Win een paar kleurlenzen!

Kunnen jullie je deze review die ik schreef over kleurlenzen nog herinneren? Ik vond het ontzettend tof om een keertje te proberen, maar ik mag nu ook (met dank aan Lenson!) een paar kleurlenzen weggeven aan jullie! Super leuk om gewoon een keertje te proberen. Lees verder om te zien wat je hiervoor moet doen.

De winnares mag een paar kleurlenzen uitkiezen, alle kleurlenzen vind je hier! Wanneer je lenzen op sterkte nodig hebt heb je iets minder keus, in verband met voorraad en beschikbaarheid, maar er is alsnog heel veel om uit te kiezen! Bijvoorbeeld deze lenzen, hiervan heb ik zelf de Sterling Gray getest. Voor sterktes van -8,00 tot +6,00 kun je dus meedoen.

Oja even een opmerking voor de dames met sterkte die willen weten wat ze precies kunnen winnen: Houd een max aan van 25 euro voor een paar lenzen, dat zijn de lenzen die je dan kunt winnen. Keus genoeg dus!

Wat moet je doen om kans te maken? Het is heel simpel, je hoeft alleen een reactie achter te laten met de boodschap dat je graag mee wilt doen! Let op dat je het juiste e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje zet zodat ik je kan contacten als je gewonnen hebt!

Daarnaast zou ik het ontzettend tof vinden als je deze blogpost even liked op Bloglovin, dat is een kleine moeite! Zeg het ook even als je dat hebt gedaan.

Dat was het. Alleen een reactie achterlaten en liken op Bloglovin als je daar gebruik van maakt. Dus… kom maar op, wie doet er mee?

DELEN:

35 reacties

 1. Nicolien 4 juni 2012 / 13:12

  Ik heb je post geliked en ik doe mee! Het lijkt me zo leuk om eens af te wisselen qua oogkleur. Dit is de eerste keer dat ik kleurlenzen tegenkom die ik ook kan dragen met mijn ogen, echt superleuk dus.

 2. Nienke 4 juni 2012 / 13:13

  Ik doe mee! Ik heb dit bericht geliked op Bloglovin’. Ik draag lenzen, maar ik heb nog nooit kleurlenzen geprobeerd.

 3. Ilse 4 juni 2012 / 13:14

  Oh super leuk! Heb altijd al eens kleurlenzen willen proberen maar ik nam nooit de moeite om op zoek te gaan naar goede. Ik heb alleen geen bril of lenzen en weet dus niet of ik wel mee kan doen omdat ik niet weet wat voor sterkte ik dan zou moeten nemen? Als ze ook ‘gewone’ lenzen, dus zonder sterkte, hebben dan doe ik graag mee want het lijkt me echt cool!

 4. Lieske 4 juni 2012 / 13:53

  Ik doe zeker mee, ik zou erg graag eens een keer bruine lenzen willen hebben. Ik heb namelijk bruin haar en lichtgrijzige ogen, en ik ben erg benieuwd hoe het eruit zou zien met bruine ogen. Dat lijkt me namelijk veel mooier staan bij mijn haarkleur.

  Het zou erg leuk zijn om te winnen
  (en ik heb de post geliked op bloglovin)

 5. Elise 4 juni 2012 / 14:06

  Ik doe mee! Opvallende ogen vind ik zo mooi, dat maakt iemands uiterlijk meteen bijzonder 🙂

 6. sharon 4 juni 2012 / 14:33

  Ik draag al jaren lenzen, savonds heb ik wel mijn bril op omdat mijn ogen snel moe zijn.

  gekleurde lenzen heb ik altijd al eens willen proberen. een totaal andere kleur lijkt me wel wat. ik ben namelijk getint en heb groene ogen en bruin haar, dus een bruine kleur lenzen of juist blauw zou mischien wel super staan.

 7. Marieke 4 juni 2012 / 14:33

  Leuk ! Ik doe mee, heb altijd al willen weten hoe het is om bruine – of groene – ogen te hebben ! Net als dat het me leuk zou lijken om eens een dag een jongen of een dier te zijn. Of om heel lang te zijn. En ga zo maar door. Heb je post geliked trouwens. xox

 8. Danielle 4 juni 2012 / 14:49

  Ik heb lenzen, en ik wist helemaal niet dat ik dan ook kleurenlenzen gebruiken kon. Ik zou graag mee doen, want met sommige gelegenheden lijkt het me super om ze te hebben. Ik heb dit bericht ook op Bloglovin geliked. Ik doe zeker mee!

 9. Nena 4 juni 2012 / 15:46

  Leuke winactie, ik zou de lenzen graag willen winnen! Ik heb je artikel geliked op Bloglovin’ 🙂

 10. manuela 4 juni 2012 / 15:57

  wauww. ik doe mee!
  ik ben laatst nog gaan kijken bij de hema maar ik heb ze toch maar laten liggen.
  ik heb zelf bruine ogen. ik vind groen of grijs heel mooi!
  x

 11. Elisa 4 juni 2012 / 16:11

  Ahhh dit vind ik echt heel tof! Ik heb altijd al eens kleurlenzen willen proberen, maar bestellen heb ik tot nu toe nog nooit gedurfd.. Ik volgde je al via BL en heb het artikel uiteraard ook geliked! Nu heel hard duimen dat ik ze win haha 😀 Liefs xxx

 12. Alexandra 4 juni 2012 / 16:26

  Dit is echt een leuke winactie 😀 Ik doe mee en heb deze post geliked! ^_^

 13. Celine 4 juni 2012 / 16:34

  Ik doe mee! Ik heb de blogpost geliked. Ik vind kleurlenzen echt gaaf. Ik heb al eens eerder mee gedaan aan winactie’s voor kleurlezen maar helaas… gelukkig heb ik hier nu nog een kans, ik hoop dat het me dit keer lukt.
  xoxo

 14. Petra 4 juni 2012 / 16:38

  Superleuk! Ik heb ook wel altijd lenzen willen proberen, maar ik doe niet mee, hihi. Het lijkt me veel te eng om lenzen in te doen (A) Als ik al die problemen hoor, brr..

 15. Hanna 4 juni 2012 / 16:44

  Wat leuk! Ik doe mee en heb je berichtje geliked;) xxx

 16. Nina 4 juni 2012 / 16:49

  Ik doe heel graag mee!!! Heb je post geliked :)) Nog een vraagje : moet je zelf de verzendingskosten betalen?xxx vind je trouwens top, Lisanne! Je staat lekker positief in het leven :)) xx

 17. MarCreaties 4 juni 2012 / 16:49

  wauw, lijkt me erg gaaf om eens uit te proberen, dus ik doe mee (:
  en ik heb je post geliked op bloglovin! (het valt me wel op dat er hier op het moment meer reacties staan dat mensen het geliked hebben dan het aantal likes die er daadwerkelijk zijn op bloglovin’ haha :P)

 18. Ise 4 juni 2012 / 16:49

  Geliked! Lijkt me heel leuk om eens andere kleur ogen te hebben 🙂

 19. Sylvia 4 juni 2012 / 17:05

  Allereerst deze post geliked!!! Dit vind ik nu de meest originele winactie, die ik tot nog toe heb gezien en daarom doe ik mee. Ik heb groene ogen en donker haar en zou dolgraag eens willen zien hoe bruine ogen mij staan. Ik hoop natuurlijk te winnen, maar wens alle andere deelnemers ook veel succes!

 20. Rosalie 4 juni 2012 / 17:06

  Ik doe mee! 😀 En ik heb hem ook even ge-liket op Bloglovin 🙂

 21. Linsey 4 juni 2012 / 17:37

  Ow wat een super leuke winactie, echt waar!
  Ik draag normale lenzen en heb er ooit aan gedacht om kleurlenzen te nemen voor erbij, gewoon voor de lol. Maar mijn ouders hebben geen zin om kleurlenzen te kopen voor mij als ik ook al gewone lenzen heb en als de kleurlenzen niet perse nodig zijn haha. Maar ik ben erg benieuwd hoe blauwe ogen mij staan 🙂
  En ik heb meteen het artikel op bloglovin geliked.

  Heel veel liefs! Linsey Cheng

 22. Lenneke 4 juni 2012 / 17:43

  Leuke actie, maar ik doe niet mee. Ik durf die dingen echt niet in mijn ogen te steken, haha…

 23. Mayara Esther 4 juni 2012 / 18:18

  Hey, wauw super leuk en dan hoeven we zo weinig te doen om te kunnen winnen, dank je wel.

  Ik doe zeker mee en ik heb deze bericht geliked op bloglovin 😀

  Liefs, Mayara Esther

 24. Sylvia 4 juni 2012 / 18:36

  Normaal doe ik zelden mee met winacties, maar deze kan ik niet aan me voorbij laten gaan, superleuk! 🙂 Ik heb je review over de lenzen destijds gelezen en zat toen al te twijfelen of ik een paar zou bestellen. Het lijkt me erg tof om een keer met groene ogen door het leven te gaan, eens kijken of dat goed matched met roodbruin haar 😉 En ik ben benieuwd of het mensen opvalt!

  • Lenneke 4 juni 2012 / 19:22

   “Uhhh… Er is iets anders aan je. Heb je je haar geknipt? Nee? Nieuw T-shirt dan?” Krijg je zoiets, waarschijnlijk, haha.

 25. Annelies 4 juni 2012 / 18:44

  Je post geliked via bloglovin’ en ik doe mee.
  Ik heb zelf ook lenzen, dus ik zal niet heel veel moeite hebben met indoen, natuurlijk wel een beetje (:
  Echt een toffe winactie!

 26. Tess 4 juni 2012 / 20:11

  oee leuk ! ik wil al heel lang kleurlenzen proberen ! ik heb rood haar met bruine oog, wat opzich best een zeldzame combi is, dus ik zou wel willen zien hoe ik eruit zie met lichte ogen, zoals de meeste ‘normale’ roodharigen (:
  ik heb deze post geliked (ik volgde je ook al (: )
  liefs!

 27. Kirsti 4 juni 2012 / 20:12

  Oh ik heb altijd al felblauwe ogen willen hebben. Dat vind ik zo mooi. <3
  Dit is gelijk een goede smoes om het uit te proberen, haha.

 28. Lifesplash 5 juni 2012 / 06:30

  Ah wauw, dit lijkt me echt vet om te winnen! Ik wil echt een keer andere kleur ogen proberen. Vind kleurlenzen nogal duur namelijk, dus twijfel of ik ze wel steeds wil kopen. Haha, nu hopen dat ik win. Ik heb trouwens geliked op bloglovin’.

 29. Saskia 5 juni 2012 / 10:38

  Ik doe mee, maar heb helaas geen bloglovin.
  Ik doe niet mee voor mezelf maar voor mijn vriendin.
  Die heeft een rot tijd nu met haar ongeneeslijk zieke vader en het is net uit met haar vriend. Ik denk dat ze dit wel heel erg leuk zou vinden!

 30. Nadine 5 juni 2012 / 11:44

  Ik doe mee. Ik volg en like via bloglovin. Leuke actie!

 31. Johanne 5 juni 2012 / 15:32

  Ik doe meee (=

  Heb het artikel ook even geliked.

 32. Nena 6 juni 2012 / 01:59

  Oh ik wil echt heeeel graag meedoen! Wil al eeuwen gekleurde lenzen uit proberen maar ik weet nooit waar ik ze moet halen en of ik het wel durf.. Toch een leuke kans om het zo te proberen (: Heb het artikel ook geliked ^^

 33. rilana 6 juni 2012 / 08:12

  deze lensdrager wil wel eens een ander kleurtje proberen en dan testen of mijn leerlingen het verschil zien. Ze houden me qua kleding en haarstijl altijd zo goed in de gaten, dus ik zou dit graag eens uitpberen!
  hartje bij bloglovin ingedrukt!
  groetjes
  rilana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.