Win een Senz stormparaplu!

Met het regenachtige weer van de laatste tijd leek dit me een perfecte winactie: een stormparaplu! Ik testte zelf de stormparaplu van Senz in een heel tof design met rosegouden stipjes. Graag laat ik je zien hoe hij werkt en hoe hij eruit ziet. En je maakt kans op dezelfde paraplu als ik! Daarover vertel ik je onder de blogpost meer.

Laten we eerst een kijkje nemen. Dit is hoe de paraplu eruit ziet!

De stormparaplu is compact, maar niet zo klein als je ziet bij sommige andere opklapparaplu’s. Maar in een middelgrote handtas past hij wel! Dat vind ik fijn, dan hoef je niet met zo’n grote paraplu te lopen wanneer je hem niet gebruikt.

De paraplu die ik toegestuurd kreeg is er eentje uit de Elegance lijn. De automatic rose dots is het type waar ik voor ging.

Het voordeel van deze paraplu is dat er knopjes op zitten waardoor hij automatisch in- en uitklapt. Dat is toch wel heel fijn wanneer het buiten rotweer is, dan heb je niet het gedoe van het in- en uitklappen van je paraplu. Dat doet deze Senz paraplu al voor je!

Dit is hoe hij er uitgeklapt uitziet. Hij heeft een bijzondere vorm, misschien ken je het al. Dit is de typische vorm van Senz stormparaplu’s.

Vanaf sommige hoeken ziet dat er misschien een beetje bijzonder uit omdat deze paraplu niet rond is, dit is speciaal zo ontworpen om tegen wind te kunnen. Zo klapt je paraplu niet naar buiten. Daarover wil je je toch ook geen zorgen hoeven maken als je door de regen en storm loopt. Je wil gewoon droog blijven!

Het in- en uitklappen gaat echt heel soepel. De eerste paar keer schrik je van hoe krachtig de paraplu is, maar dat is natuurlijk juist heel fijn.

In no-time is je paraplu weer ingeklapt en wel. Op deze foto kun je het formaat van de paraplu ingeklapt ook goed zien.

Meedoen met de Senz stormparaplu winactie

 • Laat hieronder een reactie achter waarin je laat weten dat je graag meedoet met de winactie.
 • Zorg dat je e-mailadres in het daarvoor bestemde vakje klopt (deze zie ik alleen), hierop mail ik je in het geval dat je gewonnen hebt.
 • Meedoen kan tot en met zondag 18 oktober 2020.
 • De winnaar stuur ik een mail. Zorg dat je binnen 48 uur reageert, anders gaat de prijs naar de volgende.

Mocht je nu meteen je eigen paraplu willen bestellen, dan kan dat natuurlijk ook. De paraplu die ik heb komt uit de Senz Elegance collectie, neem daar zeker een kijkje.

Doe jij mee?

DELEN:

70 reacties

 1. M. Tomasouw 11 oktober 2020 / 18:37

  Yes please! Zeker hier in Den Helder komt zo’n stormproof paraplu natuurlijk als geroepen 😊.

  • Lisa 11 oktober 2020 / 20:11

   Ja graag! Van de fysio moet ik veel lopen, zodat mijn knie in beweging blijft na een flinke knie blessure. Met deze paraplu kan ik aan mijn herstel werken in wind en weer :).

 2. Anieke 11 oktober 2020 / 18:39

  Ik doe heel graag mee met deze winactie! Door een terugval van mijn chronische ziekte was mijn conditie compleet weg, ik ben begonnen met wandelen om die conditie weer een beetje terug te krijgen. Hoe fijn zou het dan zijn om met deze paraplu droog door te kunnen gaan met wandelen en zo de conditie weer een beetje op te bouwen?! Nogmaals, ik doe mee!

 3. Nicole Gerritsen 11 oktober 2020 / 18:43

  Super handige en mooie paraplu die ik graag wil winnen om te gebruiken bij mijn wandelingen met onze pup Sky.

  • Michaela 11 oktober 2020 / 19:33

   Oh wat een gave winactie, ik doe zeker mee. Lijkt mij een super handige paraplu en hij is ook erg mooi.

 4. Lisette 11 oktober 2020 / 18:46

  Wat handig! Nooit meer gedoe met dat in- en uitklappen en het omslaan. Zo kan ik als het regent en waait toch nog wat frisse lucht snuiven buiten. Plus een mooie paraplu maakt alles leuker, dus ik doe graag mee!

 5. Saskia 11 oktober 2020 / 18:47

  Na de zoveelste wandeling in de stromende regen (bedankt buienradar 🙂) doe ik heel graag mee! Kan ik de volgende keer een wandeling maken zonder nat geregend te worden, en dan ook nog met een paraplu die er super mooi uitziet!

 6. Anieke 11 oktober 2020 / 18:51

  Ik doe graag mee! Door een terugval van mijn chronische ziekte was mijn conditie compleet weg, ik ben begonnen met wandelen om die conditie weer een beetje op te kunnen bouwen. Ik zou het fijn vinden om droog door te kunnen wandelen om zo mijn conditie weer een beetje op te bouwen!
  Nogmaals, ik doe mee!

 7. Simone 11 oktober 2020 / 18:55

  Wat een mooie paraplu! Zo’n stevige paraplu lijkt me ideaal voor de herfst, ik doe graag mee met de winactie!

 8. Ester Spijker 11 oktober 2020 / 18:56

  Hoe fijn zou het zijn als ik deze paraplu win!?

 9. Agnes 11 oktober 2020 / 18:57

  Ook ik doe graag mee! Geregeld sta ik nat geregend op het schoolplein te wachten tot de kinderen uit komen.

 10. Marcella 11 oktober 2020 / 19:03

  Wat een mooie paraplu! Zo’n één uit de Senz elegance collectie lijkt mij top! Ik wandel heel graag, ook juist nu met alle mooie herfstkleuren, maar dan is er natuurlijk tijdens de wandeling wel kans op een bui… Hoe fijn is het om dan deze plu mee te hebben in de tas! Daarbij heb ik een hondje die uiteraard iedere dag, meerdere malen, door weer en wind uitgelaten moet worden en ik blijf dan graag zo droog mogelijk😊 En het lijkt mij super fijn als de paraplu niet 10x naar buiten klapt haha. Dus ik doe graag mee aan deze leuke winactie! Ik ga alvast duimen… 😉

 11. Lisa 11 oktober 2020 / 19:04

  Ja heel graag!!!!

 12. Margriet 11 oktober 2020 / 19:05

  Deze paraplu zou ik graag willen winnen zeg! Hier in Scheveningen blijft geen enkele paraplu heel. Verder vind ik het design heel mooi en ingeklapt lekker klein 😃👍🏻

 13. Leonoor 11 oktober 2020 / 19:06

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Komt supergoed uit bij mijn dagelijkse wandeling tussen de middag en ‘s avonds.

 14. Amber 11 oktober 2020 / 19:06

  Wat een leuke winactie nu in de herfst. Ik loop meerdere keren per dag een rondje over de dijk met mijn hond, weer of geen weer. Zo’n mooie paraplu is wel echt een uitkomst! Fingers crossed!

 15. Lineke 11 oktober 2020 / 19:11

  Ik wil heel graag zo’n paraplu winnen, om hopelijk snel weer bij een voetbalwedstrijd van mijn zoon te gebruiken!

 16. Marcella 11 oktober 2020 / 19:11

  Wat een mooie paraplu! Zo één uit de Senz elegance collectie lijkt mij top! Ik wandel heel graag, ook juist nu met alle mooie herfstkleuren, maar dan is er natuurlijk tijdens de wandeling wel kans op een bui… Hoe fijn is het om dan deze plu mee te hebben in de tas! Daarbij heb ik een hondje die uiteraard iedere dag, meerdere malen, door weer en wind uitgelaten moet worden en ik blijf dan graag zo droog mogelijk😊 En het lijkt mij super fijn als de paraplu niet 10x naar buiten klapt haha. Dus ik doe graag mee aan deze leuke winactie! Ik ga alvast duimen… 😉

 17. Elise 11 oktober 2020 / 19:16

  Ja wat leuk zeg! Ik doe graag mee! Laatst “mijn” senz paraplu weer ingeleverd bij m’n moeder haha.. ik had hem een keer geleend en was per ongeluk niet meer retour gegaan. En ze wou hem toch wel graag terug omdat ze hem zo fijn vind! Dus ik weet dat de super sterk zijn! Dus zou er heel graag eentje winnen. Ideaal op de regenaxhtige zaterdag langs de voetbal lijn om bij m’n team te kijken! (Speel zelf geen wedstrijden helaas!)

 18. Anita te Gussinklo 11 oktober 2020 / 19:30

  In Nederland kun je niet zonder een goede paraplu
  Dat bleek afgelopen week wel weer
  Ik die graag mee, deze paraplu lijkt me er wel een die tegen een stootje kan.

 19. Kathy Wentzel 11 oktober 2020 / 19:30

  Wat een superleuk design heeft deze ☔ paraplu!! Zou echt super zijn om mee van station Heerhuwaard naar mn werk bij Holland&Barrett te lopen in het winkelcentrum…. deze week al een paar x als een doorweekte handdoek op mn werk gekomen 🌦🌦…. En op dat open stuk wat ik loop is dit met flinke wind niet overbodig 😃

 20. Janine 11 oktober 2020 / 19:34

  Ja…deze lijkt me heel fijn!
  Fietsen met storm en regen is geen doen…(want dan smelt ik 😜) en met de bus vind ik door dat stomme virus masr niks.
  Dan ga ik dus voor een fikse wandeling naar mijn werk…met zo ‘n mooie paraplu een stuk fijner dan dat ik als Mary Poppins dreig weg te vliegen 😊

  • Celine 11 oktober 2020 / 21:12

   Het lijkt me super om mee te doen aan deze winactie! Deze plu lijkt me zo handig en is ook nog eens ongelofelijk mooi, ik zou hier heel graag mee op pad gaan!

 21. Linda 11 oktober 2020 / 19:34

  Mooie paraplu, ik doe graag mee.

  • Erica 11 oktober 2020 / 20:08

   Oh waaw. Wat een mooie storm paraplu ook😍.
   Ik doe graag mee aan je actie
   Ik moet regelmatig door de regen om met honden te wandelen. Mijn favoriete hobby. Maar daardoor heb ik al heel wat paraplu’s versleten doordat ze kapot gingen. Ben al een tijdje op zoek naar een storm paraplu die niet zomaar kapot gaat. En deze gaat dat dus niet. Ik waar daarom graag een kansje

 22. Jon 11 oktober 2020 / 19:37

  Leuke actie, en leuke paraplu! Komt altijd goed van pas in de herfst.. 🙂

 23. Evaline 11 oktober 2020 / 19:42

  Ik doe zeker heeeeel graag mee!!! Ik fiets nu nog meer dan anders , met name naar het werk ( werkzaam in de zorg) net. Toevallig net als jij een mooie regenjas bij de America today gescoord, had nog een goede regenbroek. Nu heb ik toevallig een parapluhouder op mijn fiets maar nog geen goede paraplu. Zeker een must aan de kust! Dan worden de ritjes van en naar werk op de regenachtige dagen toch iets dragelijker! 😊

 24. Jeske 11 oktober 2020 / 19:49

  Wat een handige paraplu! Ik gebruik nooit meer een paraplu, omdat ze altijd omwaaien naar mijn idee dus wie weet dat dit de ideale paraplu is om van mijn paraplu ‘afkeer’ af te komen!

 25. Evelien 11 oktober 2020 / 19:56

  Wat een gave winactie! Ik sta zo vaak buiten te wachten in de regen totdat mijn dochter naar haar klas kan en uit school komt. Zo’n mooie paraplu zal ons allebei droog houden 😀

 26. Celine 11 oktober 2020 / 19:59

  Ik zou heel graag meedoen met deze winactie! Wat een super handige plu lijkt me dit en hij is ook nog eens super mooi!

 27. Stephanie 11 oktober 2020 / 20:00

  Wat een leuke maar vooral nuttige winactie waar ik graag aan meedoe.

 28. Myrte 11 oktober 2020 / 20:03

  Ik vind de typische Senz vorm juist erg leuk en praktisch. Hij is denk ik wat smaller en daardoor past hij goed tussen lage smalle bomen laantjes door (ik zat een keer vast met een grote…). Het dessin is mooi elegant ik vind hem leuk. Ik maak ook graag kans op deze weerbestendige paraplu. Naar buiten gaan voor een wandelingetje is voor mij echt een must, ook als het ‘slecht’ weer is .

 29. Evelien 11 oktober 2020 / 20:10

  Wat een mooie winactie! Eindelijk eens een mooie paraplu. Op de een of andere manier presteer ik het altijd om in de regen op school van mijn dochter aan te komen. Zowel ‘s ochtends als ‘s middags. Deze mooie paraplu zal ons hopelijk droog hoden.

 30. Esmé 11 oktober 2020 / 20:26

  Ik doe graag mee! Sinds Corona flink aan het wandelen. Met het slechte weer op komst, ga ik daar graag mét goede paraplu mee door. Verloot ik daarna mijn Action-paraplu onder de liefhebbers. 😉

 31. Sandra 11 oktober 2020 / 20:30

  Oohh gaaf hoor! Da’s wel echt zo’n dingetje dat onwijs handig is, hier in Nederland.
  Ik doe mee, ben er wel benieuwd naar

 32. Britta 11 oktober 2020 / 20:55

  Oh wat een gave winactie! Ik ben al een enige tijd aan het twijfelen om deze paraplu aan te schaffen. Ik loop iedere dag naar mijn werk (dit is redelijk ver lopen, maar ik probeer iedere dag aan de 10.000 stappen te komen) en met het slechte weer van de laatste tijd hebben verschillende paraplu’s het al begeven. Ik doe dus heel graag mee! 🍀

 33. Marianne 11 oktober 2020 / 20:56

  Wat een super handige paraplu! Deze zou ik goed kunnen gebruiken wanneer ik mijn dochter naar de peuterspeelzaal breng. Ik doe graag mee, ben er heel beniewd naar!

 34. Evelien De Vos 11 oktober 2020 / 21:15

  Ik doe heel graag mee. Ik doe heel veel stappen naar en vanuit stations dus een stevige inklapbare paraplu is superwelkom!

 35. Angela 11 oktober 2020 / 21:20

  Wauw wat een toffe paraplu hier een mama van 4 kids gisteren nog helemaal nat geregend langs het sportveld deze paraplu zou helemaal super zijn

 36. Katrien 11 oktober 2020 / 21:22

  Ik doe graag mee aan deze win-een-senz-stormparaplu-actie!
  Zal zeker van pas komen tijdens deze druilerige herfstdagen.

 37. Marije 11 oktober 2020 / 21:32

  Ik doe graag mee! Met zo’n mooie paraplu wordt het nog bijna een feestje om door de regen te lopen!

 38. Dewi 11 oktober 2020 / 21:50

  Ik wil graag meedoen met de winactie!☺

 39. Danielle 11 oktober 2020 / 22:13

  Heeeeel graag!! Geen paraplu meer te vinden in dit huis 😊. Ik wandel 10-14 km per dag ende laatste weken ben ik aardig wat keren nat geregend 😅. ❤️

 40. Michelle 11 oktober 2020 / 22:26

  Jaaaa super tof!
  Tijdens de regenachtige dagen zal ik deze zeker nodig hebben tijdens mijn werk als wijkverpleegkundige!

 41. Yasmine 11 oktober 2020 / 22:39

  Oh woaaaaaw zo mooi

 42. Kelly 11 oktober 2020 / 22:54

  Wat een leuk design met die stipjes. Zo’n paraplu kan ik wel gebruiken. Over de jaren zijn de nodige paraplu’s in de storm gesneuveld 😅

 43. Naomi 11 oktober 2020 / 22:59

  Wow, die is tof! En ik doe heel graag mee. Ik ben elke dag buiten, ook als het regent. Ik heb al heel wat paraplu’s gesloopt als het regende én stormde, dus ik hoop dat deze beter tegen het Hollandse weer in mijn platte poldertje kan. Ik waag dus heel graag een kansje.

 44. Claire 12 oktober 2020 / 00:00

  Oh wauw wat een fijne winactie. Ik zou hem heel graag winnen, heb ik éindelijk een paraplu die ik ook op de fiets kan gebruiken. Geen overbodige luxe als je in deze tijd van het jaar geen auto hebt. Vind wandelen en fietsen heerlijk, maar als ik droog blijf is het nog veel fijner! =)

 45. Texas 12 oktober 2020 / 00:34

  Dit is precies wat ik nodig heb!
  Ik doe graag mee met deze win-actie.

 46. Dorinde 12 oktober 2020 / 00:38

  Ik doe heel graag mee! Net als jij woon ik aan de kust. Ik wandel heel graag door de duinen en op het strand met m’n nieuwe regenlaarzen (echt zoo fijn, tip)! Een goede paraplu ontbreekt helaas nog. Ik zou hem graag winnen :-). Groetjes

 47. Suus 12 oktober 2020 / 05:14

  Mooie paraplu! Doe ook graag mee 🙂

 48. Darina 12 oktober 2020 / 06:30

  Mooie winactie! Ik doe graag mee. Ik wandel veel dus een goede plu is heel welkom.

 49. Arianne 12 oktober 2020 / 08:10

  Wat een pracht exemplaar. Ik woon ook in de kop van noord holland en ook hier in Kolhorn waait het vaak flink ( niet zo erg als in den Helder hoor ) met hondjes uitlaten zou hij wel heel goed uitkomen⛱

 50. Annelies 12 oktober 2020 / 08:57

  Ik doe ook graag mee. Ik slaap de laatste tijd heel slecht en wil graag overdag wat meer gaan wandelen omdat ze zeggen dat dat helpt. Maar met het regenachtige weer van de laatste tijd heb ik minder zin in wandelen. Met zo’n mooie paraplu heb ik dan alvast een excuus minder!

 51. Suzanne 12 oktober 2020 / 09:03

  Jaaaa, I need it man! 🙂 Door het thuiswerken zit ik de hele dag binnen, deze mooie (hij is mooi!!) paraplu zal mij motiveren gewoon buiten een rondje te lopen door weer en wind. En súper handig dat ie ook in een kleine tas past. Groetjes!

 52. Hanneke 12 oktober 2020 / 09:46

  Ik ben afgelopen zomer helaas in een burn-out terecht gekomen. De eerste weken was ik echt radeloos, ik kon helemaal niks en de dagen duurden vreselijk lang. Het eerste doel dat ik mezelf stelde, was om iedere dag even naar buiten te gaan, al was het maar een paar minuten. En inderdaad, de eerste dagen lukte het niet om langer dan 10 minuten te lopen. Maar ik bleef volhouden, en hoe meer tijd er verstreek, hoe langer ik kon wandelen. Het bleek voor mij een perfecte manier te zijn om tot rust te komen en te ontprikkelen.
  Inmiddels gaat het een stuk beter met me, ik sta op het punt om weer te gaan re-integreren. Wandelen is mijn nieuwe hobby geworden en ik heb mezelf voorgenomen om dit veel te blijven doen. Op dit moment loop ik iedere dag en ik hoop dat ik dit vol kan houden. Ook al voel ik me nog zo slecht en moet ik mezelf soms echt naar buiten slepen, als ik terugkom voel ik me altijd beter dan daarvoor.
  Nu de dagen kouder en korter worden, merk ik wel dat ik het lastiger vind om naar buiten te gaan. Zeker als ik straks weer werk, zal ik vaker in het donker moeten lopen. Daar moet ik echt aan wennen. Maar ook het koude, natte weer is even omschakelen. Toch ben ik afgelopen week iedere dag buiten geweest, ook in de regen! Helaas zijn daarbij door de wind wel al twee paraplu’s gesneuveld….. Deze stormparaplu zou daarom heel goed van pas komen!

 53. Tamara 12 oktober 2020 / 11:01

  Wow wat een gave mooie handige stormparaplu!
  Ik haaat de regen en wil altijd droog blijven maar dat gaat niet onder een gewone paraplu altijd haha. Ook echt een super mooi design deze Senz stormpapraplu!😍 ik zou hem graag willen winnen🤗🤗💟
  Leuke winactie zo in deze herfst!
  Liefs Tamara

 54. Tatyana 12 oktober 2020 / 11:06

  Ik doe mee! Niks vervelender dan een paraplu die ervandoor vliegt als je door een stormachtige bui moet wandelen 🙁

 55. Dieuwke 12 oktober 2020 / 12:10

  Oh wauw wat een mooi design zeg! Daar doe ik graag voor mee, vooral omdat ik altijd een enorme hekel heb aan nat regenen.

  • Marjolein 12 oktober 2020 / 15:37

   Wat een leuke win-actie, ik doe graag mee! Aangezien ik regelmatig op de fiets zit en in weer en wind (letterlijk, ik woon namelijk net als jij aan de kust) van A naar B probeer te komen, gebeurt het helaas té vaak dat ik tijdens de rit door de regen een onwijze brain freeze krijg. Alleen een capuchon werkt dan niet en met een gewone paraplu is het al een aantal keer mis gegaan, namelijk dat deze door storm naar buiten klapt. Vast heel grappig om te zien, maar minder leuk voor mij 🙈. Omdat je natuurlijk maar 1 hand kan gebruiken voor de paraplu op de fiets lijkt mij de knopjes op de senz ook heel handig! Ook het design vind ik elegant. Kortom ik zou erg blij zijn als ik deze paraplu mag winnen zodat ik veilig en droog op mijn bestemming aan kom! 😃

 56. Jamie 12 oktober 2020 / 12:47

  Ik doe graag mee! Ik wandel heel graag maar nu het slechter weer wordt is dat niet altijd even fijn.. En gewone paraplu’s zijn geen optie, want die gaan meteen kapot haha. Dus dit komt als geroepen!

 57. Jennifer 12 oktober 2020 / 15:55

  Ik doe graag mee! Het is nog een hele mooie plu ook! Komt vast goed van pas nu ik elke ochtend naar de basisschool moet met mijn kleuter.

 58. Dagmar 12 oktober 2020 / 18:06

  Met zo’n mooie plu heb je geen excuus meer om niet naar buiten te gaan. Meer dan welkom in deze tijden van volledig thuiswerken!

 59. Dineke 12 oktober 2020 / 18:26

  Ja, ik doe heel graag mee! Bij mij sneuvelen paraplu’s altijd…

 60. Merel 12 oktober 2020 / 19:39

  Wat een mooi design en wat handig. Ik doe heel graag mee. Lijkt me top zon paraplu die niet omklapt door de wind.

 61. Jolijn 13 oktober 2020 / 20:08

  Wat een mooie paraplu! Ik maak graag kans (:

 62. Anita H. 16 oktober 2020 / 17:36

  Ik doe ook mee!

 63. Elaine 18 oktober 2020 / 16:05

  Midden in de verhuizing en mijn paraplu blijkbaar in een verhuisdoos gestopt. Ik loot graag mee, zodat ik mijn dagelijkser rondje ook in slecht weer kan lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.