WIN een MYguling kussen!

Ooit schreef ik al een artikel over mijn slaapmaatje. Dit kussen slaapt zo fijn! Als je meer info wilt over mijn ervaring met het kussen moet je even hier kijken. Nu heeft MYguling een nieuwe website, en ter ere daarvan mag ik een kussen weggeven, hoe tof!

Het kussen dat we weggeven is de short versie twv 49,95. Zoals je in mijn ervaring artikel hebt kunnen lezen is het kussen op heel veel manieren te gebruiken, dus eigenlijk is deze versie voor iedereen geschikt!

Wat moet je hiervoor doen?

 1. Een reactie achterlaten met de boodschap dat je meedoet
 2. De MYguling Facebook pagina liken

De onlangs opnieuw gelanceerde website van MYguling kun je hier bekijken. Helaas kan niet iedereen winnen, maar ik heb wel iets anders voor jullie allemaal, een kortingscode! Als je LISANNELEEFT invult bij je bestelling krijg je 10% korting op je bestelling. Je kunt hem gebruiken tot en met 23 augustus.

Dus, laat vooral even weten wat je van de vernieuwde website vindt, en spread the word! Deel de winactie bijvoorbeeld op Facebook of Twitter, dat zouden we heel leuk vinden! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Doe je ook mee?

Let op: De winnaar is inmiddels gekozen, je kunt niet meer meedoen.

49 reacties

 1. Rooosie 16 augustus 2012 / 13:09

  Super leuke actie! en wat een mooi kussen! Misschien heeft mijn vriend meer dekens als ik dit kussen tegen me aan heb liggen, haha!

  Dus bij deze wil ik graag meedoen! En zal ik de pagina even Liken en delen!

 2. Marcella 16 augustus 2012 / 13:12

  Ik heb al een tijdje problemen met een echt goed kussen. Dit kussen lijkt me heelrijk, dus ik doe mee! En ik heb geliked op Facebook 🙂

  Leuke frisse nieuwe site trouwens!

 3. Rianca 16 augustus 2012 / 13:22

  Leuke winactie! Dat kussen kan ik inderdaad ook wel gebruiken. Ik lig namelijk altijd zo als op de afbeelding maar dan met mijn deken. Ik heb ook geliked!

 4. Charlotte 16 augustus 2012 / 13:33

  Wat een super winactie.

  Ik heb zeker geliked.
  Ik heb al enkele nepversies versleten en ben nu aan het sparen voor “een echte”.
  Super toevallig dus…

 5. Ellen 16 augustus 2012 / 13:37

  Ohhh ik slaap áltijd zo, maar dan met het dekbed tussen me in, haha! Ik doe mee 🙂

  Liefs, Ellen

 6. Lianne 16 augustus 2012 / 13:44

  Wat een supertoffe actie!
  Zelf heb ik ook fibro en slapen lukt lang niet altijd hierdoor. Als ik veel pijn heb, bouw ik mezelf vaak tussen allemaal kussens in, in de hoop dat ik dan wat beter kan slapen. Dit kussen ziet er wel heerlijk uit om daarvoor te gebruiken! Ik had je vorige blog ‘Maak kennis met mijn slaapmaatje’ gelezen en was meteen jaloers op jouw kussen!

  Ps. Ik heb geliked! 🙂

 7. Romy 16 augustus 2012 / 13:44

  Ik doe mee! Lig zelf ook altijd zo, haha. Daarbij heb ik ook gelezen dat het een goed hulpmiddel is voor mensen met last van hun rug. Dus het zou me mooi uitkomen om het uit te proberen!

 8. Laura 16 augustus 2012 / 13:55

  Ik doe mee! Hartstikke leuke actie 🙂
  Ben echt benieuwd hoe het slapen zal gaan met zo’n kussen! Erg fijn idee!

 9. Jolien 16 augustus 2012 / 14:50

  Ik doe mee! Heb de Facebookpagina geliked, op hoop van zegen 😉

 10. CaptureBeauty 16 augustus 2012 / 14:51

  OOOOHMYGODD ik ben al zooo lang opzoek naar zo’n kussen maar ik heb niet zo’n groot budget als student zijnde! Dit is perfect!
  Ik heb de fb geliked! Leuke winactie xxx

 11. KimberlyY 16 augustus 2012 / 15:13

  Jippiiie! I’m in!!!!

 12. Elise 16 augustus 2012 / 15:28

  Helaas, geen Facebook (wordt tijd dat ik het aanmaak). En ik slaap al zo, maar dan met mijn dekbed.

 13. Anne 16 augustus 2012 / 15:35

  Leuke winactie Lisanne! Ik zou ‘m graag winnen voor mijn moeder, die ook fibro heeft. Ik ga binnenkort op mezelf wonen en mn moeder is zo lief dat ze met alles wel wil helpen. Ik hoop maar dat ze een beetje op zichzelf past, want straks kan ik dat niet meer doen. 😉 En om haar te bedanken voor alles wat ze voor me gedaan heeft en nog steeds doet, zou ik haar graag een cadeau geven. Zelf zit ik met mijn beperking in de wajong, dus dat zou een klein cadeautje worden. Niks mis mee, maar iets als dit zal ze helemaal fantastisch vinden!

 14. Esmée 16 augustus 2012 / 16:17

  Ik ben al zólang benieuwd naar zo’n kussen, het moet echt fijn werken heb ik van verschillende mensen gehoord, vooral mijn tante is er erg enthousiast over. Ik doe zeker mee! Ik heb de facebook pagina geliked. Liefs

 15. Nicolien 16 augustus 2012 / 16:58

  Ik gebruik nu steeds mijn deken als ‘kussen’ om mee te slapen, maar ik vind het toch niet zo fijn liggen… Ik ga dus zeker een kansje wagen met deze winactie 😉 Niet geschoten is altijd mis toch?

 16. Nadine 16 augustus 2012 / 17:07

  Ik doe mee. En ik heb natuurlijk geliked. Lijkt me super!

 17. Suzanne 16 augustus 2012 / 17:27

  oh dat lijkt me een heerlijk ding, dus ik wil heel graag meedoen!

 18. Karin 16 augustus 2012 / 17:33

  O, zo’n kussen wil ik ook heel graag. Al toen ik het de eerste keer op jouw blog las. Dus bij deze!

 19. ilona 16 augustus 2012 / 19:27

  Geweldige actie! Zou het kussen erg graag willen winnen. Zit al een maand in de onderzoeksmolen, zit ineens in een rolstoel en allerlei pijnen. Neuroloog denkt dat het waarschijnlijk fibromyalgie is. Maar dat heeft niets met het kussen te maken, ik slaap ook altijd zo met mijn deken haha! En ik heb de Facebook-pagina geliked.

 20. Inge 16 augustus 2012 / 19:28

  Leuke winactie ik doe mee!
  Heb de facebook pagina geliked.Van mijzelf ben ik een erg onrustige slaper dus misschien is dit wel wat voor mij 🙂

 21. Liz 16 augustus 2012 / 19:52

  Ik doe mee! Hij lijkt me heel fijn!

 22. Gwen 16 augustus 2012 / 20:06

  Ooh! Dat is geweldig! Ik maak altijd een rol van mijn deken alleen het nadeel daarvan is dat mijn rug dan zo koud word, omdat daar geen deken meer over zit.

  Ik heb de fb geliked!

 23. Chaja 16 augustus 2012 / 20:07

  Wow superhandig kussen, ik doe mee !
  Ik like de Facebookpagina en heb het ook gedeeld via Facebook.

  Liefs,
  Chaja

 24. Lisette 16 augustus 2012 / 20:10

  Dit lijkt mij zo’n onwijs fijn kussen! Door dat ik 24 uur per dag jeuk heb door mijn ziekte, slaap ik s nachts met inslapers, maar ben ik na 4 uurtjes weer wakker. Mijn nachtrusten zijn dus erg kort, vaak lig ik dan al vroeg ik bed, op de manier van de foto alleen dan met mijn deken. Om tot rust te komen en ontspannen te worden zodat de jeuk even naar de achtergrond gaat.
  Zou het daarom erg tof vinden om dit kussen te winnen! Ik zie heel veel reacties, dus zal wel een lastige keuze voor je zijn.
  Ik heb de facebook pagina geliked
  Succes met de keuze maken.

  I hope…

 25. Nienke 16 augustus 2012 / 22:41

  Leuk, ik doe mee! Ik knuffel altijd van alles in mijn slaap, van knuffels tot aan mijn man (die dat niet altijd leuk vindt als hij probeert te slapen..).

 26. Yvette 17 augustus 2012 / 01:00

  i’m in ! & heb geliked! want t is ook echt heel leuk ! 😀

 27. Lotte 17 augustus 2012 / 06:10

  Leuk, ik doe mee! Normaal rol ik m’n dekbed helemaal op zodat ik er ‘omheen’ kan liggen, maar dit lijkt me veel fijner. Mijn knokige knietjes op elkaar ligt nou eenmaal niet lekker;)

 28. Karin 17 augustus 2012 / 09:33

  Ik wil heel graag meedoen met deze winactie.
  Heb heel erg veel last van mijn rug en kan hier soms nachten van wakker liggen.

  Ik las laatst al jouwn blogpost met je ervaring over deze kussen en het lijkt me echt een ideale uitvinding.

  Dus ik doe mee!!

 29. Lieske 17 augustus 2012 / 09:52

  Ik doe zeker mee, en ik like de pagina onmiddellijk XD

 30. Bo 17 augustus 2012 / 10:16

  Wat leuk! Ik doe mee! Heb alles gedaan!<3

 31. Shanti 17 augustus 2012 / 10:47

  Oooh wat leuk! Ik gebruik nu vaak in mn slaap een extra hoofdkussen die ik tussen me knieën doe dus ik doe zeker mee.

 32. Roxanne 17 augustus 2012 / 12:47

  Like! Dat ziet er echt fijn uit 🙂 Ik heb de fb pagina geliked en doe graag mee!

 33. Nathalie 17 augustus 2012 / 20:57

  Oh wat super! Ik was er na je review een tijdje terug nog vaak aan aan het denken! Toen ik nog thuis woonde stak ik altijd de helft van mijn 2 persoons donsdeken tussen mijn benen als ik op mijn zij sliep. Maar sinds ik ben gaan samenwonen met mijn vriend moet ik die deken natuurlijk delen en kon ik die niet meer gebruiken. Momenteel slaap ik al 3 weken met een gewoon hoofdkussen tussen mijn knietjes op zij-slaap-momenten maar echt super ligt het niet. Mijn vriend wordt bovendien tuureluurs van dat rondslingerend hoofdkussen de hele tijd 😀 Zo’n speciaal My Guling kussen zou echt een uitkomst bieden, in zo’n kek kleurtje dan wel he ;).
  Heb de facebookpagina geliked (Nathalie Verstraeten).

 34. Anne 17 augustus 2012 / 21:06

  Ik doe mee! Oh, vanaf het begin vond ik hem al fantastisch!

 35. Marijke 17 augustus 2012 / 21:16

  Heei Lisanne;

  Wat een super leuke actie! Mijn zus heeft ook Fibromyalgie, ze heeft veel pijn, en slaapt slecht. Dat beïnvloed heel erg haar leven, ze kan weinig met vrienden doen omdat ze zo moe is en omdat ze zoveel pijn heeft. Ik gun haar zo erg een beter en gelukkiger leven! Dit kussen zou echt een uitkomst zijn voor haar! Trouwens, wat een super leuke site! Je geeft mensen die het moeilijk hebben de inspriratie om verder te leven, en je laat zien dat je ook gelukkig kan zijn als je een beperking hebt! Mijn zus, vindt het leuk om te lezen, en is heel enthousiast! Ga zo door, je insprireert mensen!

  Liefs, Marijke

  Ps. Ik heb hem geliked 😉

 36. manuela 17 augustus 2012 / 21:56

  ik had dat artikel al gelezen, ma heb hem nog eens bekeken, maar het lijkt me heerlijk om zo te kunnen slapen!
  lekker je kussen knuffelen 🙂
  ik doe mee
  en heb hun fb geliked!

 37. Nina 19 augustus 2012 / 00:08

  Dit is zo gaaf! Ik doe normaal nooit mee met winacties, maar deze is echt super! Ben zelf amper 14 en heb een hele pijnlijke rug. Zitten doet pijn, liggen nog meer. Omdat ik hoorde dat dit kussen zou helpen voor rugproblemen, doe ik graag mee. Ik kan het helaas niet zelf kopen, dus hoop dat ik win. Al gun ik het een ander ook natuurlijk!!

 38. Anneke 19 augustus 2012 / 19:47

  Ik doe mee!

  speciaal voor m’n ventje, omdat graag zo’n kussen wil!

  • Anneke 19 augustus 2012 / 19:54

   wanneer wordt er eigenlijk een winnaar gekozen??? Kwestie van anders nog net op tijd te zijn om hem met korting te bestellen (moest ik hem niet winnen natuurlijk)

 39. LounaBeauty 19 augustus 2012 / 22:00

  Ik doe nog graag even mee Lisanne!! hihi

  De website vind ik erg mooi. Lekker overzichtelijk en die geciteerde zinnen zijn super origineel! De layout is strak en er zijn neutrale kleuren gebruikt, waardoor de kussens er nog meer uitspringen! leuk!

  Ik heb zelf vaak en veel hoofdpijn. Om gek van te worden. Al zoveel kussens aangeschaft, maar nog steeds niet de juiste gevonden. Zal deze MYguling kussen wat voor mij zijn?? I hope so! 🙂

  Liefs!
  ps: like natuurlijk hun FB pagina!

 40. Renske 20 augustus 2012 / 11:12

  Ik doe graag mee!:-) Ik lag er toevallig gisteravond in bed nog aan te denken, toen ik weer eens niet lekker kon liggen. Dus deze winactie komt op het goede moment haha!

 41. Britt 20 augustus 2012 / 12:37

  Dit lijkt mij erg fijn! Ik doe mee :).
  Ik heb de fbpagina geliked (britt vaarwater)

  Liefs
  Britt.

 42. Ise 20 augustus 2012 / 13:40

  Leuke winactie, ik doe mee! Ik dacht er al over na om er zelf ook een te kopen toen ik je artikel las!

 43. Anouk 22 augustus 2012 / 18:36

  Ooh wat grappig, ik doe mee:D
  Ik heb geliked op FB (Anouk vander Zee)

  Liefs,
  Anouk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.