succes iedereen!!!

  Liefs,

  Elsa.

 115. Claudia 13 januari 2014 / 22:29

  Super actie! Ik kan wel een positie jurkje van mama licious (+toebehoren) gebruiken. Ik ben namelijk zwanger en ga 15 mei trouwen. Ik wil er op die dag natuurlijk goed uitzien ook al ben ik hoog zwanger.
  Nu maar duimen dat ik win.
  Liefs Claudia

 116. Sjeef 13 januari 2014 / 22:34

  Hele fijne actie! Ik heb over een poosje een feest, en ik heb een best lastig figuur, en heb erg veel moeite om een mooie jurk te vinden. Maar ik verheug me er al zo lang op en wil er spetterend uitzien die dag, dus ik hoop dat ik daarvan een schitterende jurk kan halen! Nu duimen!!

 117. Anita H. 13 januari 2014 / 22:56

  Mijn kledingverlanglijstje? Dat is vrijwel oneindig. Ik wil wel wat voorbeelden noemen: blauwe leren kokerrok; wit colbertje; blouses met print (verschillende leuke gezien bij bij Sans-online)….

 118. Sofi 13 januari 2014 / 23:01

  Ik zou heel graag mee willen doen aan deze actie! Voor (het einde van) de winter zoek ik nog een leuke jas. Mijn jas begint helaas al te verslijten en het lijkt me ook heel leuk om een wollen jas te kopen aangezien ik die niet heb. Volgens mij hebben ze hartstikke leuke jassen op sans online dus dat moet goed komen!

  xx

 119. Sofi 13 januari 2014 / 23:01

  Ik zou heel graag mee willen doen aan deze actie! Voor (het einde van) de winter zoek ik nog een leuke jas. Mijn jas begint helaas al te versleten en het lijkt me ook heel leuk om een wollen jas te kopen aangezien ik die niet heb. Volgens mij hebben ze hartstikke leuke jassen op sans online dus dat moet goed komen!

  xx

 120. Tamara 13 januari 2014 / 23:24

  Ehm welke kledingstuk niet op dit moment hihi.. mijn zwangerschapskleding heb ik om nu wel gezien. Het is dat de feestdagen wel om zijn anders was ik voor een leuk jurkje gegaan, al kan dat natuurlijk nog steeds straks voor de zomer 🙂 maar een leuk shirtje met mooie of leuke tekst word ik nu ook erg blij van!

 121. Vera 13 januari 2014 / 23:33

  Indien ik win zou ik een lekkere warme winterjas kopen! Ik draag nu nog mijn ‘herfstjas’, maar ik merk dat het toch wel koud begint te worden met die dalende temperaturen.
  Fingers crossed en hopen dat ik win dus!

 122. Anni 14 januari 2014 / 00:34

  Wat een toffe actie! Sans-online is een van mijn favo webwinkels. Toevallig vorige week nog wat kleding besteld, maar met pijn in mijn hart het cognac kleurige leren jack van Sandwich laten liggen. Toch iets te duur, maar met een cadeaubon van €100, hoef ik zelf nog maar €5,95 bij te leggen 🙂 Zou geweldig zijn!

 123. Isabel 14 januari 2014 / 07:36

  Ik wil al een tijdje een zwarte blazer die iets ‘specialer’ is als een gewone, rechte. En bij Sans-Online heb ik een hele leuke gezien! 🙂

 124. Mar 14 januari 2014 / 10:16

  Ik doe ook mee! Op mijn verlanglijstje staan nog wat leuke jurkjes. Die dragen toch het fijnste op de dagen dat m’n spieren pijn doen of ik weer eens veel buikpijn heb.
  Ik bestel wel vaker wat bij Sans-online, dus 100 euro shop tegoed zou wel erg fijn zijn!

 125. Wendy 14 januari 2014 / 10:56

  Ik doe mee! Op mijn lijstje staat een jasje. Bij voorkeur een (nep) leren. Gewoon omdat het zo lekker pittig staat!

 126. Miranda 14 januari 2014 / 11:57

  Ik doe graag mee op mijn verlanglijstje staan nog een goede broek en een leuke trui.

 127. Marlies 14 januari 2014 / 12:56

  Wauw, wat een leuke en gave winactie! Ik doe mee! Ik heb momenteel nog een mooie statement necklace op mijn verlanglijstje staan en nog wat mooie blousejes met een leuke print. Iets mooi zwarts met een leuke kleurige bloemenprint. En enenenenen…. Zo kan ik blijven doorgaan! Shopaholic, ik? Welnee.

 128. Lianne 14 januari 2014 / 13:54

  Leuke winactie, want wie wil nu niet en shopbon winnen? Ik doe mee! Op het moment staat een zwart jurkje op mijn wenslijst met daaroverheen een leuk gekleurd leren jasje. Spannend!! 🙂

 129. Katy 14 januari 2014 / 14:10

  Wauuww wat een gave winactie! Daar wil ik graag aan meedoen 🙂 Bovenaan mijn lijstje staat toch wel een lekkere warme en fashionable trui! Geweldig op een spijkerbroek bijvoorbeeld! Echt een trui waar je blij van wordt! Spannend hoor!

 130. Lina 14 januari 2014 / 14:34

  Oh dat is wel een heel leuk bedrag! Super leuke winactie, ik doe heel graag mee! Op mijn wishlist staat eigenlijk wel van alles haha, maar ik zeg toch een mooie blazer.

 131. Marlijn 14 januari 2014 / 16:03

  Wát een winactie, super dat je dit weg mag geven zeg! Doe niet gauw mee aan winacties, maar deze sla ik niet af. Ik zou heel graag een faux fur jasje of een fake leather broek willen. Die staan al heel lang op mijn wishlist. Eigenlijk zijn er zóveel dingen die mijn kast mogen aanvullen. Bij Sans is zóveel keus, dus daar ga ik ongetwijfeld vinden wat er in mijn kast ontbreekt 🙂

 132. Sanne 14 januari 2014 / 16:07

  Leuke actie!

  Ik zou heeeel graag een paar loafers willen, als voorproefje voor de lente!
  Succes iedereen!

  Liefs,
  Sanne

 133. Annebelle 14 januari 2014 / 16:14

  Ik doe mee! Mijn favoriete kledingstuk uit de webshop is het jasje Lania Pocket van Only!

 134. W. 14 januari 2014 / 16:30

  JAAA SHOPTEGOED, geweldig.
  op mijn verlanglijstje staat een leren jasje en mijn kledingkast kan ook best aangevuld worden met andere items.
  Als examenkandidaat, heb ik niet zoveel tijd om te shoppen en daarom zou dit écht geweldig zijn.

 135. Marjolein 14 januari 2014 / 16:52

  WAUW! Wat doe ik graag mee, want ik hou van Sans Online! Ze hebben altijd prachtige musthaves van leuke merken. Ook is het geen dure webshop, en je kunt er al helemaal lekker shoppen als het sale is!
  Op mijn verlanglijstje staat nog een mooie jeans! Als ik zou winnen, zou ik deze mooie jeans aanschaffen: http://www.sans-online.nl/NL/Dames/Jeans/Only/Only-Falula%20low%20slim%20jeans%20REA899%20noos%2015084906.html . Op mijn verlanglijstje staat ook nog mooie blazer of een lekker warm vest, waar je tijdens koude dagen lekker “in weg kan kruipen”.

 136. Rosanne 14 januari 2014 / 18:59

  Wat een leuke winactie! Op mijn verlanglijstje staan nog een leuk jurkje en een wollige trui :)!

 137. Marjolein 14 januari 2014 / 19:20

  Natuurlijk wil ik ook graag meedoen aan deze actie!
  Op mijn verlanglijstje staat een jurkje of top die goed past op een leatherlook legging.
  Ik heb echt de meest gave leatherlook legging, maar heb echt niets waarmee ik het kan combineren.
  Hoog tijd om te shoppen dus! En hoe kan dat nou beter dan met 100 euro shoptegoed bij Sansonline!
  Dan hoef ik ook niet meer te twijfelen wat ik neem 🙂

 138. Mariek 14 januari 2014 / 19:24

  Superleuke actie! Ik zou de camelkleurige teddyjas van EDC kiezen, die vind ik zoooo gaaf! (En zou ik anders niet kopen denk ik, gezien deze minder praktisch is, maar wel zooooo mooi….zucht)

 139. Jolijn 14 januari 2014 / 20:03

  Hi Lisanne,
  Leuk dat je deze actie doet, ik zou heel graag kans maken op shoptegoed!
  Op mijn wishlist staat nog het jasje New soy LS van Vero moda.
  Maar ook de Karola X knit van Object.
  En ook de Splinta top van Vila zou ik graag in mijn kledingkast willen hebben.
  De Gracan Skirt van Vila trouwens ook wel. (:
  Maar goed, grote wensen allemaal.. Nu maar hopen dat ze uit komen.. Hihi.
  Liefs, Jolijn.

 140. Mirte 14 januari 2014 / 21:28

  Wauw wat een gave winactie!
  Ik heb natuurlijk even op de site gekeken, en op mijn wishlist zou deze gave roze trui komen.
  Normaal heb ik in de vaak veilige kleuren aan als zwart, bruin, donker blauw en grijs.
  Eigenlijk helemaal niet logisch, want juist in de winter is het leuk en nodig om vrolijke kleuren te dragen! (vooral met dit grijze en grauwe weer) Om mijn voornemen (meer kleur dragen) zou ik voor deze vrolijke comfy trui gaan:D Geschikt om thuis op de bank verantwoord in te chillen, maar ook prima te dragen naar college!

  Liefs!

 141. Wies 14 januari 2014 / 22:29

  Ik doe ook graag mee! Ik wil nog heel graag een zwart leren rokje en een hele zachte witte jas voor een teddyberen-gevoel..

 142. Isabella 14 januari 2014 / 22:54

  Ik wil zo graag winnen! Ik ben de 18e jarig en ik zou een leuke nieuwe jas wel een erg leuk cadeau vinden!!!!!

 143. Thea 14 januari 2014 / 23:25

  Superfijne actie! Ik zou heel graag de Elina wool coat willen, ik vind hem zoooo mooi!

 144. Tessel 15 januari 2014 / 10:20

  Leuk!! Ik vind het groene blouseje rechts onder heel mooi!

 145. Marleen 15 januari 2014 / 10:51

  Wat leuk, ik doe graag mee!
  Het kledingstuk dat op mijn verlanglijstje staat is de volgende rode blouse: http://bit.ly/1a6hoM6. Ook het gekleurde vest op de foto hierboven staat erop. Want vrolijkheid en warmte komt altijd van pas! 🙂

 146. Whitney 15 januari 2014 / 11:26

  Hier doe ik aan mee. Kan met dot bedrag denk ik wel een gehele outfit scoren in de sale. Na me bevalling wel goed te gebruiken. Ben al me kilo’s + meer kwijt. Resultaat te grote kleding. Maar goed als antwoord op je vraag: op mijn verlanglijst staat een goed zittende jeans.

 147. Sanne 15 januari 2014 / 11:48

  Wat een leuke winactie, ik doe mee.

  Ik ben nog opzoek naar leuke luchtige kleding, dit omdat ik binnenkort voor 6 weken naar afrika ga.

 148. Hester 15 januari 2014 / 14:21

  Wat een leuke winactie, graag doe ik mee! Op mijn verlanglijstje staat een kleurrijke blouse, die toch netjes is. Want ik ben druk aan het solliciteren. Bij een sollicitatiegesprek is je uitstraling natuurlijk erg belangrijk en kleding speelt daarin een grote rol! Ik kan bij Sans vaak leuke blouses vinden, vooral die van het merk Vero Moda zijn erg geliefd bij mij!

 149. Anne 15 januari 2014 / 15:06

  Oeh wat leuk! Ben ik nog binnen de 48 uur? Ik hoop van wel. 🙂 Bij sans online kan ik zelfs voor mijn maat wel slagen, omdat sommige merken die ze verkopen wel mooie tops hebben die bij mij goed vallen. Ik ben vooral nog op zoek naar een jasje voor als ik weer stage ga lopen of werken. Dat hoeft geen blazer te zijn, zolang het er maar netjes uitziet. 🙂

 150. Lenneke 15 januari 2014 / 15:43

  Ik heb dus serieus maar één fatsoenlijk vest… dus ik wil heel graag een nieuw vest! Zal een mooi cadeautje voor mijn afstuderen zijn! 🙂

 151. Ianthe 15 januari 2014 / 16:19

  Wat leuk! Op mijn verlanglijstje staan een bordeaux vest, een bordeaux skinny jeans, zwarte bikerboots, nieuwe zwarte pumps, zwarte open sandalen en een mooie aanpassende blazer in zwart en wit 🙂
  Liefs!

 152. Marieke 15 januari 2014 / 17:06

  Een lekker dik vest, dat er ook nog leuk uitziet. (Op dit moment heeft Geert het raam weer open gezet, terwijl ik het KOUD heb. Eerlijk waar, hij heeft het altijd warm en ik altijd koud. Niet te doen.)

 153. Robin 16 januari 2014 / 10:46

  Wat een leuke winactie!
  Ik ben echt nog opzoek naar heerlijk warme vesten waar ik in weg kan kruipen (ik ben een ontzettende koukleum) Daarnaast nog leuke blousejes om het mee te combineren

 154. Inge 16 januari 2014 / 10:52

  Ik heb behoefte aan een fijn, warm vest. Wanneer ik ‘s ochtends uit bed kom is het nog zo koud in huis!

 155. Jorinde 16 januari 2014 / 11:34

  Een lekker dik vest voor de komende vrieskou en de perfecte jeans (as always..)

 156. Daphne 16 januari 2014 / 13:32

  Leuke winactie! Ik volg je al een tijdje op Bloglovin maar heb nooit echt gereageerd! Het kledingstuk dat op mijn verlanglijsje staat is een leuk zomerjurkje, omdat ik in april 2 weken naar Brazilie ga met school!

 157. Anneloes 16 januari 2014 / 18:00

  Leuk!
  Wat op mijn verlanglijstje staat is een soort nette joggingsbroek, en een faux-fur vest, een fluffy vest, een zwarte skinny en een stel lekkere bikerboots.
  Zo, lekkere lijst haha!

  • Anneloes 16 januari 2014 / 18:01

   (Ik doe graag mee trouwens hihi)

 158. Judith 16 januari 2014 / 20:54

  Wat een leuke en grote winactie..! Ik heb eens op de site gekeken en zag al genoeg leuke dingetjes voorbij komen. Genoeg om te weten dat het wel goed zou komen met die honderd euro, haha(:

  Deze dingetjes had ik onder andere al gespot:
  http://www.sans-online.nl/NL/Dames/Topjes/Only/Only-Dotti%20foil%20tank%20top%2015080100.html?code=5505.09933
  http://www.sans-online.nl/NL/Dames/Topjes/Only/Only-Iston%20Aztec%20top%2015085762.html?code=5505.09873&maat=38&image=108372

  Ik doe graag mee, ik ben benieuwd..!

 159. Magdalien 16 januari 2014 / 22:48

  Super leuke actie, ik doe graag mee! En zou toe zijn aan een leuke winterjas of jasje!:)

 160. Kim 17 januari 2014 / 09:20

  Wow wat een leuke actie 🙂

  Op mijn verlanglijstje staat al een hele poos een leuke jurk/een leuk jurkje. Ik ben onlangs veel afgevallen en heb nog nooit echt een leuke jurk gehad. Om eerlijk te zijn durf ik ook nooit jurkjes te bestellen… ze belanden wel altijd in mijn winkelmandje maar ik gooi ze er altijd weer uit. En tja als ik dat tegoed win, dan moet ik wel en heb ik geen excuus meer (beloof ik mezelf nu)

 161. Lise 17 januari 2014 / 11:11

  Ik heb een hele mooie en warme trui gespot op Sans! Deze zou ik graag willen hebben, zeker omdat ik door omstandigheden niet meer zoveel geld heb, en mijn kledingkast is ook niet meer echt groot, helaas.

  Alleen al om die reden wil ik heel graag meedoen! Het is natuurlijk ook heel erg leuk om lekker te kunnen shoppen!

  Groetjes Lise

 162. Femke 17 januari 2014 / 13:33

  Welk kledingstuk op mijn verlanglijstje staat :)? Een goed passende broek. Daar heb ik gewoon echt altijd moeite mee, om die te vinden. Een leuk jurkje is ook altijd welkom, trouwens 🙂

  liefs,
  Femke

 163. Tahlia 17 januari 2014 / 16:32

  Superleuk! Met dit shoptegoed wil ik graag een nieuwe spijkerbroek of een warme wintertrui kopen. Ik doe graag mee met deze prijsvraag! 😀

 164. Karleine 17 januari 2014 / 20:03

  Hallo Lisanne,

  Op het laatste nippertje doe ik graag mee aan deze winactie! Mijn kledingkast kan altijd wel iets extra’s gebruiken. Dat zullen de meesten wel herkennen, hehe. Wat ik op dit moment alleen écht nodig heb is een wind- en waterdichte jas. Als rasechte koukleum is dat de enige manier om een barre winter door te komen. Op dit moment is het nog niet echt winter geweest, maar die zal in de komende jaren echt wel terugkomen. Als ik dan al een goede jas in de kast heb hangen, kan ik lekker van het Hollandse weer genieten:)

  Groeten van Karleine

 165. denise 17 januari 2014 / 22:33

  Wat een leuke actie lisanne!!
  Bovenaan mijn verlanglijstje staat eigenlijk geen tastbaar product maar gewoon een heerlijk dagje weg met M’n vriendinnen. Qua kleding staat een fluffy vest/trui bovenaan. Heerlijk om in weg te kruipen. En zwarte platte schoenen om op te werken 🙂

  Liefs Denise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.